מישהו הציע לקבלן 20 אל"ש יותר?מציע לקבלן 20,000 ש"ח יותר
זה לא מכירה פומבית.
הקבלן הודיע שהוא דורש 20 אל"ש יותר, ומי שלא היה לו אותם ממילא איבד עניין מחוסר ברירה.
מישהו הציע לקבלן 20 אל"ש יותר?מציע לקבלן 20,000 ש"ח יותר
הדירה לבית שמש היא למגוריםביינתים התברר שלך יש דירה בבי"ש כך שקשה לי קצת מולך
כמו שכתבתי מזמןמה זה משנה מה חושבים עכשיו?
את הטענות שלך העלית כבר לפני חודשים (בערך. לא עוקבת על היום),ואז זה לא הוכיח את עצמו.
היום הגענו למצ חדש, וצריך לבחון אותו. זה לא קשור להצהרה הקודמת שלך
דוקא נראה שמאוד מעניין אותךהדירה לבית שמש היא למגורים
ולא מעניין אותי כמה היא שווה/תהיה שווה
אני רואה את המציאותדוקא נראה שמאוד מעניין אותך
אה אז אתה מתווךזה העבודה שלי
ולאוו דווקא בבית שמש
שצריך להוציא את המשקיעים מהשוק.נכתב ע"י יודיתתתתתתת:@אאאא.... לא ברור למה אתה חותר..
נו, אז מה זה משנה מה אנחנו חושבים עכשיו, אחרי עליית האשראי?כמו שכתבתי מזמן
דירות זה לא לחמניות
לשוק לוקח זמן להגיב
עכשיו רק מסיימים לקחת משכנתאות על דירות שנקנו לפני חצי שנה
יאלללה אני איתךשצריך להוציא את המשקיעים מהשוק.
אתה לדעתי חי בשטייטעל שלפני 100 שנה
יש שוק חופשי ואנשים קונים
זה דרך העולם
אף משקיע לא הציע לקבלן יותר ממה שהקבלן ביקש
הקבלן העלה את המחיר בהתאם לביקוש
איפה שאלת ההוגנות מול משקיע?
חסך שקל לשקל כדי לקנות השקעה,
או שיש לו שוכב בבנק כסף להשקעה,
מה צפריע לך בו?
הוא לקח לך משהו?
אם לדוגמה היתה כמה ועדת רבנים חזקה שמוציאה חרם על מי שרוכש דירה להשקעה בבית שמש ברמה ד'.מישהו הציע לקבלן 20 אל"ש יותר?
זה לא מכירה פומבית.
הקבלן הודיע שהוא דורש 20 אל"ש יותר, ומי שלא היה לו אותם ממילא איבד עניין מחוסר ברירה.
אחרי עליית הריבית המשמעותית,נו, אז מה זה משנה מה אנחנו חושבים עכשיו, אחרי עליית האשראי?
באמת שלא מבינה מה את רוצה.
אם המחירים ירדו עכשיו, זה בגלל היום או התהליך שהתחיל לפני חודשיים? ואם הגלל לפני חודשיים, מה באה ההודעה שלך לומר?
קטונתי
ואן הרבניםהיו עושים חרם על ירושלים כשהמחיר היה 1.2 כמה עולה היום??אם לדוגמה היתה כמה ועדת רבנים חזקה שמוציאה חרם על מי שרוכש דירה להשקעה בבית שמש ברמה ד'.
כמה היה עולה היום דירה ברמה ד' בבית שמש?
המצב החדש הזה היה צפוי לאנשים מקצועיים כמו כמו הרוח ועו"ד נתן רוזנבלט זכור לטוב.מה זה משנה מה חושבים עכשיו?
את הטענות שלך העלית כבר לפני חודשים (בערך. לא עוקבת על היום), ואז זה לא הוכיח את עצמו.
היום הגענו למצב חדש, וצריך לבחון אותו. זה לא קשור להצהרה הקודמת שלך
זה יתפוס בערך כמו שעשו על מחירי הדיור ברוממהאם לדוגמה היתה כמה ועדת רבנים חזקה שמוציאה חרם על מי שרוכש דירה להשקעה בבית שמש ברמה ד'.
מאז ההודעות של הרב רוזנבלט וכמו הרוחהמצב החדש הזה היה צפוי לאנשים מקצועיים כמו כמו הרוח ועו"ד נתן רוזנבלט זכור לטוב.
והיא כבר חודשים ידעה לזעוק את מה שאנחנו רואים עכשיו.
צפון קוריאה?אם לדוגמה היתה כמה ועדת רבנים חזקה שמוציאה חרם על מי שרוכש דירה להשקעה בבית שמש ברמה ד'.
להטיל מס של 50% על דירה להשקעה.יאלללה אני איתך
יש לך רעיון איך לקדם את זה?
ובכלל תסביר איך זה יעזור
עדיין יותר יקר.ואן הרבניםהיו עושים חרם על ירושלים כשהמחיר היה 1.2 כמה עולה היום??
אני מציעה שהיו כורתים את ראשו של מי שיקנה במחיר גבוה יותר.אם לדוגמה היתה כמה ועדת רבנים חזקה שמוציאה חרם על מי שרוכש דירה להשקעה בבית שמש ברמה ד'.
למה 50 ?להטיל מס של 50% על דירה להשקעה.
פלוס פטור מס למשקיעים שמוכרים בתוך חודש את הדירה.
ומצוקת דיור הופך להיסטוריה.
אכןמאז ההודעות של הרב רוזנבלט וכמו הרוח
המחיר בבית שמש קפץ בעוד 150,000
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: