על מה המענה?המחירים לא קשורים למטראז'
מהרגע הראשון, עוד בתכנון מכרזי רמ"י, המחיר לקרקע נקבע למחיר גבוה יותר, עוד לפני שהוחלט ליעד את השכונה לאוכלוסיה מסויימת.משהו בשכונה הזו נתפס כנראה כיוקרתי יותר, ומכאן הפער במחירים. לא יודע אם זה התכנון והפיתוח, איכות הבנייה, האוכלוסייה המבוססת יותר, הקירבה לרמה א, או אולי סיבות נוספות.
בשורה התחתונה, נראה כי השכונה הצליחה למתג את עצמה מעל שאר השכונות.
קבלת. לא עובר את אזור המחצית הראשונה של ה-90, ואלו דירות ה- חדרים הכי גדולות.הדירה שלי בנווה שמיר היא 92-93 מ"ר [מחיר למשתכן] והיא 3 חדרים
מכיר המון דירות בד' במחיר למשתכן שהן 93 מטר. חזון את גלילי לדוג'.עדיין 15 מטר יותר מדירה קלאסית בד'
בנווה שמיר אחד מתנאי המכרז היו שעל דירת 3 חדרים ניתן לגבות מחיר מלא רק עד 90 מ"ר ומעבר לכך משלמים רק 85 אחוז, לכן רוב הקבלנים למיטב ידיעתי בנווה שמיר [או לכל הפחות אופק שלי] נצמדו ל90 מטר כי אז הם יכולים להרוויח יותר.כל קבלן עושה דירות יותר גדולות ופחות, כולל במשתכן.
מישהו באמת יודע לפי מה נקבעים המחירים האלו?בתכנון מכרזי רמ"י, המחיר לקרקע נקבע למחיר גבוה יותר
חיפוש אקראי ביד 2 העלה את הנתונים הבאים.בנווה שמיר אחד מתנאי המכרז היו שעל דירת 3 חדרים ניתן לגבות מחיר מלא רק עד 90 מ"ר ומעבר לכך משלמים רק 85 אחוז, לכן רוב הקבלנים למיטב ידיעתי בנווה שמיר [או לכל הפחות אופק שלי] נצמדו ל90 מטר כי אז הם יכולים להרוויח יותר.
ודירות 3 חד' לא עוברות את ה-90.
כנל אצלינו...הדירה שלי בנווה שמיר היא 92-93 מ"ר [מחיר למשתכן] והיא 3 חדרים
כנל אצלינו...
קבלת. לא עובר את אזור המחצית הראשונה של ה-90, ואלו דירות ה- חדרים הכי גדולות.
אנחנו שילמנו בנמדר על דירת 3 חדרים פחות מ90 מר מליון שקל במחיר למשתכן . או שנממדר יקרה יותר מכולם או שהנתונים לא נכוניםחיפוש אקראי ביד 2 העלה את הנתונים הבאים.
צפה בקובץ המצורף 1271245
בעז"ה כשיהיה לי יותר זמן אשתדל להביא מפרוייקטים נוספים.
או שחתמתם חוזה כתשעה חודשים אחרי התאריך המצויין לדירות שם, הדירות של עיר דוד.אנחנו שילמנו בנמדר על דירת 3 חדרים פחות מ90 מר מליון שקל במחיר למשתכן . או שנממדר יקרה יותר מכולם או שהנתונים לא נכונים
זה יכול להיות גם הבדל בגודל מרפסות וחצרות וכדו'אנחנו שילמנו בנמדר על דירת 3 חדרים פחות מ90 מר מליון שקל במחיר למשתכן . או שנממדר יקרה יותר מכולם או שהנתונים לא נכונים
לקחנו את הדירה הכי זולה והיינו בין הראשונים לבחור, חתמנו כמו כולם בדצמבר 2019.או שחתמתם חוזה כתשעה חודשים אחרי התאריך המצויין לדירות שם, הדירות של עיר דוד.
נמדר חתמו חוזים בסוף דצמבר 2019, עיר דוד במרץ 2019.
והמדד שעלה בינתיים ייקר את מחיר הדירה משמעותית.
ואם זכיתם בהגרלה חוזרת, וחתמתם עוד יותר מאוחר, אז בכלל המדד עלה בצורה אגרסיבית.
ובהחלט, נמדר היתה יקרה יותר מעיר דוד.
נמדר 490
נמדר 491
עיר דוד
אצלכם זה כולל מחסן, בפרוייקטים אחרים זה לא כולל מחסן.אנחנו שילמנו בנמדר על דירת 3 חדרים פחות מ90 מר מליון שקל במחיר למשתכן . או שנממדר יקרה יותר מכולם או שהנתונים לא נכונים
כמה שידוע לי, לכל דירה במחיר למשתכן הוצמד מחסן.אצלכם זה כולל מחסן, בפרוייקטים אחרים זה לא כולל מחסן.
אבל עדיין, חתמתם כתשעה חודשים אחרי הפרוייקט של עיר דוד, שהמחירים ביד 2 הם מהפרוייקט שלהם.לקחנו את הדירה הכי זולה והיינו בין הראשונים לבחור, חתמנו כמו כולם בדצמבר 2019.
אני שילמתי על דירה 93 מ"ר + מרפסת +מחסן+חניה ב990 א"שאצלכם זה כולל מחסן, בפרוייקטים אחרים זה לא כולל מחסן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: