ירקות עליים של חסלט (חסה, פטרוזיליה, שמיר) אני משרה במים וסבון שוטפת, ומיבשת קלות (לא כמו בפסח שאז אנו חוששים לשרויה) שמה בקופסאת פלסטיק סגורה היטב, ומוציאה את הכמות הדרושה בעת הצורך.
להלן אורך חיי המדף במקרר של המוצרים: חסה- החזיקה מעמד כשבועיים. -ייתכן שהייתה מחזיקה יותר אך היא פשוט נגמרה...
פטרוזיליה- שלושה שבועות במצב רענן לחלוטין, וייתכן שהייתה מחזיקה יותר, אך נגמרה.
שמיר כנ"ל.
לי יותר נוח כך מאשר בהקפאה. (כמו שנהגתי בעבר עד ש"עליתי" על הפטנט)
להלן אורך חיי המדף במקרר של המוצרים: חסה- החזיקה מעמד כשבועיים. -ייתכן שהייתה מחזיקה יותר אך היא פשוט נגמרה...
פטרוזיליה- שלושה שבועות במצב רענן לחלוטין, וייתכן שהייתה מחזיקה יותר, אך נגמרה.
שמיר כנ"ל.
לי יותר נוח כך מאשר בהקפאה. (כמו שנהגתי בעבר עד ש"עליתי" על הפטנט)