לפני שנה לא הייתי בפרוגכבר שנה מאז שפתחתי את הנושא הנ"ל
לפני שנה לא הייתי בפרוגכבר שנה מאז שפתחתי את הנושא הנ"ל
וגם, מאז שחזרתי אני כמעט רק בחכמת נשים. יוצאת לראות מה קורה בפורומים אחרים כמעט רק כשמתייגים אותי לנושא ספציפי כמו אלרגיותלפני שנה לא הייתי בפרוג
בן כמה הוא?@bnoya
לא קראתי את כל האשכול.
אני רק רוצה לתת נקודת מבט של אמא לילד אלרגי.
הבן שלי אלרגי לאגוזים ,כך שכל עוגה או מאפה בית, הוא לא נוגע, כי אין לו מושג מה יש בפנים.
הבן שלי לפחות, לא מרגיש רע עם זה.
הוא יודע שהוא מביא את העוגות הביתה, ואני נותנת לו במקום זה משהו אחר.
לפעמים לפעמים יש ילדים שחושבים עליו ומביאים לו ממתק בנפרד. וזה מאד מאד משמח אותו, ויותר מזה, הוא מרגיש מיוחד, כי חשבו עליו, ורק הוא קיבל חבילת חמצוצים, איזה כיף.
אז באמת כל הכבוד על המחשבה.
ולדעתי, אם הילדה שלך מאד רוצה עוגה עם גלוטן, לכי על זה, ותביאי משהו 'שווה' לילדה השניה. היא תרגיש שחשבו עליה ושהיא לא לבד.
היום הוא בן 10.
מעניין, קצת מזכיר לי הגישה של הבן הגדול שלי (16). מעניין לשמוע ממך איך את חושבת שזה קרה - או איך הגישה שלך לאלרגיות באופן כללי. אם ניפגש פעם בחיים האמיתייםהיום הוא בן 10.
אבל זה היה ככה גם כשהוא היה בגן.
אני חושבת שזה הגיע מזה שאף פעם לא התיחסנו אליו כמסכן.מעניין, קצת מזכיר לי הגישה של הבן הגדול שלי (16). מעניין לשמוע ממך איך את חושבת שזה קרה - או איך הגישה שלך לאלרגיות באופן כללי. אם ניפגש פעם בחיים האמיתיים
באמת????לפני שנה לא הייתי בפרוג
באמת ובתמים. סולקתי.באמת????
אההההבאמת ובתמים. סולקתי.
(מרגישה כמו אלה שצריכות להסביר עכשיו שלא הן הבעיה אלא ההנהלה....
לא משנה מי ומה, אבל הייתי בחוץ לשנה)
רגישות לאגוזים ואני לא מזלזלת זה לא כמו רגישות לקמח.אני חושבת שזה הגיע מזה שאף פעם לא התיחסנו אליו כמסכן.
התייחסנו לאלרגיות כעל משהו פיזי ולא רגשי.
וכשהוא מקבל ממתק אחר ממה שכולם קיבלו, זה תחליף לא פיצוי.
מעבר לזה, בבית, אני לא מכניסה דברים שהוא לא יכול לאכול. בבית הוא יכול לאכול הכול.
אז רק בחוץ קשה לו. הוא מתמודד עם זה מאד יפה.
הכי קשה לו זה באירועים, שיש בר ענק מלא בדברים, ואין לנו מושג מה עם אגוזים ומה בלי. אז הוא לא נוגע בכלום.
אבל אז בעלי משיב אותו על קוגל שהוא מאד אוהב, ודואג לו לאוכל שהוא אוהב.
קשה לו, הוא מתמודד, אבל הוא מקבל את זה בטבעיות.
את את סופרת 'עלול להכיל' אז התשובה: בהמון.בכמה ממתקים ועוגות יש אגוזים ובכמה יש קמח?
רוב האנשים בכלל לא יודעים על התיבה של האלרגניםאת את סופרת 'עלול להכיל' אז התשובה: בהמון.
תכלס.רוב האנשים בכלל לא יודעים על התיבה של האלרגנים
לא הבנתי מה כוונתך לומר.רגישות לאגוזים ואני לא מזלזלת זה לא כמו רגישות לקמח.
בכמה ממתקים ועוגות יש אגוזים ובכמה יש קמח?
ילד שאסור לו קמח אסור לו שום עוגה אף פעם. מעטות הפעמים שטורחים ועושים בשבילו עוגה ללא גלוטן.
בהמון אגוזים או קמח או שתיהם?את את סופרת 'עלול להכיל' אז התשובה: בהמון.
שיתכן וההתנהגות של בנך שונה בגלל שהרגישות שונה.לא הבנתי מה כוונתך לומר.
אגוזים.בהמון אגוזים או קמח או שתיהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: