נכוןאבל זה לפי בקשה, נכון ?
כלומר שאם אני צריך פחות, אין בעיה ?
חבל לעשות את זה בלי יועץ, שווה לשלם כמה אלפי שקלים, ולהיות רגוע שלא תפסיד פי עשר.אשמח לקבל עזרה
אני מחזיק בדירה ששויה הוא 3,200,000 ויש לי משכנתא של 450,000 עכשיו אני מעונין לקבל הלוואה של 300,000 לתקופה ארוכה עם אפשרות אולי להחזיר את זה בעוד 3 שנים בלי לשלם עמלות באיזה צורה כדאי לי לקחת את זה (הלוואת שיפוץ,לכל מטרה וכו)וכיצד כדאי (פריים מדד וכו) וכמובן בליע לשלם עמלת איזון
תודה רבה מאוד
ברור שעדיף לשיפוץ... אלא מה?אשמח לקבל עזרה
אני מחזיק בדירה ששויה הוא 3,200,000 ויש לי משכנתא של 450,000 עכשיו אני מעונין לקבל הלוואה של 300,000 לתקופה ארוכה עם אפשרות אולי להחזיר את זה בעוד 3 שנים בלי לשלם עמלות באיזה צורה כדאי לי לקחת את זה (הלוואת שיפוץ,לכל מטרה וכו)וכיצד כדאי (פריים מדד וכו) וכמובן בליע לשלם עמלת איזון
תודה רבה מאוד
קודם כל צריך יועץ בקטע של קומבינות כי שיפוץ זה עד 200000 או עם אישורים אלא "כ במזרחי עם קימבוניםאשמח לקבל עזרה
תודה רבה מאוד
פקידה שמכירים ברוב המוחלט של המקרים זה לא אומר שתתן ריביות טובותשאלה חשובה -תודה מראש לעונים
משפחה שלא עומדים בתנאים של הבנק לקבלת משכנתא
קבלו מהיועץ משכנתאות משכנתא עם ריביות מסויימות אך הוא הזהיר שלא לבדוק עם בנקים אחרים ולא ללכת לפקידה שמכירים שם כדי לבדוק הצעה משתלמת יותר כדי שלא יהרוס הכל
האם אכן זה כך? לא כדאי לגשת לפקידה שמכירים שיכולה לתת ריביות טובות יותר?
לדעתי רק להסביר לזוג את כל האופציות והחסרונות והמעלות ואז שהם יקבלו את ההחלטהתכל'ס, משכנתא חדשה של מליון על דירה ראשונה.
האם לתת צמוד או לא?
למה אתה חושב שכדי לקחת צמודה?אם לא לדעתי עדיף מ"צ עד 3.5 אחוז
צריך לזכור שיעד האינפלציה של בנק ישראל הוא כ-2%תכל'ס, משכנתא חדשה של מליון על דירה ראשונה.
האם לתת צמוד
בצמודה הקנסות נמוכים בחלק של העוגן ובחלק של ההצמדה זה משהו שאמורים לחשבן כשלוקחים דהיינו בערך 2 % תוספת על ההצמדהלמה אתה חושב שכדי לקחת צמודה?
בצמודה יש גם קנסות
וגם הצמדה למדד
לא נראה לי שווה
למה להגיד סתם?קודם כל צריך יועץ בקטע של קומבינות כי שיפוץ זה עד 200000 או עם אישורים אלא "כ במזרחי עם קימבונים
משכנתא הפוכה, זה רק לגיל השלישי.קח בחשבון שאתה יכול לקחת מחוץ בנקאי משכנתא הפוכה
משכנתא הפוכה נכון טעיתילמה להגיד סתם?
אפשר להגיע בדירה סטנדרטית ל - 500,000 ש''ח! שיפוצים,
בלי קומבינות מיוחדים, ודווקא לא במזרחי, (צריך פשוט לדעת כל בנק מי הסניף שעושה את זה הכי טוב)
משכנתא הפוכה, זה רק לגיל השלישי.
אבל למה לסבך איפה שלא צריך? וד''ל.
למה אתה אומר כךבצמודה הקנסות נמוכים בחלק של העוגן
אני מסקים איתך אבל לא נראה לי שיש בנמצאאבל בפשטות אם יש למעלה מ 3% הפרש בין צמודה ללא צמודה לדעתי עדיף צמודה
צודק אבל @טופס פניית נהגים מדבר מבחינת שחרורביצעתי גם יותר מ - 600,000 תלוי כל מקרה לגופו,
אבל בסטנדרט אפשר להגיע ל - 500,000 בדירה רגילה, כמובן עם שמאי טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: