סקירה טינקו s5 יש לכם?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
העלו את זה בשרשור אחר

ואם כבר - איזה ריחות כדאי לבחור?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
עזרתם לי ממש!!
הבובוט נבחר!!!
עכשיו נשאר לי להחליט אם ללכת על הדגם היקר או הזול
מה אומרים?
כתבתי את ההבדלים.
הרגיל זה פעילות של 30 דקות. הפרו - של 40 דקות.
בנוסף, בפרו יש עוד מברשת לקרצוף.
זה ההבדלים.
תוהה אם זה מצדיק את ה-400 ש"ח

אפרת פולי

משתמש מקצוען
כתבתי את ההבדלים.
הרגיל זה פעילות של 30 דקות. הפרו - של 40 דקות.
בנוסף, בפרו יש עוד מברשת לקרצוף.
זה ההבדלים.
איך נדע??
חבל על כל יום שאנחנו מתאמצות לחינם לעשות שטיפה בבית, אם הוא יכול לעשות לנו כבר את העבודה.......
מישהו עם ניסיון יכול לסכם לנו את העניין הנל?
איזה דגם כדאי??

אפרת פולי

משתמש מקצוען

מה ההבדל בין דגם 841 לדגם 841 PRO?​

הדגם הרגיל, 841 – בצבע לבן ועם סוללה של 30 דקות עבודה.
דגם הפרו, 841 PRO – בצבע שחור ועם סוללה של 40 דקות עבודה. כמו כן הוא מגיע עם 3 בקבוקים באריזה ועוד שובר מתנה באריזה לבקבוק נוסף. כלומר יחד עם המתנה שלנו תקבלו סה”כ 7 בקבוקים!

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
כמו כן הוא מגיע עם 3 בקבוקים באריזה ועוד שובר מתנה באריזה לבקבוק נוסף. כלומר יחד עם המתנה שלנו תקבלו סה”כ 7 בקבוקים!
איך הגעת ל7 בקבוקים?
ו7 בקבוקים במבצע של 4 ב100 עולה פחות מ200.

דני נוימן

מהמשתמשים המובילים!
אם נקנה את הגרסה שהיא לא PRO נקבל הטבה של אפשרות להוסיף גם מנקה חלונות רובוטי של בובוט כך שביחד זה יצא 1,989 ש''ח לשני המוצרים והמנקה חלונות הרובוטי הזה עולה בעיקרון 1,190 אז מי שזה משלם לו שילך על הגרסה הזאת וירויח 2 מכשירים בתוספת של 100 ש''ח למחיר של הPRO.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אם נקנה את הגרסה שהיא לא PRO נקבל הטבה של אפשרות להוסיף גם מנקה חלונות רובוטי של בובוט כך שביחד זה יצא 1,989 ש''ח לשני המוצרים והמנקה חלונות הרובוטי הזה עולה בעיקרון 1,190 אז מי שזה משלם לו שילך על הגרסה הזאת וירויח 2 מכשירים בתוספת של 100 ש''ח למחיר של הPRO.
אני לא מחפשת איך להוציא כסף.
השאלה היא הפוכה: האם מהפרו מצדיק עוד 400 שקל, בהנחה שלא מעניין אותי הצבע, וסוללה עם תוספת של עשר דקות לא תושיע אותי.

Chanae

משתמש מקצוען
תודה. ואם אתם מעוניינים במנקה חלונות במחיר המוזל - בשמחה
לא עקבתי אחרי המחירים,
אבל אם תקני את הבובוט אני אשמח לדעת כמה יעלה לי לקנות ממך את המנקה חלונות
בובוט לרצפה כבר יש לי :) (ואני מאוד מרוצה)

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
לא עקבתי אחרי המחירים,
אבל אם תקני את הבובוט אני אשמח לדעת כמה יעלה לי לקנות ממך את המנקה חלונות
בובוט לרצפה כבר יש לי :) (ואני מאוד מרוצה)
אז תני מייל ונעבור לאישי, כי אני רוצה הרגע להזמין

360 מעלות

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אתן את השנקל שלי

כמי שיש לה בובוט פרו לדעתי בהחלט משתלם תוספת 400 שקל בשביל עוד 10 דקות עבודה משמעותיים
לפעמים זה יכול להיות החדר האחרון שנשאר לנקות וכבר עובר חצי שעה ונתקעים באמצע נקיון בלי בטריה...
לשיקולכם האישי

360 מעלות

משתמש פעיל
עיצוב גרפי

מישהו עם ניסיון יכול לסכם לנו את העניין הנל?

סוללה עם תוספת של עשר דקות לא תושיע אותי.
אתן את השנקל שלי

כמי שיש לה בובוט פרו לדעתי בהחלט משתלם תוספת 400 שקל בשביל עוד 10 דקות עבודה משמעותיים
לפעמים זה יכול להיות החדר האחרון שנשאר לנקות וכבר עובר חצי שעה ונתקעים באמצע נקיון בלי בטריה...
לשיקולכם האישי

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
עד שכבר היינו בטוחים שהגרסה הזולה היא המשתלמת
אני עדיין סבורה שכך.
בסך הכל, ליומיום אני לא הולכת לעבור על כל הבית. רק על הסלון והמטבח - שם הלכלוך הגדול. לזה מספיק לי חצי שעה, ושליש מכך (אחרת מה הרווחתי?)
שטיפה של כל הבית יכולה להיות פעם בשבוע, ואז אפשר לחלק את זה העבודה לפעמיים. לא רואה שזה נורא.
זה גם תלוי, כמובן, בגודל הדירה

דני נוימן

מהמשתמשים המובילים!
אני עדיין סבורה שכך.
בסך הכל, ליומיום אני לא הולכת לעבור על כל הבית. רק על הסלון והמטבח - שם הלכלוך הגדול. לזה מספיק לי חצי שעה, ושליש מכך (אחרת מה הרווחתי?)
שטיפה של כל הבית יכולה להיות פעם בשבוע, ואז אפשר לחלק את זה העבודה לפעמיים. לא רואה שזה נורא.
זה גם תלוי, כמובן, בגודל הדירה
מצוין.
לפחות אחד פה לא יצא מבולבל :D
קניתם ?
סופית ?
מוזמנים לשתף לתועלת כל המתלבטים (אחרי השימוש כמובן ;))

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה