תסלח לי אבל גם ההודעה שלך מיתממת. ראש עיר חרדי לא יהיה בחקירות כאלה כי לא באמת מאפשרים לאנשים לא חרדים לגור בשכונה חרדית , מכיר שכונה חרדית שמקבלים בברכה כאלו שהם לא? ובמקרה אני גם מכירה קצת את הגן בקצה השכונה, כולם שם מהשכונה, לא מייבאים ילדים משכונות אחרות.היא גם הזהירה.
אחר כך היא הפנימה שהאזהרות שלה הם על הנייר, אז היא הצליחה להביא הצרחה. עניין שאם ראש עיר חרדי היה מנסה לעשות משהו בדומה לכך הוא היה יושב בחדרי חקירות על דברים מהסוג הזה.
כאשר ההצרחה הצליחה להשיג בדיוק את המטרה ההפוכה, להכניס זוכים שהיו ברשימת המתנה, היא הביאה תקציב של מיליון שקל לשיווק השכונה לאוכלוסיות אותם רצתה ליישב במקום.
אז מי שהלך ראש בקיר זאת עליזה בלוך.
ואחר כך מצדיקים את העובדה למה צריך לייבא כל בוקר ילדים משכונות אחרות ללמוד במבנה הציבורי.
כי הרי השכונה לא יועדה לחרדים, ולכן החרדים ייסעו ללמוד בשכונות אחרות. וכשמבקשים אישור חורג להשתמש בדירה לגן ילדים מפוקח ומסודר, שולחים פקחים לתת קנסות.
ואז יבוא @Zvibrunner וייתמם, למה היא זוכה לכינוי המעליב הזה רודפת חרדים, הרי היא מחפשת רק את טובתם
ממש לא מצדיקה את זה שגם לנו צריכים להיפתח גנים ודחוף, אבל בואו נכיר בעובדה שגם הם יכולים לגור כאן וזה לא צריך לבוא על חשבוננו. לי נמאס מכל המריבות האלו כל הזמן , אצלנו בבניין גרים מכל הסוגים וב"ה יודעים להסתדר אחד עם השני גם אם זה לפעמים יכול להיות מורכב.