האברך ממיר
משתמש מקצוען
באופק שלי
בקליין או האחים?
באופק שלי
בקליין או האחים?
הרחוב של בניני A זה קלייןסליחה... לא ידעתי שיש 2 רחובות באופק שלי.
אני אבדוק.
תודה
כן!@avi11 אתה כאן?
כותב לכמה דקות.
ידוע באיזה פרויקט זה?והנה עסקה נוספת שבוע קודם לכן - 4.7 מיליון ל164 מ"ר! (28.6K למטר)
צפה בקובץ המצורף 1413392
פרוייקט נווה עמים.ידוע באיזה פרויקט זה?
אגב, לא בדיוק המחיר שציינת למ"ר מכיוון שלא מחושבים מרפסות.
נכון, מצד שני הרי כן משלמים על מרפסת וא"כ אתה לא יכול לקחת את כל הסכום של עלות הדירה ולחלק אותה למטרים בנויים. הרי יכול להיות מרפסת 200 מ"ר לדירה כזו ואז אוטומטי המחיר למ"ר בנוי יורד ל23 לדוגמא...עד כמה שידוע לי בדרך כלל מקובל לא לחשב מרפסות במחיר למ"ר.
כן. הם זכו בכמה מגרשים שם, כך שהפרוייקט שלהם מתפרש מרחוב קליין (העונות) עד לרחוב התחתוןשתי השטחים האלו זה נווה עמים?!
אולי זה מסביר את המחיר הגבוה למ"ר בפנטהוזים...:כן. הם זכו בכמה מגרשים שם, כך שהפרוייקט שלהם מתפרש מרחוב קליין (העונות) עד לרחוב התחתון
NEVE AMIM - קבוצת עמים
amim.co.il
שים לב שאם מדובר בפנטהאוזים עם בריכה ייתכן שהמחיר הגבוה הוא בגלל זה (כמו שכתבו).פרוייקט נווה עמים.
שוכר שאל אותי היום על בתי כנסת, בעיון במפה ישנם הרבה בתי כנסת.
מה באמת קורה עם זה? יש צפי לבניה? יש משהו כבר קיים? מה עתיד להיות? מה שמסומן?
האוכלוסיה שמתגוררת בוולפסון בג' 2, היא זאת המדוברת כאן באשכול כשוכרים עם פוטנציאל נמוך יותר. המגזימים טענו שמדובר בכ-1000 ש"ח פחות.שים לב שאם מדובר בפנטהאוזים עם בריכה ייתכן שהמחיר הגבוה הוא בגלל זה (כמו שכתבו).
דרך אגב מה שכתבו כאן לגבי מחיר השכירות בשכונה, מישהו יודע מה מחיר שכירות בוולפסון בג'2 שמעתי מחירים הזויים, אשמח אם מישהו יודע (לא בדיוק קשור לאשכול אבל אולי זה אותו סגנון אוכלוסייה כמו נווה שמיר)
הלוואי שהאוכלוסייה הזו תגיע לרמה ה'. זה באמת העידית שבעידית.האוכלוסיה שמתגוררת בוולפסון בג' 2, היא זאת המדוברת כאן באשכול כשוכרים עם פוטנציאל נמוך יותר. המגזימים טענו שמדובר בכ-1000 ש"ח פחות.
בוולפסון בג' מתגוררים אברכים בני תורה, מהעידית של הציבור האמריקאי בבית שמש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: