שכחת עוד כמה זמרי חתונות....בצינייות כמובן....ארי היל
דובי מייזלס ועוד הרבה
הוא סתם דפוק שאוחז מעצמו מאוד כי כבר 40 שנה הוא במוזיקה והוא לא יודע שהזמן שלו עבר כבר מזמן
נערך לאחרונה ב:
שכחת עוד כמה זמרי חתונות....בצינייות כמובן....ארי היל
דובי מייזלס ועוד הרבה
הוא סתם דפוק שאוחז מעצמו מאוד כי כבר 40 שנה הוא במוזיקה והוא לא יודע שהזמן שלו עבר כבר מזמן
מי שיודע להכין עוגה אחת לא נהיה קונדיטור.....זה רק אומר כמה מוטי יותר טוב ממנו שכבר אחרי דיסק אחד רואים את זה
שוואקי??כבר מזמן אבד את הרלוונטיות שלו למוסיקה חסידית!! הוא בסגנון ישראלי גמור!!אוקי. אז נשאר עם פריד. שוואקי וזהו.
מה נסגר?מנדי וויס
נמואל הרוש
שמחה פרידמן
ויש עוד הרבה
אכן כך, שיר יפה אבל מידי ויזניץ....השיר האחרון של מוטי שטיינמץ פחות מוצלח
אומנם הקליפ מושקע
אבל פחות מתחברים לשיר
נפשי היה ואוו לעומתו
(אולי בגלל ריבו)
כי המבחן הוא הזמר ולא רק דיסק!! ברור שהדיסקים האחרונים שלו לא משהו אבל הוא נשאר עדיין המבצע הכי טוב שיש היום!!!![/QUOTE]לפי התגובות! והזמרים ששמו לצידו כמתחרים איתו.
אוסיף נקודה אני לא מדבר לאלה שחושבים שהוא אף פעם לא היה משהו מיוחד, אלא לאלה שחושבים שהוא כן היה מלך, רק היום כבר לא!
אז אני שואל לכל אלא שטוענים שהוא לא מלך או לא הכי טוב יש לי שאלה אחת. מי זמר יותר טוב ממנו????
[חוץ מפריד שברור שהוא בשורה אחת איתו וזה עניין של טעם]
תן לי שם אחד שאתה חושב שכל שיר שתתן לו הוא יבצע יותר טוב ממנו!!!!!!
ברור שבגללו(אולי בגלל ריבו)
כי המבחן הוא הזמר ולא רק דיסק!! ברור שהדיסקים האחרונים שלו לא משהו אבל הוא נשאר עדיין המבצע הכי טוב שיש היום!!!!
זה ממש לא מדוייק לומר שנפשי היה להיט בגלל ריבו.אולי בגלל ריבו
נפשי התפרסם בגלל הניגוד הכי מוזר שיכול להיות כמו אהרלה סמט וחבושה......כמו מתוק מלוח ועוד......זה ממש לא מדוייק לומר שנפשי היה להיט בגלל ריבו.
אני אישית התחברתי אליו למרות ריבו.
רק השיר האחרון של שטיימנץ נשמע כבד,
ולכן לא מתחברים אליו.
אתה לא עולה על הנקודה. הבעיה היא לא על עצם הסגנון שהוא בחר,ולא על איכות הזמר. אלא על הרדידות של התוכן העכשווי שהוא מוציא כיום,כלפי איכות התוכן הישן שבכלל לא להשוואה וחבלללללל!!!!!.אחרי כל הדברים על מ.ב.ד.
אומר את דעתי על מרדכי בן דוד על סמך דברים שהוא אמר!
"אני כל תקופה מה שעכשיו מדבר אלי ואני מתחבר לזה אני מבצע" זה מה שהוא אמר פחות או יותר,
עכשיו קחו למשל את האלבום הכפול ואת משיח, ולאחריו תמיד בשמחה. דיסקים שיצאו אחד אחרי השני כאשר הסגנון שלהם שונה לגמרי, האלבום הכפול ישראל לאם במיטבו הקלאסי. ולאחריו משיח הכי מונה ולא נדבר על תמיד בשמחה. ואם נלך אחורה לפני האלבום הכפול, לירושלים לא למכירה סגנון אחר לגמרי. נלך אחורה להולד און וכו' שהוא שוב סטייל אחר לגמרי. תעשו אתם את שאר ההשוואות עם שאר הדיסקים.
[אגב, שימו לב שאצל מרדכי בן דוד אם נשמע שיר בודד נדע להשליכו לאיזה אלבום הוא שייך מאוד מהר [דבר שקשה לומר על פריד אפילו]
הסיבה כי לכל אלבום יש טעם אחר, צבע אחר, והייתי אומר אפילו ריח אחר....]
אתגר קטן!! כמה זמן לקח לכם להיזכר מאיזה אלבום השיר אזכרה!!
מרדכי בן דוד זה האיש ששר את מה שהוא מרגיש עכשיו וזהו!!
יכול להיות שזה מה שנותן לו את החיבור העמוק לכל שיר שיהיה!
ומצד שני זה מה שגורם שגם אחרי תקופה ארוכה אפשר עדיין לשמוע וזה מדבר אילך אפילו שהסגנון השתנה.
[בהפוך על הפוך הוא שר את מה שמדבר אליו עכשיו. וזה מדבר אילנו גם אחרי 20 שנה כי הוא נותן את עצמו במקסימום!]
פעם שאלו אותו למה הוא לא מוציא דיסק אוסף, התשובה שלו הייתה שהוא לא מסוגל, הוא לא בעניין של זה וזה גם מתאים לדבריו כי זה לא מדבר אליו עכשיו .
וכאן מגיע האבל הגדול מרדכי בן דוד זה הזמר היחיד שיכול לשיר את מה שבא לו!
בלי להתחשב אם זה יכנס או לא!! אם ישירו את זה בחתונות!!
ולהישאר מרדכי בן דוד!
לכל אלא שטוענים שהוא לא מלך או לא הכי טוב יש לי שאלה אחת. מי זמר יותר טוב ממנו????
[חוץ מפריד שברור שהוא בשורה אחת איתו וזה עניין של טעם]
תן לי שם אחד שאתה חושב שכל שיר שתתן לו הוא יבצע יותר טוב ממנו!!!!!!
האם יש לכם את התבניות האלה של מהלכי אקורדים?המהלך היותר נפוץ הוא אחרי הF בא B מוקטן.
ההסבר של זה הוא פשוט: מעגל הקווינטות. (למי שיודע קצת תאוריה)
מA ל D זה מרווח של 5 צלילים בירידה, וכך מ D לG וכנ"ל כל המרווחים בסדרה הזו.
בלימודי הרמוניה מסורתית, יש תבנית ידועה של מהלכי אקורדים אפשריים לפי הדומיננטיות של המדרגות השונות בסולם.
מצטרף לכל מילה!!!נפשי התפרסם בגלל הניגוד הכי מוזר שיכול להיות כמו אהרלה סמט וחבושה......כמו מתוק מלוח ועוד......
הוא להיט כי הוא שיר טוב!
רק על זה מגיע לך לייק..........כמו אהרלה סמט וחבושה......
אני מעלה קובץ של מהלכי אקורדים המקובלים במוזיקה קלאסית. אני לא בטוח שמהתרשים עצמו אפשר להבין, אנסה לתת כיוון כללי:האם יש לכם את התבניות האלה של מהלכי אקורדים?
נורא מענין אותי...
תודה!!!!!!!
ותודה על ההסבר המפורט על אקורד מוקטן, היה מובן וקולע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: