הייתי שם לפני חג פסח, שאלתי אותם לגבי משאבות המים והם אמרו שצריך לשים עוד התקן שבת אך את זה הדיירים יעשו.הייתי השבוע במסירה ראשונית באחוזת נמדר - 490 - הדירות מוכנות ברובן הגדול ברוב הדירות כבר מותקנות שירותים אמבטיות , תריסים , דודי שמש קולטי אור שזה חוסך 80 % אחוז בחשמל ( כך לפי נציג החברה ) , וכו' וכו' , הם שמים גם בכל הדירה , כמה תוספות בונוסים לדוגמא - ברז מים , וברז צינור גז במרפסות , ומתלה כביסה מתכוונן במסתור כביסה , וריצוף במסתור של המטבח איפה שממוקם הדוד שמש , וצינור תשתית שכבר קדוחה בקיר להנחת מזגן מיני מרכזי , ומה שנשאר מטעם החברה הוא לדוג' להתקין מתגים , אינטרקום , עיניות בדלת , תריסי גלגלת בסלון וכו' ממש דברים קטנים ושוליים שהם צריכים להשלים את זה , וכמובן שטיפת פוליש חזקה בכל פינה ופינה לכל הבנינים , וגם לעבור ולתקן על כל הליקויים שהמהנדס החיצוני שהבאתי מחברת לשם ( שפורסם כאן באשכול ) מצא ופירט אותם לנציג החברה ( ב"ה לא היה משהו ליקוי רציני אבל פה ושם היה מרצפת שבורה/סדוקה , פה הדלת לא נטרקת טוב , וכו' וכו' כך שעוברים במשך שעה ומחצה על כל קוצו של יו"ד במרחבי הדירה , והחברה מתחייבת לתקן את הכול בכול מכול כל אם זה באמת נכון הליקוי - כך שאתה מקבל דירה מושלמת 100 % בע"ה. ( ואני אישית מאוד ממליץ על זה , מכיון שיש דברים שרק עיניים מקצועיות כמו מהנדס יכולים לראות מה שאני הק' לא הייתי מעלה על דעתי אפילו שיש כאן בעיה , שוב לא מדובר פה בדברים גדולים ומשמעותים , אבל אם כבר משלמים על דירה ביוקר , כדאי להיכנס לדירה הכי מושלמת שיכול להיות )
עוד דבר הם אמרו לי שאין כמעט חילונים בפרויקט , והרוב הם חרדים מכל העדות , ושכבות הציבור החרדי , ולדעתם מהידע שלהם השכונה תהיה שכונה חרדית שומרת שבת , עם מיעוט ציבור ( נכון לעכשיו ) דת"ל. " הם אמרו לי שבשכונה הזו " ידם של החרדים על העליונה " ואפילו העירייה הפנימה והבינה זאת רק לאחרונה , ואפילו אם יהיה בריכה עירונית ומגרשי טניס הכול יהיה בהפרדה מלאה וסגורה בשבתות ומועדי ישראל. וד"ל - ואכמ"ל.
לשאלתי מתי הדירה תהיה מוכנה למסירה , הם אמרו לי שאחרי חגי תשרי תשפ"ג , ויעשו השתדלות נחרצת להקדים את זה עוד לפני החגים שכך מי שירצה יוכל כבר לחגוג את החגים ואת השנה החדשה בביתו החדש. אמרתי להם שבחוזה כתוב שמסירת הדירה הינו 31/07/22 שזה בחודש אב. אז הם אמרו לי שע"פ החוק הם יכולים לאחר מהחוזה ב 60' יום וגם שלפי חוק הקורונה הם יכולים לאחר ב' 3' חודשים מבלי למצמץ... ואכן לפי דבריהם של החברה הקורונה שבשה להם קצת תוכניות והם יאחרו קצת " לא שיש להם אינטרס בזה" רק הם רוצים להביא ללקוחות דירה מושלמת פרפקט 100 % לכן הם קצת מאחרים , הם יכולים להקדים על חשבוננו בכמה דברים , אך הם לא רוצים , ורוצים להשתמש בזכות האיחור כנ"ל , ע"מ להביא לנו דירה מושלמת ביותר.
אחרי המסירה הם מחתימים ( למי שעדין עוד לא חתם ) על איסור הוצאת מזגנים בחוץ.
החניה התחתונה כבר כמעט מושלמת ומרוצפת באבני מדרכה
בברכת ישוב טוב.
ידוע לך על התארגנות מסויימת לכך בין רוכשי הדירות שבפרוייקט?