לא הבנתי, אם מסתיימת לי ההגנה, עדיין יש לי אפשרות לבקש החזר?רק בעוד 6 ימים תוכלי לפתוח סכסוך על אי הגעה
לא הבנתי, אם מסתיימת לי ההגנה, עדיין יש לי אפשרות לבקש החזר?רק בעוד 6 ימים תוכלי לפתוח סכסוך על אי הגעה
15 יום.לא הבנתי, אם מסתיימת לי ההגנה, עדיין יש לי אפשרות לבקש החזר?
הוא לא יבקש שאשלח לו חזרה את המוצר?אם יש עוד אופציה לפתוח סכסוך- מה טוב...
אם לא- לפנות בתקיפות, לא, בעצם בביטחון, למוכר.
ולדרוש החזר.
לאיים בפרסום שלילי על החנות
את פותחת חופשי אחרי שעוברים 60 יום - כןאני פותחת סכסוכים חופשי
אחרי שעוברים 60-65 יום
ולא קיבלתי את המוצר
לא מחכה שזמן ההגנה יעבור
בינתיים כל הסכסוכים שפתחתי, קיבלתי חזרה את הכסף (באזור 10)
תוציא את הכרטיס ותנסה 2 דרכים שפעמים ועוזרות - מנסיון.רכשתי את הנגן ה"מומלץ" כמו גלסבה פלוס , דווקא הגיע מהר אבל עכשיו אחרי חודש בערך הוא תקוע על WELLCOME ולא משתף פעולה. יש משהו שאפשר לעשות מול עליאקספרס?
לחצתי כמה פעמים לחיצות ארוכות וארוכות מאד ואו שרושם לי WELLCOME או שנדלק מסך ריקתוציא את הכרטיס ותנסה 2 דרכים שפעמים ועוזרות - מנסיון.
תלחץ על כפתור ההדלקה כ12 שניות ברצף.
אם לא נדלק עדיין תלחץ מחדש ברצץ לפחות 30 שניות, ותמתין.
אם נדלק האור של המסך אבל הנגן לא עלה, תלחץ שוב 12 שניות.
קרדיט למנהל @כותב מוסמך
גם אני לחצתי בהתחלה ולא הגיב.לחצתי כמה פעמים לחיצות ארוכות וארוכות מאד ואו שרושם לי WELLCOME או שנדלק מסך ריק
איזה כרטיס להוציא?
אני לא ממליץ על אופציה להחזיר את המוצר, ולרוב אם הסכסוך מוצדק, הם מזכים באופן מלא גם ללא החזרת המוצר.הוא לא יבקש שאשלח לו חזרה את המוצר?
זה מסובך? / סיפור יקר?
אני נזהרת בסכסוכים,אני פותחת סכסוכים חופשי
אחרי שעוברים 60-65 יום
ולא קיבלתי את המוצר
לא מחכה שזמן ההגנה יעבור
בינתיים כל הסכסוכים שפתחתי, קיבלתי חזרה את הכסף (באזור 10)
אני חושבתכי ככל ונציק יותר למוכרים, עוד ועוד מוכרים לא יסכימו לשלוח לישראל
פתחתי סכסוך עם תיעוד ופירוט מלא של התקלה (וידאו שמראה עדשה אחרת תקינה, והעדשה מהמוכר תקולה)אני לא ממליץ על אופציה להחזיר את המוצר, ולרוב אם הסכסוך מוצדק, הם מזכים באופן מלא גם ללא החזרת המוצר.
כשאתה פותח את הסכסוך, בשפו"א אל תבחר באופציה של 'החזר המוצר למוכר' אלא רק ב'החזר כספי בלבד'.
אחרת המוכר יגיד שהוא מחכה לעדשה כדי לתת לך את ההחזר.
והכי הרבה, המוכר יכול לבקש בטיעונים בסכסוך שהוא רוצה את זה בחזרה,
ואז תחליט מה תענה לו...
לא מכיר אישית בעיה כזו, וטענה כזו של המוכר...פתחתי סכסוך עם תיעוד ופירוט מלא של התקלה (וידאו שמראה עדשה אחרת תקינה, והעדשה מהמוכר תקולה)
עלי הציעו החזר כספי, המוכר הציע החזר מלא בתמורה להחזרת הפריט
ולאחמ"כ הציע 0$ (!) כי "העדשה נבדקה אצלנו קודם, תבדוק בעיה אלך במצלמה.."
צפה בקובץ המצורף 591325
@קופצנית @הכלבויניק מה עושים??
אגב, בדקתי באינטרנט (לאחר הקניה), וזה דגם שניקון לקחו עליו אחריות בגלל פגם ביצור,
והם מתחייבים לטפל בבעיה ללא תשלום.
הבעיה -שהמוצר שקיבלתי הוא ללא מס' סידורי (משוחזר), ולא נראה לי שניקון יקבלו אותה..
פתחתי סכסוך עם תיעוד ופירוט מלא של התקלה (וידאו שמראה עדשה אחרת תקינה, והעדשה מהמוכר תקולה)
עלי הציעו החזר כספי, המוכר הציע החזר מלא בתמורה להחזרת הפריט
ולאחמ"כ הציע 0$ (!) כי "העדשה נבדקה אצלנו קודם, תבדוק בעיה אלך במצלמה.."
צפה בקובץ המצורף 591325
@קופצנית @הכלבויניק מה עושים??
אגב, בדקתי באינטרנט (לאחר הקניה), וזה דגם שניקון לקחו עליו אחריות בגלל פגם ביצור,
והם מתחייבים לטפל בבעיה ללא תשלום.
הבעיה -שהמוצר שקיבלתי הוא ללא מס' סידורי (משוחזר), ולא נראה לי שניקון יקבלו אותה..
לא מכיר אישית בעיה כזו, וטענה כזו של המוכר...
לדעתי להחזיר את העדשה יעלה לך איזה 20$ לפחות, צריך לשאול את @חביל'ס
הצעתי היא:
- ללכת על החזר כספי בלבד ללא החזרת המוצר.
- בראש העמוד של הסכסוך יש לך אופציה לקבל או לדחות את הצעת המוכר.
תדחה אותה.
- ואז אתה יכול לערוך את טענותיך, ותכתוב שם שוב, שמשלוח חזרה יעלה יותר מעלות העדשה עצמה... ושקיבלת עדשה שלא עובדת, ושאין אחריות מניקון כי זה משוחזר וכו' (תכתוב הכל בתרגום גוגל ותדביק בסכסוך את האנגלית).
- תראה שנוסף למטה טענה חדשה של הקונה...
- ואז תחכה להתערבות של אליאקספרס, הם יבחנו את הטענות שלך ושל המוכר, ואת הראיות שתיעדת, והם יחליטו על פסק דין משלהם.
- ברוב המקרים, כשהלקוח צודק, הם פוסקים לטובת הלקוח,
- ואז יש זמן קצוב לשניכם להגיב אם לקבל או לדחות, ובד"כ זה מתקבל, והופך לפסק דין חלוט!
מקווה שהועלתי.
תודה רבה על התגובות המפורטות והנכונות לעזור!זו בעיה, המוצרים המשוחזרים האלו מעליאקספרס...
קודם כל לדחות את הצעת המוכר
שנית, ללחוץ על EDIT ולערוך את בקשתך להחזר, לכתוב שהמשלוח מישראל לסין מאד יקר ולא משתלם לך להחזיר.
לכתוב שאין שום בעיה במצלמה, וההוכחה שהעדשה השניה- עובדת אצלך תקין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: