אחרי ביצועלקוח בתהליך לקיחת משכנתא (עם יועץ) ממתי ניתן לבדוק את המצב באתר הבנק ?
אם זה פחות מ18 חודשים אז הבנק לא מתחשב בהתחייבותאני לפני לקיחת משכנתא,
אם אני לוקח הלוואה מקרן הוכשטיין בהחזר של אלף שקל בחודש באשראי, זה מוריד מההכנסות שלנו או לא,
והאם זה משנה כמה תשלומים אני מחזיר להם את זה?
עד 18 תשלומים אין בעיקרון בעיה..אני לפני לקיחת משכנתא,
אם אני לוקח הלוואה מקרן הוכשטיין בהחזר של אלף שקל בחודש באשראי, זה מוריד מההכנסות שלנו או לא,
והאם זה משנה כמה תשלומים אני מחזיר להם את זה?
אני צריך את ההלוואה בשביל ההון עצמי, (מחיר למשתכן)<ועדיין אם זה לא קריטי לפני המשכנתא? ממליץ אחרי כי יראו בעוש שנכנס הלוואה לא קטנה וזה יכול להביא לידי חפירות גדולות יותר..
אלא אם הכל יחסית חלק
חלק כן.אני צריך את ההלוואה בשביל ההון עצמי, (מחיר למשתכן)
זה בעיה?
משהו בזה לא חלק?
לא הייתי ממחזר בכללבפועלים,
479K בP מינוס 0.8 עד 42 (הפריים -0.3 במקור אבל מופיע כך בגלל ההטבה של הספיגה של פועלים, מאמינה שאם הירידה עכשיו זה יתבטל)
יש מצב שהם יתנו למחזר פריים בלבד לפחות?
ולמה כדאי למחזר?
חוץ מזה יש 309K בקל"צ 2.95 עד 36שכמובן לא נרצה למחזר.
ניתן לקחת תוספת בלי לנגוע בקיים,שאלה1
יש לחמי משכנתא טובה שהוא לקח לבניה על סך מליון מאתיים, החזיר מאתיים אלף ועכשיו רוצה עוד פעם מאתיים אלף, צריך בשביל זה לפתוח את כל המשכנתא ולהפסיד ריביות טובות?
שאלה2
אם אני בונה ב800000 ורוצה לקחת משכנתא של 1400000, בשמאות פרטית זה אפשרי?
תודה רבה
530 30 שנהאם אחד מהמומחים כאן יוכל להשיב על השאלה:
כמה ההחזר החודשי הממוצע היום על כל 100K במשכנתא בריביות דיור?
בין 500 עד 530 ש"ח על כל 100 אלף ש"ח ל30 שנהאם אחד מהמומחים כאן יוכל להשיב על השאלה:
כמה ההחזר החודשי הממוצע היום על כל 100K במשכנתא בריביות דיור?
זה במשכנאות המוצעות כיום בשוק? (אמרו לי למעלה מ600?)530 30 שנה
כןזה במשכנאות המוצעות כיום בשוק? (אמרו לי למעלה מ600?)
600 זה לכל מטרה
מישהו?שאלה: כרגע יתרת הקל"צ פחות משליש מכלל יתרת המשכנתא, רוצה למחזר הכל חוץ מהקל"צ.
האם גם במחזור הבנק (>בנק ישראל) מקפיד שיהיה שליש מהסכום בקבועה, ויחייבו אותי להעמיד סכום מסוים בקבועה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: