The special one
משתמש פעיל
מה אפשר להשיג קבוע לא צמוד??\היועצים פה הביאו גם 4.6%, אבל זה לא משהו שאפשר להשיג לבד.
יכול להיות שאפשר לרדת מתחת ל-5%.
ובמשתנה,כשמתקרבים לתחנת היציאה אפשר למחזר למשהו אחר או לסלק בלי קנס נכון?
מה אפשר להשיג קבוע לא צמוד??\היועצים פה הביאו גם 4.6%, אבל זה לא משהו שאפשר להשיג לבד.
יכול להיות שאפשר לרדת מתחת ל-5%.
גם אותו איזור בערך, אבל עדיף מל"צ כי אז אין כמעט עמלות פרעון מוקדם בכל שלב, ובמועד השינוי אין בכלל עמלת פרעון מוקדם.מה אפשר להשיג קבוע לא צמוד??\
גם אותו איזור בערך, אבל עדיף מל"צ כי אז אין כמעט עמלות פרעון מוקדם בכל שלב, ובמועד השינוי אין בכלל עמלת פרעון מוקדם.
הצמודים שלכם בריבית נמוכה. לא בטוח שכדאי להחליף אותם למלצ.
מלפני הטירוף של לפני שנה שנתיים ב'ה!הצמודים שלכם בריבית נמוכה. לא בטוח שכדאי להחליף אותם למלצ.
אגב, הפריים שלכם הוא -0.3%. הוא לא פריים נקי.
בכללי, המשכנתא שלכם מעולה. ממתי זה?
מאוד קשה לדעת מתי וכמה הפריים ירד.מלפני הטירוף של לפני שנה שנתיים ב'ה!
אני מפחד שאם אני ממחזר את הפריים שהוא שפילו מינוס.בעת מועד השינוי אני מפחד שלא יתנו פריים טוב....
אני יותר חושב/מניח שלרוב הזמן הפריים יהיה נמוך מ5
ואז לא יתנו לי פריים טוב
??
ממש תודה על העזרהמאוד קשה לדעת מתי וכמה הפריים ירד.
בכללי, לא כ"כ שווה להתאמץ ולהשתגע כשמדובר ב-170K.
זה הימורממש תודה על העזרה
אז לסיכום,לא להשתגע עם המחזור....
ב''ה באמת משכנתא קטנה
נשמע טוב יחסימה הריבית שאפשר לקבל על קל״צ ל30 שנה עכשיו במחזור מפריים לקל״צ באותו הבנק? קיבלתי הצעה על 4.8%
(אני מכיר את מל״צ אך בכל אופן שואל על קל״צ)
זה הימור
אם היא תעלה ותשאר הרבה זמן גבוהה אז....
מה הריבית שאפשר לקבל על קל״צ ל30 שנה עכשיו במחזור מפריים לקל״צ באותו הבנק? קיבלתי הצעה על 4.8%
(אני מכיר את מל״צ אך בכל אופן שואל על קל״צ)
אז אתה חושב שלא כדאי למחזר למל"צואם תרד???????
בגדול אי אפשר לדעת. אבל אם תסתכל על הערכות בנק ישראל. יותר כיוון ליצירה וירידה להמשך העלאה
מקפיץמישהו יודע איך משיגים את בנק לאומי כדי לדבר איתם לגבי מחזור ?
כי השארתי פרטים ואמרו לי שיועץ יחזור אלי תוך 14 יום, ובסניף שלי אמרו לי שלא מטפלים במחזורים
יש איך לדבר איתם ישירות ?
תתקשר למוקד משכנתאותמקפיץ
זה נורמלי לחכות שבועיים לדבר עם נציג ?תתקשר למוקד משכנתאות
הם לא עושים מחזורים בסניפים
ממש לא!זה נורמלי לחכות שבועיים לדבר עם נציג ?
אתה יכול להפנות אותי למישהו בלאומי שיתן לי הצעה?ממש לא!
דבר איתי.
תקבל תשובה מחר בבוקר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: