כשהמוצר לא הגיע לא צריך לצרף קבצים,אני מנסה לפתוח סכסוך כי המוצר לא הגיע ואני לא מבינה מה עלי לצרף ואיך צפה בקובץ המצורף 584300[ ב
הסתדרתי, הבעיה הייתה בסינון.כשאני מנסה לפתוח סכסוך אחרי שאני ממלאת את כל הפרים ומצרפת תמונות כותב לי כך:
system is busy, try again later
ההחזר מופיע במרבית הפעמים כזיכוי או ביטול של העיסקה המקורית.לי יש כ8 סכסוכים שנסגרו בהחזר מלא אבל... את ההחזר לא ראיתי בשום מקום... יש חלק שזה מחצי שנה
לא מופיע בחשבון בנק ולא באתר. אני משלמת דיירקט ורואה כל פעולהההחזר מופיע במרבית הפעמים כזיכוי או ביטול של העיסקה המקורית.
גם אני משתמשת בזההטיפ שלי אני לא יודעת אם זה חדש אבל יש באתר דואר ישראל בצד שמאל למעלה MY POSY
נרשמים וכך אפשר לעקוב על החבילות בצורה מסודרת ונוחה ורואים עדכונים גם בלי להכנס לכל פריט (תמונה 2)
הנה דוגמא
כאן-מה שמחקתי בורוד - בוחרים שם לכל דבר (לא חייב רק שנדע במה מדובר)
צפה בקובץ המצורף 587345
1.הזמנתי עדשה למצלמה (יד שניה/משוחזר) מעלי אקספרס,
לאחר כמה שימושים בודדים התגלתה תקלה בעדשה.
מה מומלץ לעשות?
לפתוח סכסוך? לבקש החזר מהמוכר?
@קופצנית, מישהו...?!
2. המוכר האריך לי את זמן ההגנה - נראה לי לעוד איזה 30 יום,
על מוצר תקוע לגמרי,
שאין עליו אינפו' כבר למעלה מחודש וחצי, וההגנה הייתה אמורה להסתיים אוטוטו.
האם הוא יכול חד צדדית להאריך?
אני יכול לפתוח סיכסוך ע"ז?
ובכלל, הייתה פה שאלה/בקשה בעבר להבהרת כל הנושא של 'זמן הגנה'
את מי הוא משרת?
האם זה טוב או לא טוב עבור הקונה?
תודה מראש!
כתוב לי שההזמנה שלי נסגרת עוד 10 ימים.
ועדיין המוצר שלי לא הגיע לארץ.(לא קיבלתי קישור מהדואר)
השאלה היא מה זה אומר שהזמנה נסגרת,שאז המוצר צריך להגיע או שאז נגמר ההגנה?
אני חייבת עזרה דחוף!!!
אני רואה שכתוב לי שעוד שישה ימים ההזמנה נסגרת, לא קיבלתי את המוצר.
שאני מנסה להתכתב עם המוכר או לפתוח סכסוך הוא פותח לי סכסוכים ישנים שכבר לא רלוונטי ואין לי שום אפשרות לדבר עם המוכר.
@קופצנית מישהו?
רק בעוד 6 ימים תוכלי לפתוח סכסוך על אי הגעההוא לא נותן ממילא לפתוח לפני שעוברים 60 יום הראשונים
ברגע שתרשמו שהסיבה היא שהמוצר לא הגיע אליאקספרס יקפיץ לכם הודעה שזמן ההגנה טרם עבר ואי אפשר לפתוח סכסוך
צריך לחכות לסיום מלא של זמן ההגנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: