ואתה רואה שאפילו לא שמעתי על השיר הזה אפילו שיצא די לאחרונה''מה בצע בדמי''-סנדי אופמן.
שיר ולחן מדהימים.
ואתה רואה שאפילו לא שמעתי על השיר הזה אפילו שיצא די לאחרונה''מה בצע בדמי''-סנדי אופמן.
שיר ולחן מדהימים.
תגידו ...אולי תחלקו עלי אבל 2 השירים של משה פלד בתחרות ואילו ופליאה מוכיחים שיש עדיין אנשים שמבינים במוסיקה אפשר להתווכח אם יש לו קול טוב והאם ישירו את זה בזיץ וכו' אבל מבחינה מוסיקלית טהורה 2 השירים הם לחן במלוא מובן המילה!!
הוא חבר בפרוג הנה הקישור
לכל המבקשים - קרב יום | משה פלד - להורדה
אגב יש כבר 20.000 צפיות מדהים ליוצר חדש!!!
נאחל לו בהצלחה!
מי שיכול להעלות לכאן את ואילו
הנה קישור לפליאהעוד שיר שלו קרב יום
עוד שיר הוא שמע
כן יש משהו +-קטע מתוך שיר חדש של מרדכי שפירא השלום, הזוי עד כמה זה אחד על אחד כמו השיר דספסיטו של עמרם אדר.
יש מלא כאלה התנגשויות, אבל עד כדי כך...
שמעו ותגידו
אני אהבתי את מקודשת של דדיה, תגידו מה שתגידו אבל טוב!!!תן דוגמה ללחן טוב של מהתקופה האחרונה
ואוווו איזה שיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני אהבתי את מקודשת של דדיה, תגידו מה שתגידו אבל טוב!!!
שיר מושלם , מרגיע....ואוווו איזה שיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פריד מזמן כבר לא בשורה שלו הוא הרבה יותר[חוץ מפריד שברור שהוא בשורה אחת איתו וזה עניין של טעם]
ישי ריבו!!!!!!!!!לכל אלא שטוענים שהוא לא מלך או לא הכי טוב יש לי שאלה אחת. מי זמר יותר טוב ממנו????
יש בשורה 2 מקומות את מי היית שם??פריד מזמן כבר לא בשורה שלו הוא הרבה יותר
ישי ריבו עם כל המיוחדות שלו זה נישה של סגנון מסוים בלבד, לא היית מזמין אותו להרקיד בחתונה שלך ואפילו לא לזיץ של קרליבך!!!ישי ריבו!!!!!!!!!
עם כל הכבוד זה ממש מגוחך להשוות זמר שהוציא דיסק אחד לזמר שיש לו 40 דיסקים ועדיין לא נס ליחו!מוטי שטיינמץ! גם עבר אותו כבר מזמן
בן דוד ממש כל הסגנונות..ישי ריבו עם כל המיוחדות שלו זה נישה של סגנון מסוים בלבד, לא היית מזמין אותו להרקיד בחתונה שלך ואפילו לא לזיץ של קרליבך!!!
אני מתכוון על זמרים אוניברסליים שיכולים לשיר מגוון רחב של סגנונות!!
מנדי וויסאני מתכוון על זמרים אוניברסליים שיכולים לשיר מגוון רחב של סגנונות!!
אוקי. אז נשאר עם פריד. שוואקי וזהו.אני מתכוון על זמרים אוניברסליים שיכולים לשיר מגוון רחב של סגנונות!!
זה רק אומר כמה מוטי יותר טוב ממנו שכבר אחרי דיסק אחד רואים את זהעם כל הכבוד זה ממש מגוחך להשוות זמר שהוציא דיסק אחד לזמר שיש לו 40 דיסקים ועדיין לא נס ליחו!
בו נראה את מוטי עוד 10 שנים!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: