ואם כבר קיבלתי אישור סופי מבנק אחד (או יותר)האם הפסדת??
כן. ייתכן מאד.
זה שלא היה עדיין שמאות, תגרום בהכרח להצעה להשתנות?
חשוב לומר שכבר חתמתי חוזה לפני חודש...
ואם כבר קיבלתי אישור סופי מבנק אחד (או יותר)האם הפסדת??
כן. ייתכן מאד.
נכון, שזה שליש מסך הלוואהרק הקל״צ הוא ל25 האחרים ל30
לא משנה..ואם כבר קיבלתי אישור סופי מבנק אחד (או יותר)
זה שלא היה עדיין שמאות, תגרום בהכרח להצעה להשתנות?
חשוב לומר שכבר חתמתי חוזה לפני חודש...
?אחרי עליית הריבית החודש כן!
מטורף!!אני רוצה להעלות על נס את יועץ המשכנתאות @ראובן 23 האלוף (מבכירי היועצים בפורום כאן)
על משכנתא שהוא מוציא לנו עכשיו (לאחר עליית הריביות)
משכנתא של 1,300,000 שליש קל''צ בריבית של 4.65 ושני שליש מל''צ בריבית של 4.12
שאפו ענק!!!
כמו כן הזמינות והשירות שלו מעל ומעבר (כמעט נהפכתי ליועץ)
ממליצים בחום
אני אישית לא הייתי משנה.שלום וברכה אשמח לחוות דעת של המומחים בפורום
יש ל850000 בריבית של 4.49 ל30 שנה של מלצ כל 5 שזה עוגן פלוס 0.76 וזה אמור להשתנות עוד 4 שנים
ועכשיו יש לי אישור לשנות את 850000 למלצ כל 2 שזה עוגן פלוס 0.9 שיוצא 4.65 האם לעשות את הצעד הזה או עדיף לא לגעת
איזה כיף להיכנס לכאן ולגלות כזה דבר.אני רוצה להעלות על נס את יועץ המשכנתאות @ראובן 23 האלוף (מבכירי היועצים בפורום כאן)
שאפו ענק!!!
ממליצים בחום
עוד לפני ההודעה שלך ידעתי שהוא תותח.אני רוצה להעלות על נס את יועץ המשכנתאות @ראובן 23 האלוף (מבכירי היועצים בפורום כאן)
שאפו ענק!!!
ממליצים בחום
א.ריביות מצוינות בהחלט.ת'אמת לא יודע אם כולם פה יאהבו לשמוע את מה שאני יספר
יש לי חבר שותף בטאבו מרובע (שמונה לווים) צריך משכנתא של 1980000 היה אצל יועץ הביא לי 5.8 קל"צ 5.74 מל"צ ועוד "אירגן" מסלול פיתוי לבנק על עוד 400000 צמוד מדד שהיה אמור לפרוע
לא ממש היה נראה לי גם אחרי כל ההסברים על הכנסות-טאבו מרובע ושאר ירקות
הלכתי בעצמי לסקר שוק של חודש שאני עדיין באמצעו ממש לקראת הסוף ברבדים האחרונים היום עומד על 4.75 קל"צ 4.52 מל"צ בלי פיתויים ובלי סיפורים אגב בכל ! הבנקים זה עבר מלבד פועלים שגם הם הסכימו לשמוע רק נמאס לי באמצע מהבירוקרטיה שלהם
א. אשמח לשמוע מהמבינים אם זה ריביות טובות עדכני להיום!
ב. אם יש יועץ שמסוגל להוריד יותר (משמעותית כמובן ב-2 מאיות האחוז זה כבר לא יצדיק לי את ה"שכר טירחה" המדופלם) אשמח לשמוע
(אגב היועץ הנ"ל הסביר לי באדיבות שאני הראשון שהצלחתי להפתיע אות הן מבחינת ריבית הן מבחינת אישור)
ג. שואל את ראובן 23 על המשכנתא הנ"ל של 4.65 ו-4.12 האם זה מעודכן להיום וכן בכנות על המשכנתא הזו
יישר כח
אני עזרתי כזכור ל-4 שותפים להוציא משכנתא בריבית שראובן 23 הגדיר אותם מצויינות צירפתי פה את אחד האישורים (עדיין בתהליך. יש יותר טוב- רק שיש בעיה בנט פרי לפאג"י או שזה במחשב שלי ולכן האישור לא האחרון אלא שלפניו)קיבלתי הצעה למשכנתא (מיועץ), אשמח שהמבינים יאמרו לי האם זה הצעה טובה, לי אין מושג בזה, זה די דחוף, תודה רבה!
מה שעלה זה העוגנים וזה תלוי מתי קיבלת את ההצעה ובאיזה בנקמתי עלה הריביות ?
אמרו שירד ! זה שוב עלה ?
ומה קורה אם אחד חתם על מסמכים למשכנתא לפני חצי חודש אבל לא קיבל אותה עדיין כי מחכים לחתימות של המוכרים, האם התוכנית של הלווים מבחינת ריביות משתנה ?
הסבר!כל יום קריטי!!!!
עדיף עד 33% אפשר בחלק מהבנקים עד 40% אבל זה כמובן מייקר את הריביותעד כמה החזר פנוי אפשר לקחת משכנתא
33% או 40%
לא מפקפק בך בכללללת'אמת לא יודע אם כולם פה יאהבו לשמוע את מה שאני יספר
יש לי חבר שותף בטאבו מרובע (שמונה לווים) צריך משכנתא של 1980000 היה אצל יועץ הביא לי 5.8 קל"צ 5.74 מל"צ ועוד "אירגן" מסלול פיתוי לבנק על עוד 400000 צמוד מדד שהיה אמור לפרוע
לא ממש היה נראה לי גם אחרי כל ההסברים על הכנסות-טאבו מרובע ושאר ירקות
הלכתי בעצמי לסקר שוק של חודש שאני עדיין באמצעו ממש לקראת הסוף ברבדים האחרונים היום עומד על 4.75 קל"צ 4.52 מל"צ בלי פיתויים ובלי סיפורים אגב בכל ! הבנקים זה עבר מלבד פועלים שגם הם הסכימו לשמוע רק נמאס לי באמצע מהבירוקרטיה שלהם
א. אשמח לשמוע מהמבינים אם זה ריביות טובות עדכני להיום!
ב. אם יש יועץ שמסוגל להוריד יותר (משמעותית כמובן ב-2 מאיות האחוז זה כבר לא יצדיק לי את ה"שכר טירחה" המדופלם) אשמח לשמוע
(אגב היועץ הנ"ל הסביר לי באדיבות שאני הראשון שהצלחתי להפתיע אות הן מבחינת ריבית הן מבחינת אישור)
ג. שואל את ראובן 23 על המשכנתא הנ"ל של 4.65 ו-4.12 האם זה מעודכן להיום וכן בכנות על המשכנתא הזו
יישר כח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: