@רוכש דירה ברמה ד' נראה דו"חות רציניים מאד! אתה בטוח שהם עושים את כל הבדיקות המופיעות שם לכל הדירות, או שבגלל שאנחנו משלמים פחות, בודקים פחות יסודי?
אנחנו גם לקחנו את פלס עשו עבודה 10 מקצועית ויסודית@רוכש דירה ברמה ד' נראה דו"חות רציניים מאד! אתה בטוח שהם עושים את כל הבדיקות המופיעות שם לכל הדירות, או שבגלל שאנחנו משלמים פחות, בודקים פחות יסודי?
הם כל הזמן סוגרים את הגינה (כנראה מסיבות בטיחות בגלל שעוד לא סיימו אותה).כרגע יש מעבר מאותו גינה שראית אחרי חגואל לכיוון טרומפלדור כביש עפר לכניסה לרמה ה לתחילת רחוב העונות
יש דיון עדיין על שביל נוסף שחותך מעץ השקד לנהר הירקון אלא שהוא לא בידיוק חוקי,
אכן נכון הייתי שם היום והגינה שם הייתה סגורה ומסוגרת.הם כל הזמן סוגרים את הגינה (כנראה מסיבות בטיחות בגלל שעוד לא סיימו אותה).
אבל גם כשהגינה תהיה פתוחה, אני מקווה שלא יחסמו את שביל העפר כמו שחסמו את השביל מהצד השני כל הזמן.
ודאי. תשלחו למייל הקבוצה. כבר כמה שלחו בימים האחרונים נשיב לכולם עם פרטיםזומנתי למסירה ראשונית בנמדר תחתון, בניין 6.
@קבוצת זוכים רמה ה' יש לכם הסדר עם חברת בדק בית?
כמו"כ, בעלי הניסיון: יש משהו שחשוב שכדאי לדעת במעמד המסירה?
תושבי עץ השקד - או לכל מי שמכיר את האיזור האם יש דרך לחתוך בקלות מרמה ה' לרמה ג' 2' לאיזור פארק ירמות והגשר ? האם יש איזשהו ירידה קיצור דרך ( או שיהיה עם הזמן ) לרמה ג' 2' בקלות ?
במקום ללכת את כל נהר הירקון ושמאלה לאליהו הנביא , או כל הסיבוב של רחוב טרופלודור הגדול והנורא...
דרך אגב ראיתי שבונים שם גינה נוספת אחרי רחוב חגואל לכיון טרומפולדור , וראיתי שבונים עוד גינה ( יחסית משמעותית עם מגלישות גדולות ) באמצע אחד הפרויקטים של אלי יוחנן.
כרגע יש מעבר מאותו גינה שראית אחרי חגואל לכיוון טרומפלדור כביש עפר לכניסה לרמה ה לתחילת רחוב העונות
יש דיון עדיין על שביל נוסף שחותך מעץ השקד לנהר הירקון אלא שהוא לא בידיוק חוקי,
הם כל הזמן סוגרים את הגינה (כנראה מסיבות בטיחות בגלל שעוד לא סיימו אותה).
אבל גם כשהגינה תהיה פתוחה, אני מקווה שלא יחסמו את שביל העפר כמו שחוסמחם את השביל מהצד השני כל הזמן.
אכן הדרך גישה לעץ השקד מורכבת כרגע. גם מתחבורה ציבורית, גם רגלית מכיוון רמה א' ומרמה ג' 2אכן נכון הייתי שם היום והגינה שם הייתה סגורה ומסוגרת.
מישהו אמר לי תלך לגינה שם , ושם תמצא שביל עד למטה , אולם "לא דובים ולא יער" הגינה הייתה סגורה עם גדר גבוה , שאפילו לא שייך לקפוץ. - עכ"פ אשמח ברגע שמישהו יודע על איזה עדכון שביל או קיצור דרך שיעדכן. - תודה.
מה המחירים?לגבי רשתות
סגרנו מחיר מיוחד עם חברת 'אלומיניום דיפו' . חברה בסטנדרט גבוה, איכותי, אחריות, מקצועיים מאוד
- מחירים מוזלים לחברי הקבוצה
כשפונים אליהם יש לציין שם פרויקטצפה בקובץ המצורף 1112352
יישר כח לכולם,. הייתי אתמול בביקור בשכונה והתרגשתי מאוד מאוד. אם צריך עזרה בנושא של סידור בית כנסת, אולי פנייה לבית משפט בעניין, אני אשמח מאוד.
עוקב.תושבי עץ השקד - או לכל מי שמכיר את האיזור האם יש דרך לחתוך בקלות מרמה ה' לרמה ג' 2' לאיזור פארק ירמות והגשר ? האם יש איזשהו ירידה קיצור דרך ( או שיהיה עם הזמן ) לרמה ג' 2' בקלות ?
במקום ללכת את כל נהר הירקון ושמאלה לאליהו הנביא , או כל הסיבוב של רחוב טרופלודור הגדול והנורא...
דרך אגב ראיתי שבונים שם גינה נוספת אחרי רחוב חגואל לכיון טרומפולדור , וראיתי שבונים עוד גינה ( יחסית משמעותית עם מגלישות גדולות ) באמצע אחד הפרויקטים של אלי יוחנן.
זה חסום לצפייה ע"י נטפרי.
יש גם הסרטון וגם הקישורזה חסום לצפייה.
גם הסרטון חסום.יש גם הסרטון וגם הקישור
יכול להיות שלחצת על הקישור במקום על הסרטון
(אין שום בעיה בסרטון)
מצטערגם הסרטון חסום.
לא נכון, פתוח בנטפרי.גם הסרטון חסום.
אפשר פרטים?היה כאן מי שהמליץ על נגר צעיר מבי"ש בשם גל.
עשינו אצלו ארונות עליונים, ואני מצטרפת להמלצה.
הוא אמין מאוד! ויצא זול ממש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: