ממש לא נכון אני קניתי אצל אלי יוחנן ולא הוצמד לנו מחסןכמה שידוע לי, לכל דירה במחיר למשתכן הוצמד מחסן.
ממש לא נכון אני קניתי אצל אלי יוחנן ולא הוצמד לנו מחסןכמה שידוע לי, לכל דירה במחיר למשתכן הוצמד מחסן.
הייתי ממליף לכם מאד להסתכל בחוזה אם לא מגיע לכם מחסן. ואם בחוזה לא מופיע להסתכל בחוברת מכרז אם הקבלן לא מחוייב לתת לכם.ממש לא נכון אני קניתי אצל אלי יוחנן ולא הוצמד לנו מחסן
בחוזה לא כתובהייתי ממליף לכם מאד להסתכל בחוזה אם לא מגיע לכם מחסן. ואם בחוזה לא מופיע להסתכל בחוברת מכרז אם הקבלן לא מחוייב לתת לכם.
רק צריך לקחת בחשבון שאם תקבלו תצטרכו להוסיף כסף... אבל מסתבר ששווה...
אבל מה זה חוברת מכרז?
אם תכתבו לי את פרטי הדירות שלכם אשתדל בל"נ להעלות לכם את חוברת המכרז שלכםאיך משיגים חוברת מכרז של הקבלן?
לאכמה שידוע לי, לכל דירה במחיר למשתכן הוצמד מחסן.
חיפוש באתרים המתאימיםאיך משיגים חוברת מכרז של הקבלן?
מה עם 996 של אלי יוחנן ?גם שם יש צפי לכנס בחירת דירות?בתור תושב השכונה , ולבקשת כמה מידידי ת"ח אברכי כולל יקרים שגם זכו בהגרלה זו , הלכתי לברר זאת לעומק - ואני יברר זאת עוד יותר לעומק כפי יכולתי - עכ"פ מה שהבנתי שבחודש האחרון חלה התקדמות בנושא , ויכול מאוד להיות שעוד עד סוף חודש/שנה הלועזית יקראו כבר לכלל הזוכים לכנס זוכים.
ואנסה לברר עוד יותר עם יהיה לי יותר מידע בלי נדר אשתדל לכתוב כאן.
הגרלה 990 מגרש 343-346אם תכתבו לי את פרטי הדירות שלכם אשתדל בל"נ להעלות לכם את חוברת המכרז שלכם
נכון אולי זאת הסיבה לעלייה המשמעותית, מעניין כמה שילמו בפרוייקטים אחרינו של אלי יוחנן ואופק שלי כי הבנתי שנמדר כן היו יותר יקרים (לא שברור לי למה) ואנחנו ב491אבל עדיין, חתמתם כתשעה חודשים אחרי הפרוייקט של עיר דוד, שהמחירים ביד 2 הם מהפרוייקט שלהם.
וסתם שאלה, אתם ב-490 או 491?
נכון אולי זאת הסיבה לעלייה המשמעותית, מעניין כמה שילמו בפרוייקטים אחרינו של אלי יוחנן ואופק שלי כי הבנתי שנמדר כן היו יותר יקרים (לא שברור לי למה) ואנחנו ב491אבל עדיין, חתמתם כתשעה חודשים אחרי הפרוייקט של עיר דוד, שהמחירים ביד 2 הם מהפרוייקט שלהם.
וסתם שאלה, אתם ב-490 או 491?
הסיבה למחיר הגבוה יותר או נמוך יותר, היא לפי ההצעה שהיזם הציע במכרז.נכון אולי זאת הסיבה לעלייה המשמעותית, מעניין כמה שילמו בפרוייקטים אחרינו של אלי יוחנן ואופק שלי כי הבנתי שנמדר כן היו יותר יקרים (לא שברור לי למה) ואנחנו ב491
הגרלה 990 מגרש 343-346
אם תוכל לעלות לכאן את המכרז מאד נשמח
מתי תאריך המסירה שהקבלן התחייב לכם?מיל שקיבלנו היום:
צפה בקובץ המצורף 1271379
תחילת פברוארמתי תאריך המסירה שהקבלן התחייב לכם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: