אני הכנתי מס' פעמים יצא מושלם !! לא האמינו שזה ללא גלוטן ,רעיון להבא, אם את רוצה עוגה מרשימה בלי קמחים מיוחדים - ראיתי שאפשר להכין עוגת מספרים על בסיס קמח שקדים, בלי תוספת קמח אחר. לא ניסיתי בעצמי.
אם אין מספר או אות מתאימים אפשר להכין בצורת מלבן, לב וכו'.
באיזה קמח? כי אני ניסיתי לעבוד בעבר עם קמח שקדים ולא ממש הלך לי. לא הצלחתי להגיע לנוסחה מדוייקת שתניב תוצאה טובהאני הכנתי מס' פעמים יצא מושלם !! לא האמינו שזה ללא גלוטן ,
השתמשתי בקמח כרגיל , יוצא לי מצוין בעוגות
מתכון רגיל של עוגת מספרים ומחליפה את הקמח בקמח כרגיל , אם צריך עוד קמח מוסיפה לפי ההרגשהבאיזה קמח? כי אני ניסיתי לעבוד בעבר עם קמח שקדים ולא ממש הלך לי. לא הצלחתי להגיע לנוסחה מדוייקת שתניב תוצאה טובה
קמח שקדים זה יותר קשה עם עוגות מסוג זה.באיזה קמח? כי אני ניסיתי לעבוד בעבר עם קמח שקדים ולא ממש הלך לי. לא הצלחתי להגיע לנוסחה מדוייקת שתניב תוצאה טובה
וואי אני כ"כ בורה בנושאקמח שקדים זה יותר קשה עם עוגות מסוג זה.
קמח כרגיל או תמי יניבו תוצאה מעולה.
לא ממש בכל חנות.וואי אני כ"כ בורה בנושא
הקמחים נמצאים בכל חנות? אושר עד וכדו'?
ואני ממירה ביחס של 1:1 לקמח רגיל?
מדהימה!אז הנה היא... עוגה ללא גלוטן......
(התמונות לא מי יודע מה... צילמתי דרך המחשב)צפה בקובץ המצורף 1228352צפה בקובץ המצורף 1228353צפה בקובץ המצורף 1228354
בלת"ק כשלבני היה טקס כניסה לחיידר, התברר כי שני ילדים בכיתתת המכינה רגישים לגלוטן.אשמח לעזרה בעניין..
הבת שלי מתנדבת סדרתית לעוגות לכל מסיבה אפשרית. היא נהנית ואותי זה משמח לעשות לה עוגה מעוצבת מושקעת (עוגות קרם, בצק סוכר וכל הבלאגן הזה היפה הזה)
יש לה בכיתה ילדה רגישה לגלוטן ואנחנו בכל פעם נכנסות לדיון- האם להכין עוגה לכל הכיתה ולהכין עוד משהו בצד לילדה או שעדיף להביא משהו ללא גלוטן פחות יפה אבל שיגרום לה להרגיש כמו כולן ולא חריגה?
אני נוטה לאופציה של לתת לה את ההרגשה שהיא לא חריגה, לבת שלי קשה עם העניין כי היא רוצה להשוויץ בעוגות שלי (בכל אופן ילדה קטנה בת 8)
היום התחיל דיון נוסף בעניין, הבת שלי הודיעה למורה שאמא שלה תביא עוגת קומות מעוצבת ומבחינת הבת שלי זה החלום... אבל פתאום התעורר שוב העניין וכשאמרתי לה שנעשה עוגה מתאימה לכולן היא לקחה את העניין קשה...
מה אומרות? איך מתנהגים במקרים כאלו? מה עדיף? טובת הבת שלי או טובת הבת הרגישה ועל הדרך חינוך לבת שלי?
אשמח לשמוע
התרגשתי עד דמעותאז הנה היא... עוגה ללא גלוטן......
(התמונות לא מי יודע מה... צילמתי דרך המחשב)צפה בקובץ המצורף 1228352צפה בקובץ המצורף 1228353צפה בקובץ המצורף 1228354
יש הרבה עוגות ללא ביצים. אאל"ט היה כאן שרשור באשכול.
@גלבוע ?
אכן יש.
העולם מלא בעוגות טבעוניות, ועל הדרך מרוויחים האלרגים לביצים.
לרוב האטופיים אסור יותר מכמה דברים.תודה רבה
המורכבות זה לא רק הביצים
אסור לה עוד כמה דברים
עוגות זה באמת לא כ"כ מורכב איתה
בכל זאת מרגש לראות שחושבים עליך
ועוד יותר מרגש זה לא להיות שונה
אם תרצו מתכונים, תמיד אפשר לפנות אלי.תודה רבה
המורכבות זה לא רק הביצים
אסור לה עוד כמה דברים
עוגות זה באמת לא כ"כ מורכב איתה
בכל זאת מרגש לראות שחושבים עליך
ועוד יותר מרגש זה לא להיות שונה
איזו א-ל-ו-פ-ה.אז הנה היא... עוגה ללא גלוטן......
היא גם אטופיתלרוב האטופיים אסור יותר מכמה דברים.
ועדיין יש פיתרון.
אולי תפתחו שרשור ונראה איך אפשר לעזור?
אם תרצו מתכונים, תמיד אפשר לפנות אלי.
יש לי ניסיון רב באוכל לילדים מולטי-אלרגים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: