תנסה היום.אחרי שאני נכנס לקישור ומנסה להוציא דו"ח הוא כותב לי 'שגיאת פרטיות'
יש עוד אופציה?
לא אמור להיות בעיה כזאת.
תנסה היום.אחרי שאני נכנס לקישור ומנסה להוציא דו"ח הוא כותב לי 'שגיאת פרטיות'
יש עוד אופציה?
תודה, באמת הצלחתי להוציאתנסה היום.
לא אמור להיות בעיה כזאת.
דרוג bdi הוא עד 850 קפטן קרדיט זה עד 1000(985).תודה, באמת הצלחתי להוציא
אבל שני דברים אני מנסה להבין,
דבר ראשון איפה אני בעצם רואה איך משתקף לבנק החיווי אם זה אדום או ירוק ?
דבר שני איך יכול להיות שעל אותו לקוח בחברת BDi הדירוג שלו 728 ובחברת קפטן קרדיט הדירוג שלו זה 923 ?
נכון שאם אני מסתכל על המספרים של כל אחד איך הוא מדרג את הדירוג שלו אז ביחסי הקפטן כותב שמעל 730 נקודות זה כבר טוב, ו BDi כותב שמעל 660 נקודות זה כבר טוב,
אבל עדיין הפער (195 נקודות) בתוצאות בין השתיים יותר גדול אפילו אם נתייחס לכל אחד בצורת חישוב היחסית שלו...
וכן גם רואים בפירוט של חישוב הדירוג שבחברת BDi הוא מתייחס לנתונים שהקפטן בכלל לא מתייחס אליהם (מצורף תמונות...אגב של אותו לקוח )
והשאלה הגדולה מאיפה הבנקים מושכים את הנונים שלהם מאיזה חברה ?
BDi:
צפה בקובץ המצורף 1514268
קפטן קרדיט:
צפה בקובץ המצורף 1514274
צפה בקובץ המצורף 1514271
בטוח?הבנקים לוקחים את הbdi ברובם.
יש שם מקום בדו"ח לראות עם זה חיווי אדום או ירוק ?דרוג bdi הוא עד 850 קפטן קרדיט זה עד 1000(985).
וזה הפער.
בכל אופן זה לקוח עם דרוג מעולה.
הבנקים לוקחים את הbdi ברובם.
תסתכל מובהקות לעניין פירעוןיש שם מקום בדו"ח לראות עם זה חיווי אדום או ירוק ?
היה לי לקוח שהיה לו פער (בין הנקודות) יותר רציניתודה, באמת הצלחתי להוציא
אבל שני דברים אני מנסה להבין,
דבר ראשון איפה אני בעצם רואה איך משתקף לבנק החיווי אם זה אדום או ירוק ?
דבר שני איך יכול להיות שעל אותו לקוח בחברת BDi הדירוג שלו 728 ובחברת קפטן קרדיט הדירוג שלו זה 923 ?
נכון שאם אני מסתכל על המספרים של כל אחד איך הוא מדרג את הדירוג שלו אז ביחסי הקפטן כותב שמעל 730 נקודות זה כבר טוב, ו BDi כותב שמעל 660 נקודות זה כבר טוב,
אבל עדיין הפער (195 נקודות) בתוצאות בין השתיים יותר גדול אפילו אם נתייחס לכל אחד בצורת חישוב היחסית שלו...
וכן גם רואים בפירוט של חישוב הדירוג שבחברת BDi הוא מתייחס לנתונים שהקפטן בכלל לא מתייחס אליהם (מצורף תמונות...אגב של אותו לקוח )
והשאלה הגדולה מאיפה הבנקים מושכים את הנונים שלהם מאיזה חברה ?
שים לב שהדירוג בין קפיטן לD&B גם יוכל להשתנותדרוג bdi הוא עד 850 קפטן קרדיט זה עד 1000(985).
וזה הפער.
בכל אופן זה לקוח עם דרוג מעולה.
הבנקים לוקחים את הbdi ברובם.
לא ככה בודקים חווי אדום וירוק.תסתכל מובהקות לעניין פירעון
עם ירוק =ירוק
עם אדום =אדום
זה אותה חברה. קפטן, חברת בת של d&b - לא יכול להיות הבדל ביניהן.שים לב שהדירוג בין קפיטן לD&B גם יוכל להשתנות
יש את יום הדיווח שזה 25%, ויש מה שהיה במהלך תקופת הדיווח.אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך הערה שמודגשת מסתדרת עם הנתונים שהדו"ח עצמו משקף ?
בדו"ח עצמו מובא שניצול חודשי הכי גבוה שהיה זה 25%
צפה בקובץ המצורף 1514746
אתה בטוח שלא? מענייןלא ככה בודקים חווי אדום וירוק.
זה לא מה שמעיד.
נכון זה אותו חברה אבל אפילו כך יש שינוים (היה לי כבר כמה לקוחות שהדירוג ב-D&B היה יותר נמוך מקפיטן קרדיט)זה אותה חברה. קפטן, חברת בת של d&b - לא יכול להיות הבדל ביניהן.
רק בין bdi אליהן יש הבדלים .
הבנק נותן מימון ע"פ הערכת שמאי / מחיר חוזה.אדם שקונה דירה ב1,400,000 ונגיד ששמאי נותן שמאות על הדירה 1,300,000. הבנק בטוח ייתן משכנתא של 950,000 ?
יש אישור עקרוני
אשמח לעזור לך לתת לך שיחת איפיון מלאה צפי לריביות והמלצותשלום,
שאלה - כמה משכנתא מקבלים על החזר חודשי של 4000 ש"ח [בערך כמובן] ל20 שנה, ול30 שנה.
תודה.
אדם שקונה דירה ב1,400,000 ונגיד ששמאי נותן שמאות על הדירה 1,300,000. הבנק בטוח ייתן משכנתא של 950,000 ?
צריך לבחון את כל האופציותמישהו??
?צריך לבחון את כל האופציות
מה המטרה של ההקפאה, מוזמן להתקשר אלי ואסביר לך את כל האופציות
שרה כהן יועצת משכנתאות 058-7113099
לדירה ראשונה הבנק נותן עד 75% מימון ממחיר חוזה או משמאות הנמוך מבניהםהבנק נותן מימון ע"פ הערכת שמאי / מחיר חוזה.
לפי הנמוך מביניהם.
הבנק נותן משכנתא לפי שווי בערכת השמאי ולא יותר ממחיר החוזהאדם שקונה דירה ב1,400,000 ונגיד ששמאי נותן שמאות על הדירה 1,300,000. הבנק בטוח ייתן משכנתא של 950,000 ?
יש אישור עקרוני
אבל זה לפי בקשה, נכון ?הבנק נותן משכנתא לפי שווי בערכת השמאי ולא יותר ממחיר החוזה
בנכס יחיד 75% מימון (975,000 ש"ח)
בנכס שני 70% מימון (910,000 ש"ח)
בהצלחה
האם אפשר לפרוע משכנתא 250000 ש"ח בצ'ק שמשלם קונה הדירה למוכר אך הוא לא בעל הצ'ק אלא דודתו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: