היה פעם...ומחירים של ירוחם..
היה פעם...ומחירים של ירוחם..
מודרני אצלי זה פאה ארוכה, חצאית קצרה, סמארטוטפון וכד' (מודרני אצל החרדים היום זה שם מכובס לעבור על הלכות. סליחה על הבוטות) ואני חושבת שטכנולוגיה זה מאוד מראה על "כמה שמור" וזה אחד הפרמטרים החשובים בדור הזה לבדיקת יראת שמיים (לא אני אומרת, גדולים וענקיים ממני פסקו כך) זה בהערת אגב. לגבי הסגנון שלנו- אנחנו סוג של חוזרים בתשובה-מתחרדים, עם מטפחת צנועה, עם פלאפונים כשרים - (חוץ מהכשר- לבעלי יש הדרן הכי חסום שאפשר רק לעסק -(רק ווצאפ עם גברים שקשורים לעסק, בלי שום גלישה ושום כלום) משתדלים שלא ידרוך בכלל בבית, חוץ מעכשיו שהוא גויס ונאלץ להסתובב איתו יותר לצערי הרב) בלי מחשב בבית, רק במשרד (גם שם נטפרי הכי חסום) לא מראים לילדים סרטים, אין שום עיתון בבית, לא רדיו, מקפידים על כשרות...מאוד חשוב לנו הקדושה של הבית והילדים. אני למדתי בסמינר חסידי חזק ובעלי בישיבה של הרב ארוש ומאוד מחוברים למו"ר הרב רונן חזיזה. בקיצור, זה הסגנון. וסליחה על הישירות.כתבו כבר שרוב היישוב ספרדים, ומסתבר שיהיה את הסגנון שלכם, אבל אי אפשר להבין את הסגנון שלכם בלי לראות אתכם פנים אל פנים (לדוגמא, מה הכוונה לא מודרני אלא חזק ושמור? שלא יהיה סמארטפון לילדים? שלא יהיה סמארטפון להורים? שיהיה להורים סמארטפון אבל רק מוגן? שלא יהיה מחשב בבית? וכו' כמובן שמור זה לא רק בטכנולוגיה רק תפסתי דוגמא)
תודהאשמח לסייע למי שמתענין במקום בשמחה
יש פה בית כנסת וקהילה (ברסלב) בהנהגת הרב ראוכמןמודרני אצלי זה פאה ארוכה, חצאית קצרה, סמארטוטפון וכד' (מודרני אצל החרדים היום זה שם מכובס לעבור על הלכות. סליחה על הבוטות) ואני חושבת שטכנולוגיה זה מאוד מראה על "כמה שמור" וזה אחד הפרמטרים החשובים בדור הזה לבדיקת יראת שמיים (לא אני אומרת, גדולים וענקיים ממני פסקו כך) זה בהערת אגב. לגבי הסגנון שלנו- אנחנו סוג של חוזרים בתשובה-מתחרדים, עם מטפחת צנועה, עם פלאפונים כשרים - (חוץ מהכשר- לבעלי יש הדרן הכי חסום שאפשר רק לעסק -(רק ווצאפ עם גברים שקשורים לעסק, בלי שום גלישה ושום כלום) משתדלים שלא ידרוך בכלל בבית, חוץ מעכשיו שהוא גויס ונאלץ להסתובב איתו יותר לצערי הרב) בלי מחשב בבית, רק במשרד (גם שם נטפרי הכי חסום) לא מראים לילדים סרטים, אין שום עיתון בבית, לא רדיו, מקפידים על כשרות...מאוד חשוב לנו הקדושה של הבית והילדים. אני למדתי בסמינר חסידי חזק ובעלי בישיבה של הרב ארוש ומאוד מחוברים למו"ר הרב רונן חזיזה. בקיצור, זה הסגנון. וסליחה על הישירות.
יש בעירכתבתי שמתענינים במוסדות חינוך לבנים. אשמח למידע
זה הרבה מכבסת מיליםיש בעיר
חיידר של החינוך העצמאי לשם גם סלונים שולחים וגם כל מי שמחפש חיידר חסידי ולא רוצה אידיש
גם ירוחם היה פעם. אין היום דירה חדשה בירוחם בפחות מ800 וגם בעמנואל המחירים לא רחוקים מכך (במיליון אפשר להשיג דירה בוולוול. המחירים טיפלה ירדו כמו בכל מקום).היה פעם...
שמעתי שהבן של האדמו"ר הרב חיים מאירהבנתי שויז'ניץ עובדים על לשלוח קבוצה לעמנואל
מישהו יכול לאמת את זה?
כי אם הם ישלחו קבוצה גדולה אני מאמין שישקיעו בחיידר אידיש טוב אולי ביחד עם באיאן...
החיידר באידיש הקיים לא מוגדר טוב?חיידר אידיש טוב
צריך אישורי שכנים והיתר בניה סיפור של כמה חודשיםהאם זה קל לבנות על הגג בדירות הישנות?
דווקא מוגדר חדר מצויןהחיידר באידיש הקיים לא מוגדר טוב?
ממש לא, רוב העובדים במקומות האלה פלסטינים ואף אחד לא נהנה לעבוד איתם..המפעלים באזור תעשיה אריאל מערב, ברקן, קרני שומרון ועמנואל נותנים מענה לפרנסה לגבר ולאשה בשירות לקוחות, פקידי הזמנות, הנה"ח, גרפיקה, מחנאות, הפצה, משגיחים.
המעונות באזור משלמים 40 ש"ח לשעה + קרן השתלמות + הסעות ומתחננים למטפלות
מעמנואל לגוש דן 40 דק' נסיעה (תלוי מתי ואיפה).אזור ללא עבודות כמעט
לא נכון שאין באזור עבודה יש באריאל ובקרני שומרון הרבה עבודה לנשים חרדיות בלי שום ערביםממש לא, רוב העובדים במקומות האלה פלסטינים ואף אחד לא נהנה לעבוד איתם..
אזור ללא עבודות כמעט רק מטפלות במעון או מקצועות ספציפים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: