ירושלים של מעלה
משתמש חדש
מי זה הוא - הבנק?רק הוא יכול לבטל את הערת אזהרה
עקרונית לא איכפת לי - אפי' עדיף לי להשאיר את הערת אזהרה, עד שישלם לי את הכסף חזרה האם זה סותר את זה שאני יבטל את החוזה,
לענין שהדירה שאני רוכש עכשיו לא תחשב דירה שניה?
מי זה הוא - הבנק?רק הוא יכול לבטל את הערת אזהרה
אפשר לקבל בבנק ל20 שנהאדם בן 65 הכנסות סבירות
יש סיכוי להוציא משכנתא במקום כלשהו-חוץ בנקאי???
שלום רב,
קניתי דירה ולקחתי משכנתא עוד לפני העברה בטאבו, לבינתיים נוצר בעיה רצינית מצד המוכר שמקשה על העברת הזכויות אלי,
ככל הנראה נגיע לביטול חוזה, שאלתי:
א. תוך כמה זמן מיום ביטול החוזה אתחייב להחזיר את המשכנתא, (מתוך הבנה שייקח זמן עד שאצליח להוציא את מלוא הסכום מהמוכר) , כוונתי לא רק מצד הככללים היבשים אלא כמה אורך רוח יש לבנק כמובן אני עומד בהחזרים כל הזמן, או שלא אכפת לבנק בכלל כל עוד המשכנתא דופקת חודש חודש,
ב. האם הבנק בכלל אמור לדעת מזה שביטלתי חוזה
אני פשוט רוצה להתקדם בינתיים עם קניית דירה אחרת.
תודה רבה.
לא יודע איך אף אחד לא רשם פה את זהאם אני ישאל את הבנק הוא בטוח לא יסכים, רק השאלה שלי האם הבנק בכל יידע שביטלתי את החוזה וגם אז כמה זמן ייקח עד שיתחיל לנקוט הליכים נגדי,
בסך הכל אני מעוניין תוך שנה לסיים את הסיפור ולהחזיר את הכסף
רק שאלתי מה יקרה בשנה הזו האם יום אחרי שאבטל את החוזה אני יקבל טלפון תחזיר את הכסף מחר! ואם לא הוצאה לפועל וכו'
או שבכלל ייקח זמן עד שהבנק יעלה על זה שבוטל החוזה וגם אז הבנק יתחיל לשלוח מכתב ועוד מכתב וכו'.
אף פעם לא שמעתי על מסלול פיתוי בפרייםאשמח לחו"ד משכנתא של 400 א ל30 שנה 200 בקלצ ו200 פריים שהפריים הוא מסלול פיתוי
כמה ריבית אמורה להיות על כל מסלול?
אני צריך משכנתא של 250 שהיא 45 אחוז מימון והיועץ אומר לקחת עוד 150 ולחלק 200 קלצ ו200 פרייםאף פעם לא שמעתי על מסלול פיתוי בפריים
זה חידוש גדול
לקחתם יועץ ?
חוששני שזה יותר פיתוי עבורכם מאשר הבנק
לא. לא עושים פיתוי במסלול שהרווחיות של הבנק נמוכה בו גם ככהמעניין אותי האם זה שיקול נכון
ב50-50 הקלצ יהיה יותר יקראיזה רביות אני אמור לקבל על הקלצ( הוא טוען 4.71)
לא נכנס לכל הסיפור שלך ולתכנון של העסקהואם לא איך המבינים היו בונים את התמהיל.
הכל נכון, והמוכר מודע לזהלא יודע איך אף אחד לא רשם פה את זה
אבל המוכר מחוייב להחזיר את הכסף לבנק ללא שיהוי!!!
הוא חתם על זה בפני עו"ד לפני שהוא קיבל את הכסף !
לגבי אם הבנק יודע או לא
אז לכאורה לא יודע מזה
אבל לא הייתי ממליץ בכלל להשאיר את הבנק בלי בטוחה , זה לא נכון וכנראה גם לא חוקי!
לגבי דירה שניה , אם החוזה בוטל על העו"ד מוטלת החובה לדווח לרשויות המס וממילא הדירה הבאה שתקנה תקבל את אותו מעמד של הדירה שבוטלה
לא מבין את השאלההכל נכון, והמוכר מודע לזה
אבל אני מציאותי... והכסף לא יגיע לפני עוד כמה חודשים גם אם אני ילך להליך משפטי,
השאלה האם להשאיר את המצב ככה ובכך אני מוקפא מהאפשרות לקנות דירה וכן להיכנס להגרלה של דירה בהנחה,
או שבתוך כדי התהליך שבו אני מוציא אתהכסף מהמוכר אני יבטל את החוזה כדי שבינתיים אוכל להתקדם,
אתה ממליץ לבקש מהיועץ שיעשה שלישים?ב50-50 הקלצ יהיה יותר יקר
לא נכנס לכל הסיפור שלך ולתכנון של העסקה
אבל אם זה מה שתיכננת לעשות
תחליף את הפריים במשתנה צמודה בגדול
למה שלישים?אתה ממליץ לבקש מהיועץ שיעשה שלישים?
הריבית בקלצ שהוא הביא לי הגיוני?
בדיוקלא מבין את השאלה
עוד לא ביטלתם את החוזה ואתה שואל אם לבטל
לבטל את החוזה ולדווח לרשות המיסים על הביטול זה תפקיד של העורך דיןבדיוק
מי מתחייב להחזיר המוכר? או הקונה- אני- כי אני לקחתי את המשכנתא והלווה בכלל לא חתם לבנק כלום .לבטל את החוזה ולדווח לרשות המיסים על הביטול זה תפקיד של העורך דין
ואם כבר החלטתם 'לחתוך' מהעסקה אז אין עניין לא לבטל מיד
כפי שציינתי קודם לכאורה חייבים להודיע לבנק על הביטול וזה עסק של המוכר מול הבנק להשיב לו את הכסף על פי נוסח כתב ההתחייבות שהוא חתם עליו
מצורף נוסח של בנק הפועלים , לא חיפשתי של עוד בנקים אבל זה אמור להיות זהה
צפה בקובץ המצורף 1282773
ברור שהדירה הבאה שלכם תיחשב כדירה ראשונה לעניין המימון
לגבי מחיר מטרה מן הסתם אתם זכאים להשתתף
ברור שהמקרה שלכם די נדיר , אבל גם אם יהיו בעיות אני מניח שמשרד השיכון יודע לפתור אותם בהסבר מניח את הדעת
המוכר חייב להחזירמי מתחייב להחזיר המוכר? או הקונה- אני- כי אני לקחתי את המשכנתא והלווה בכלל לא חתם לבנק כלום .
למה הפריים מסלול פיתוי?אשמח לחו"ד משכנתא של 400 א ל30 שנה 200 בקלצ ו200 פריים שהפריים הוא מסלול פיתוי
כמה ריבית אמורה להיות על כל מסלול?
אפשר גם בבנקאי. לכ-15 שנה.אדם בן 65 הכנסות סבירות
יש סיכוי להוציא משכנתא במקום כלשהו-חוץ בנקאי???
זה אחי...חסר פרטים.
מה רמת ההכנסות.
מה אחוז המימון משווי הדירה.
לאיזה מטרה נלקחה המשכנתא.
מדובר בתוספת?
יועץ בוחרים לפני לא אחריזה אחי...
משכנתא לדיור 45 אחוז מימון הכנסות לא משהו
והא חושש שהיועץ לא מספיק עובד בשבילו
אני לא בקי בכל פרטי התיק, אבל על פניו, אין שום סיבה לקחת במקרה הזה פריים ולא משתנה צמודה.זה אחי...
משכנתא לדיור 45 אחוז מימון הכנסות לא משהו
והא חושש שהיועץ לא מספיק עובד בשבילו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: