זה עם לא מעט הצמדה.בגדול כ-500 ש"ח
עלה ל-600 אם לוקחים תמהיל כמו פעם, על בסיס 2/3 פריים וכדו'.גם היום עם הרביות? לא עלה ל600?
זה עם לא מעט הצמדה.
בלי הצמדה זה 520 וצפונה.
אפשר לבקש הלוואה לכיסוי חובות, או הלוואה לרכב שאתה לא מעוניין לשעבד, הלוואה לאירוע/חופשה ועוד.מעוניין לקחת הלוואה מהבנק. הצורך האמיתי לא משנה כרגע.
תנאי הבסיס טובים, עסק, עבודה וכו',
השאלה מה מספרים לבנק מה הצורך בהלוואה, מכיוון ש-
לצורך רכישת דירה - להון עצמי לא אפשרי לקחת,
לקידום העסק - הבנקים לא כ"כ אוהבים בשנים הראשונות לתת, שולחים למחלקה העסקית, תוכנית עסקית, או אפילו להלוואות בערבות ממשלתית,
רכב - כנגד שיעבוד שלו,
שיפוץ - אין דירה קיימת,
מה עוד הגיוני בצורה משכנעת?
תודה
על המינוס...מצטרפים לתחרות: בנק מזרחי ייתן ריבית של 2% על הייתרה בעו"ש עד 25 אלף ש"ח, ויפחית את הריבית ב1-2% בהתאם לתנאים והגבלות.
מישהו יודע האם הכוונה להורדת הריבית היא במשכנתאות או על המינוס בבנק?
מה השאלה? האם ללכת על זה?מי שיכול לעזור.
מיחזור של משכנתא ההצעות שנתנו כרגע:
235K
או מל"צ (5 שנים) 5.1
או קל"צ 4.82
במקום פריים + 0.3
אשמח למענה.
השאלה באיזה מן ההצעות שווה יותר לבחור.מה השאלה? האם ללכת על זה?
במידה ואין כאן תשלום נוסף ליועץ וכדו', אין סיבה שלא.
אם זה עולה עוד כסף, זה כבר מטיל בספק גדול את החיסכון.
אני הייתי הולך על המל"צ בגלל הסיבות הנכונות שאמרת.מי שיכול לעזור.
מיחזור של משכנתא ההצעות שנתנו כרגע:
235K ל25 שנים.
או מל"צ (5 שנים) 5.1
או קל"צ 4.82
במקום פריים + 0.3
אשמח למענה.
תודה רבה!אני הייתי הולך על המל"צ בגלל הסיבות הנכונות שאמרת.
שלום
אני מעוניין בקרוב לקחת משכנתא חדשה ולערוך שינויים בקיימת, אך יש לי החזרי חובות גבוהים בויזה, מה אפשר לעשות?
כמו כן איך לשפר דירוג אשראי נמוך שנובע מכך ומניצול גבוה של מסגרת אשראי?
תודה מראש!
זה 2 שאלות נפרדות.שלום
אני מעוניין בקרוב לקחת משכנתא חדשה ולערוך שינויים בקיימת, אך יש לי החזרי חובות גבוהים בויזה, מה אפשר לעשות?
כמו כן איך לשפר דירוג אשראי נמוך שנובע מכך ומניצול גבוה של מסגרת אשראי?
תודה מראש!
אפשרי.ברכישת נכס ששולם 20% האם הבנק ישחרר את המשכנתא בסך 70% לפני ששולם כל הההון העצמי - עם התחייבות להשלמה של ה10% הנותרים מההון העמצי בסוף ?
מדובר על דירה חליפית
שיש לך איך להשלים את העסקה מהון עצמי קיים, או ממכירת נכס, ולא מעוד הלוואות.מה זה הוכחת הון עצמי משלים ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: