שלחתי הודעה בצהריים עדיין לא קבלתי תשובה.תוכל ליצור איתנו קשר בsmartorApplication @gmil.com
אשמח שתענו לי.
שלחתי הודעה בצהריים עדיין לא קבלתי תשובה.תוכל ליצור איתנו קשר בsmartorApplication @gmil.com
האדריכל אכן.היתר זה בערך 5 אלף זה מה שהאדריכל לוקח ויש מודד שעולה בערך 1000 ומשהו ומהנדס שגם עולה ופרסומים לא זוכרת איך עשיתי חישוב וזה מה שיצא לי אברר שוב
גם לי יש מרפסת כזו שאני מאוד מעוניין לבנות בה אני רק חושש שאיאפשר יהיה להגיש בקשה להיתר לבד אלא רק עם כלהדיירים מעלילגבי המרפסות בנמדר . נמדר עשו עליהם הקלה ולכן אין צורך לחכות שלוש שנים אלא ניתן מיד לגשת ולעשות היתר.
זה לפי ברור שאני ערכתי כי גם לי יש מרפסת שהיא אופציה.
אשמח לדעת כמה עולה לסגור מרפסת לחדר האם בררתם את העניין @אור יום ט
היתר בערך 15 K. השאלה כמה הבנייה עצמה?
משום מה אני לא מקבל תגובה בפניה למייל הקבוצהבמייל הקבוצה H686000 gmail.com
כנ"ל
בהצלחה!
המייל לא נשלח!שלחתי הודעה בצהריים עדיין לא קבלתי תשובה.
אשמח שתענו לי.
@מרנדרת שלחתי שוב. קבלת?המייל לא נשלח!
smarTorApplication בג'ימייל
משהו יודע מה קורה אם הפרויקט של נתיב פיתוח
איך זה ייתכן? זה חורג מהחוזה. גם לפי החוזה מותר להם לחרוג מקסימום בחודשיים שזה יוצא לפני סוכותבשורה עגומה לזוכי נמד"ר
לפי שיחה עם מנהל העבודה בשטח
ככל הנראה קבלת מפתח רק אחרי סוכות שנה הבאה!
לא ברור למה העיכוב הלא צפוי הזה, תמיד דיברו על זה שיקדימו ועכשיו כ"כ מתעכבים. ידוע מה קרה?בשורה עגומה לזוכי נמד"ר
לפי שיחה עם מנהל העבודה בשטח
ככל הנראה קבלת מפתח רק אחרי סוכות שנה הבאה!
בדקנו באמתאיך זה ייתכן? זה חורג מהחוזה. גם לפי החוזה מותר להם לחרוג מקסימום בחודשיים שזה יוצא לפני סוכות
וולפסון,(לא אפי קפיטל)מישהו יודע איפה אמור להבנות הפרויקט של נתיב ברמה ה' וגם של אפי קפיטל?
איפה זה ממוקם?
באזור של סוהו על הפארק בקצה השכונה.איפה זה ממוקם?
הם כבר משווקים?באזור של סוהו על הפארק בקצה השכונה.
זה של נתיב מתוך האתר של האדריכל.יש להם אתר/הדמיות משהו שאפשר לראות?
מתמצא יפה!!(דרך אגב , מאיפה אתה ? מבית שולעם? , פרידמן ? , המרכזי ? , )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: