@קופצנית
תראי איך אני תלמידה מצטיינת,
פתחתי עכשיו סכסוך בדיוק לפי ההוראות שלך...
ככה זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 569764
תודה רבה על האשכול,
עכשיו אני מחכה בציפייה לראות מה יענה המוכר.
איך נותנים?אבל אני גם נותנת תמיד פידבקים על כל עיסקה מוצלחת
ממש מקפידה על זה
ברגע שמסמנים שקיבלתם את המוצר, אתם מתבקשים למלא משוב על המוצר ועל המוכר (השירות וזמן ההגעה).איך נותנים?
לפתוח עכשיו!בעוד 12 שעות יסתיים לי זמן ההגנה.
ביום חמישי כתבתי למוכר שיאריך את זמן ההגנה כדי שלא אפתח סכסוך - אבל הוא לא מתייחס בינתיים.
לפתוח כבר עכשיו סכסוך או להמתין למחר, שיחלוף הזמן או שאולי בינתיים הוא יאריך?
אם הזמן עובר, הוא יכול להאריך אחריו?
השאלה אם פתיחה של סכסוך על מוצר שלא הגיע תהיה יעילה יותר אחרי שזמן ההגנה חולף בשלמותו?לפתוח עכשיו!
מה תפסידי?
הוא לא נותן ממילא לפתוח לפני שעוברים 60 יום הראשוניםהשאלה אם פתיחה של סכסוך על מוצר שלא הגיע תהיה יעילה יותר אחרי שזמן ההגנה חולף בשלמותו?
@קופצנית @שקדיה @כותב מוסמך וכל מי שמתמצא, אנא ממכם - אני באמצע למלאות את פרטי הסכסוך ויושב נבוך מול המחשב.סליחה על החפירה, אני עכשיו במהלך פתיחת הסכסוך - מרגיש קצת כמו קים גונג און בפתיחת משבר דיפלומטי.
מה לכתוב בפרטי הסכסוך? לשקר קצת שכבר אין לי צורך במוצר? לציין שהמוכר לא התייחס לפנייה שלי אליו? להוסיף קישור למעקב משלוחים של דואר ישראל שרואים שלא הגיע? להאשים אותו שהוא גנב ושקרן? או סתם לטעון שהוא התחייב לשלוח בתוך 60 יום ולא קיים?
אליאקספרס הציעו לי לדבר ישירות עם המוכר, דחיתי את ההצעה. במקביל המוכר כתב לי שהוא באמת שלח את החבילה. עניתי לו שביקשתי ממנו להאריך את זמן ההגנה והוא אפילו לא התייחס.סליחה על החפירה, אני עכשיו במהלך פתיחת הסכסוך - מרגיש קצת כמו קים גונג און בפתיחת משבר דיפלומטי.
מה לכתוב בפרטי הסכסוך? לשקר קצת שכבר אין לי צורך במוצר? לציין שהמוכר לא התייחס לפנייה שלי אליו? להוסיף קישור למעקב משלוחים של דואר ישראל שרואים שלא הגיע? להאשים אותו שהוא גנב ושקרן? או סתם לטעון שהוא התחייב לשלוח בתוך 60 יום ולא קיים?
א"א לעשות לך לייק יותר מפעם אחת?
בכל פעם שאני פותחת סכסוך לפי ההוראות שלך אני רוצה לעשות לך לייק!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: