ניתן עד 15 יום.ידוע האם זה אפשרי?
ניתן עד 15 יום.ידוע האם זה אפשרי?
ניתן לדבר עם השירות לקוחותאם עבר 15 יום אין לי מה לעשות?
אם כתוב מפורש שהמשלוח בוטלהאם ניתן לפתוח סכסוך על הזמנה שהזמנתי לפני שבועיים, והמוצר עדיין לא נשלח? ליתר דיוק - בסטטוס המשלוח כתוב שהמוצר נשלח, אך לאחר כמה ימים המשלוח בוטל על ידי המוכר. המוכר לא עונה לפניותי... אציין שבדף המוצר כתוב שהמוצר יישלח תוך שבעה ימים.
תנאי 'בממון' קיים, וברגע שהוא לא עמד בתנאי המכירה שהחפץ יגיע אלי תוך 60 יום, אז כספי חוזר אלי,אני מאוד שמח לראות את כל ההתלהבות בנושא,
אבל בררתי את הנושא כמו שצריך עם כמה דיינים מומחים ואמרו לי שאפילו שעל פי כללי הסחר בעלי אקספרס הוא מחוייב להחזיר לך את הכסף אחרי שעבר ימי ההגנה,
אבל יש פה איסור שאתה מחזיק ממון שלא שלך.
נכון שאתה לא צריך לשלם לו, אבל מהיכן יש לך רשות להחזיק ממון ששייך למשהו (סיני) אחר.
זה מוגדר בהלכה '' ממוני גבך''
אין זה נחשב 'אבדת עכו"ם' ולא 'גזל עכו"ם' ולא 'טעות עכו"ם'
וכל אחד יבדוק וישאל אצל רבותיו.
לא יודע.מה עושים
רכשתי טלפון נייד עם מטען באליקאספרס,
המטען מקולקל
ביקשתי זיכו (חלקי, רק על המטען) המוכר התנגד
אך עם הוכחה מצולמת
אלי התערבו והציעו זיכוי, אבל הוא כשליש ממה שאני ביקשתי...
מה כדאי לעשות?
לדחות או להסכים?
אם אדחה ואבקש יותר, יש סיכוי שאלי אקספרס יסכימו לתת יותר... או שהצעתם היא הצעה סופית?
@קופצנית
@הכלבויניק
תודה
צריך לדעת את הפרטים כדי לשאול, זאת לא טענה נכונה מכיוון שעלי אקספרס עובד בצורה כזאת וזה השירות שלו,אני מאוד שמח לראות את כל ההתלהבות בנושא,
אבל בררתי את הנושא כמו שצריך עם כמה דיינים מומחים ואמרו לי שאפילו שעל פי כללי הסחר בעלי אקספרס הוא מחוייב להחזיר לך את הכסף אחרי שעבר ימי ההגנה,
אבל יש פה איסור שאתה מחזיק ממון שלא שלך.
נכון שאתה לא צריך לשלם לו, אבל מהיכן יש לך רשות להחזיק ממון ששייך למשהו (סיני) אחר.
זה מוגדר בהלכה '' ממוני גבך''
אין זה נחשב 'אבדת עכו"ם' ולא 'גזל עכו"ם' ולא 'טעות עכו"ם'
וכל אחד יבדוק וישאל אצל רבותיו.
ייתכן שהמשלוח בוטל והמוכר שלח מחדש ,אבל השאלה לא כ"כ ברורה מה הכוונה 2 קוביות אולי תעלה תמונה.בפרטי משלוח יש 2 קוביות -
משלוח 1 = המשלוח בוטל
משלוח 2 = נשלח מארץ המוצא
מה זה אומר?
שים לב שטרם עברו 18 יום.הזמנתי אוזניות ושלמתי על משלוח בכדי שזה יגיע מהר הם הבטיחו שזה יגיע תוך 18 יום, באתר רשום שזה הגיע לארץ אבל תכל'ס כבר עברו שבועיים וזה עדיין לא הגיע, אני זכאי להחזר כלשהו?
מה לגבי התאריכים, אני מאמין שהמשלוח בוטל בתאריך יותר מאוחרבפרטי משלוח יש 2 קוביות -
משלוח 1 = המשלוח בוטל
משלוח 2 = נשלח מארץ המוצא
מה זה אומר?
הכוונה היתה שעברו שבועיים מה18 יום ולא מתאריך ההזמנה.......שים לב שטרם עברו 18 יום.
הגיוני שזה בארץ תקוע בדואר איפשהו..
אפשר לבדוק באתר של דואר ישראל היכן זה.
ייתכן שהמשלוח בוטל והמוכר שלח מחדש ,אבל השאלה לא כ"כ ברורה מה הכוונה 2 קוביות אולי תעלה תמונה.
זה על מוצר אחד?
בדיוק!זה על מוצר אחד!
אז כמו שאמרתי הוא שלח פעם ראשונה והמוצר חזר לו, אז הוא שלח פעם שניה כדי לא להפסיד אותך...בדיוק!
וזה מה שמוזר לי בכל ההזמנה הזאתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: