מודרני או חסידי ממש?יש את כל מה שצריך למשפחה שאינה ליטאית. כל המוסדות ובתי הכנסת הם או יוצאי ספרד או מתפלל נוסח ספרד.
גם חסידי ממש (ממליץ לבקר שם).מודרני או חסידי ממש?
חבורה אם משפיע.. רק אידיש גם חוצניקים יש לנו בקבוצהאני בררתי לאחרונה על עמנואל יש דירות ישנות במחירים פצצה (900K) דירות חדשות קצת יותר יקר מלבד זה אין כלום לא בנק ולא כוללים בקושי מסגרות אלא א"כ אתם מוכנים להתפשר על חינוך...
סתם כך אשמח לדעת פרטים על הקבוצה נשמע מתאים
יש אם מי לדבר שם? מישהו שמכיר ומבין ? בחינוך ? בדירות? מישהו חסידי?גם חסידי ממש (ממליץ לבקר שם).
בפרטיאשמח לדעת עוד פרטיםעל הקבוצה החסידית או שזה קבוצה סגורה
חסידשער ייד
מצטרף לבקשה. רק שלי אין אפשרות טכנית ליצור קשר באישי (לקח לי זמן עד קלטתי איך בכלל כותבים כאן)אשמח לדעת עוד פרטיםעל הקבוצה החסידית או שזה קבוצה סגורה
חסידשער ייד
הבעיה אנחנו קבוצה חסידי לא מודרני. ואנחנו רוצים חינוך לבנים ובנות ממש חזקיםאם אתם קבוצה מגובשת, ואין לכם בעייה עם הכמה דקות בדרך, אז אין יותר טוב מזה לדעתי.
אוויר של צפת, קירבה של אלעד, שלווה של טלזסטון, ומחירים של ירוחם...
אני חושב שאין שם מוסדות חינוך באידישהבעיה אנחנו קבוצה חסידי לא מודרני.
יש שם סלונים חינוך ממש חזק ומעולהואנחנו רוצים חינוך לבנים ובנות ממש חזקים
אסדר לך בלי נדר סיור אישי של ראש המועצה החסידי ועם מנהלי הפרוייקטים, כולם "חסידי לא מודרני" שיתנו לכם הדרכה בחינם ובהיימישע שפראךמתי שבאים אם מי אפשר לדבר ולתת לנו סיור אחד שמבין את הפליטיקה הדירות האיזורים החינך הבעיות והמעלות של המקום?
אה ואאא יפה מאוד ''א היימשער סערוייס'' א גרוסער שכוחאסדר לך בלי נדר סיור אישי של ראש המועצה החסידי ועם מנהלי הפרוייקטים, כולם "חסידי לא מודרני" שיתנו לכם הדרכה בחינם ובהיימישע שפראך
H2792048מצטרף לבקשה. רק שלי אין אפשרות טכנית ליצור קשר באישי (לקח לי זמן עד קלטתי איך בכלל כותבים כאן)
הבעיה אנחנו קבוצה חסידי לא מודרני. ואנחנו רוצים חינוך לבנים ובנות ממש חזקים
יש חיידר של סלונים בעברית. חוץ מזה יש כלל חסידי יחד עם באיאן כשבכוונתם להתפצל באכלוס הקרוב החיידר הנ"ל מודרני.
מה אתה מדבר נסיעה מבני ברק לעמנואל הוא יותר מפי שתיים לאלעד!קירבה של אלעד
אם הייתי גרה שם לא הייתי שואלת..אתם גרים במקום? אם לא אולי כדאי שתבקרו במקום וכך תקבלו מידע יותר מדויק.
כתבו כבר שרוב היישוב ספרדים, ומסתבר שיהיה את הסגנון שלכם, אבל אי אפשר להבין את הסגנון שלכם בלי לראות אתכם פנים אל פנים (לדוגמא, מה הכוונה לא מודרני אלא חזק ושמור? שלא יהיה סמארטפון לילדים? שלא יהיה סמארטפון להורים? שיהיה להורים סמארטפון אבל רק מוגן? שלא יהיה מחשב בבית? וכו' כמובן שמור זה לא רק בטכנולוגיה רק תפסתי דוגמא)אין שום מידע לסגנון ספרדי...? מוסדות חינוך/מגורים מתאימים? וממש ממש לא סגנון מודרני - חשוב לנו שיהיה חזק ושמור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: