הצעה נחמדה. לשלושים שנה.שלום וברכה רציתי להתייעץ עם המבינים פה על הצעה למשכנתא שקיבלתי.
ההצעה היא עבור דירה בבית שמש במחיר למשתכן ששווייה מוערך בכ-1.200.000
מחיר הדירה הוא 880.000
ההון העצמי שברשותי הוא 380.000
ואני צריך הלוואה של כחצי מליון ש"ח
קיבלתי הצעה בבנק הפועלים למשכנתא ל-30 שנה
חלק א' 30% פריים מינוס חצי
חלק ב' 35% קבוע לא צמוד 3.09%
חלק ג' 35% משתנה צמוד 2.42%
מה אתם אומרים על זה?
יש עוד אופציה שתקח לפי הערך של 70% מהדירה שזה 840000 אלף ןמימלא המסלול פריים יהיה יותר כסף ואחרי לקיחת המשכנתא תחזיר את המסלול הגובה, ואז אפשר לעשות עוד מסלול של 220000 אלף להתקעש שהריבית תהיה באזור 2.4 "ובתמורה" המסלול השלישי יהיה יותר גובה בריבית קרוב ל4 ואת זה תחזיר, (רק תקח בחשבון שיהיה תשלום קנס אבל זה שווה כך גם תוכל לעשות לא צמוד מדד)שלום וברכה רציתי להתייעץ עם המבינים פה על הצעה למשכנתא שקיבלתי.
מחיר הדירה הוא 880.000
מה אתם אומרים על זה?
שאלה לסוכן ביטוח מורשה או רופא לענ"ד.@וואלך משכנתאות
רציתי לשאול לגבי ביטוח על המשכנתא בהגדרת אדם שמעשן ישנם 2 שאלות שחברת הביטוח שואלת 1. האם אתה מעשן כיום. 2. האם עישנת בשנתיים האחרונות. אדם שכיום אינו מעשן כלל אבל בתוך השנתיים האחרונות עישן אבל לא קבוע אלא סגריה פה סגריה שם האם נקרא שעישן בשנתיים האחרונות או לא. יש לזה תקדימים משפטיים?
שאלתי והוא לא ידע לענות לישאלה לסוכן ביטוח מורשה
אני לא מבין משתנה לכמה זמן ל5 שנים אז אין 18 שנהקבלתי הצעה
100 אלף ש"ח קבועה לא צמוד 13 שנה 3.01%
ו - 100 אלף ש"ח משתנה לא צמוד 18 שנה 3%
כן שליש פריים והשאר קלץ.האם משתלם לקחת רק 2 מסלולים במשכנתא של קל"צ ופריים
יקר מאד!פריים 1.75 אחוז
השאלה היא מה יקרה אם יתגלה ששיקרת וחלילהה יקרה משהו...... האם ישללו לגמרי את הסכום או שיורידו.שאלתי והוא לא ידע לענות לי
כל יועץ (לא רק אני ) ישמח לבדוק לך בחינם.יש דבר כזה בדיקת מיחזור משכנתא ללא עלות??
ממש לא רק.היועץ תפקידו להביא משכנתא עם ריביות נמוכות והסכום שמאושר בבנק הוא כפי גובה ההכנסות ללא קשר ליועץ
נותנים פחות על הפריים בכזה מצב שיש רק קלצ במסלול השני?כן שליש פריים והשאר קלץ.
יקר מאד!
זה נכון אבל לא לגבי ביטוח חיים, אלא ביטוח נכסאבל בלי קשר לזה יש שמועה שמסתובבת שאם ערך הקרקע גבוה מסך ההלוואה לא חייבים בביטוח, אז אם אתה כבר בעניין של לחסוך, אז תוריד את סכום הביטוח לערך הכינון בלבד וללא ערך הקרקע..
לאו דווקא, אני עכשיו אישית דאגתי למשהו (אני לא יועץ) לפריים מינוס 0.5נותנים פחות על הפריים בכזה מצב שיש רק קלצ במסלול השני?
הצעה סבבה .אבל ..או שתוריד בשנים לדוגמא ל-20 שנה [רק אם אתה יכול לעמוד בזה..] לא תמיד חושבים על זה וזה חוסך המון כי יורידו לך ריביות ואת זה תעשה לא בפריים.שלום וברכה רציתי להתייעץ עם המבינים פה על הצעה למשכנתא שקיבלתי.
מחיר הדירה הוא 880.000
מה אתם אומרים על זה?
קודם כל גבוה [סליחה...] יש על מה להילחם למרות התקופה..קבלתי הצעה
100 אלף ש"ח קבועה לא צמוד 13 שנה 3.01%
ו - 100 אלף ש"ח משתנה לא צמוד 18 שנה 3%
או
100 א' ש"ח קבוע לא צמוד 13 שנה 3.1%
ו - 100 א' ש"ח קבוע לא צמוד 18 שנה 3.25%
שאלתי
האם הריביות זולות?ואיזה מהן ממולץ
ישר כח על העזרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: