מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

קיבלתי מהקבוצה בערב חג

@קבוצת זוכים רמה ה' אני חושב שכדאי לפרסם כמה שיותר זה ממש אטרקציה לחוה"מ, שכונה חדשה, גינות יפות, נופים מדהימים, גם צמוד ל"פארק ירמות" הענק זה תעסוקה נהדרת וכיף לילדים וגם להורים לראות את הפרויקט הולך ונבנה.

צודק בהחלט! תודה שהעלית בשבלינו... :)
חג שמח
איך הכי קל להגיע לשכונה עם תחבורה ציבורית מירושלים
תודה רבה
קוים 418 ו 419 עוצרים ממש קרוב לכניסה לשכונה
ויש קו חדש מוצלח ביותר לתושבי רמה ה'! קו 600 עוצר בכניסה לשכונה ומשם ישירות לירושלים! מצ"ב

Welcome to רמה ה'!!!
עולו ואתכנשו :):D

image (8).png

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ברכת מרום

משתמש מקצוען
מי שרוצה ללכת עם ילדיו לגינה. יש גינה לגילאים הגדולים והקטנים יפה ממש וריקה

ברוס

משתמש פעיל
אצלי המודד של טאיו ביקש לדבר עם נמדר והם לא הסכימו לו. הם גם ניסו לדבר איתם?
קבעת עם המודד סתם יום ושעה או שבדקת זמן מסוים שכדאי לבוא?
ממש תודה.
אני גם הזמנתי אצל טאיו מטבחים ואני נמצא גם בסיטואציה כמוך - אולי אני חושב שבואו נזמין ביחד את מודדי טאיו לביתנו ברמה ה' ונעשה את זה מול טאיו , והיה אם יכניסו אותנו לבית מה טוב ומה נעים , גם הם הרוויחו שעשו שתי ציפורים במכה אחת... וגם אנו הרווחנו שמדדו לנו כבר את המטבח בהקדם , והיה אם ח"ו לא ונתאכזב אז זה לפחות יהיה בבחינת " צרת רבים חצי נחמה "...

ברוס

משתמש פעיל
איזה מס' הגרלה 490 ? נמדר תחתון ? !

אגב הייתי שם במתחם בסופ"ש שעבר כל הבנינים כבר נראים מושלמים , הם עכשיו באמצע התקנת חלונות , ואכן כנ"ל בנין 2' ב' - 490 ' נראה הכי מוכן כי יש לו כבר דלת כניסה וריצוף וכו' משא"כ בשאר הבנינים , החניה מלמטה מלאה אבני חצץ ועדין עוד לא מוכנה כמו"כ כבר הוכנו תשתיות ל 6' פחים מוטמנים , אבל עדין עוד לא הותקנו שם פחים , וכל הפיתוח הסביבתי בעיקר מלמטה ( רח' אלול ) עדין רחוק קצת מלהיות מושלם... שיכול להיות שבגלל זה מתעכב האיכלוס אע"פ שהבטיחו לנו בעל פה... שעד חג הפסח כבר נהיה בדירות. ! אבל מה שכן נראה עם רצון טוב של הקבלן והעיריה אפשרי להיות כבר בדירות על חג השבועות...
הייתי היום במתחם 490' נמדר תחתון בבנינים עצמם , אכן לאכזבתי כל הדירות ( והדירה שלי בכללם... ) היו סגורים במפתח אבל הכל כבר נראה מוכן פרפקט 100 % " אשרי עין ראתה " כמובן שצריך שטיפת פוליש חזקה , אבל הכול נראה מאוד יפה ומרנין ב"ה - על החניה העליונה מרחוב אלול , התחילו לעבוד במרץ , חצי משטח החניה כבר עם אבני מדרכה , וזה נראה מאוד יפה כל המתחם , יש אפילו גרם מדרגות שמוביל מהמתחם לגינת השעשועים (שזה גינה מאוד יפה , עם מתקנים יפים ) שנמצאת בתחילת הרחוב - כך שבעז"ה אפשר לשלוח את הילדים לגינה מבלי ללכת ליד ולעבור את הכביש , בס"ה זה נראה מאוד יפה ומתקדם , בואו נקווה שבעז"ה בהקדם תכף ומיד ממש נקבל כבר מפתחות , ובפרט שממול יש כבר ביהמ"ד כללי ואוצה"ס ומקווה טהרה פעיל וקהילה חביבה ונחמדה שממתינה כבר לציבור יראי ה' של תושבי נמדר. ב"ה.

מרנדרת

משתמש מקצוען
אני גם הזמנתי אצל טאיו מטבחים ואני נמצא גם בסיטואציה כמוך - אולי אני חושב שבואו נזמין ביחד את מודדי טאיו לביתנו ברמה ה' ונעשה את זה מול טאיו , והיה אם יכניסו אותנו לבית מה טוב ומה נעים , גם הם הרוויחו שעשו שתי ציפורים במכה אחת... וגם אנו הרווחנו שמדדו לנו כבר את המטבח בהקדם , והיה אם ח"ו לא ונתאכזב אז זה לפחות יהיה בבחינת " צרת רבים חצי נחמה "...
זה רעיון מעולה.
חשבנו גם לעשות זאת, היות והזמנו גם בטאיו.
אולי נוכל להתאגד לצורך זה.
(אנחנו הזוג שראית שם בחופש הגדול... זכינו באותו בניין בנמדר)
בביקורי שם מצאתי עוד זוג

אם תוכל ליצור איתנו קשר בsmartorApplication @gmil.com

אור יום ט

משתמש רשום
שלום, שאלה לגבי האופציה להרחבה.
נודע לנו שניתן לממש את האופציה להרחבה מדירה של 3 חדרים רק לאחר 3 שנים מהאכלוס. זה לא נאמר לנו בבחירה של הדירה וגם לא נרשם בחוזה ושהתקשרנו לשאול את נמדר על זה נאמר לנו שזה חלק מהתבע של השכונה (משהו כזה) ובאמת ניתן רק לבנות אחרי 3 שנים.
מישהו יודע משהו על זה? האם זה באמת כך ? האם ניתן לעשות עם זה משהו? איך הם יכולים לדרוש את זה אם זה אפילו לא כתוב בחוזה? אנחנו לגמרי בנינו על העניין הזה של האופציה ולא יודעים מה לעשות כרגע.

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מישהו יודע משהו על זה? האם זה באמת כך ? האם ניתן לעשות עם זה משהו? איך הם יכולים לדרוש את זה אם זה אפילו לא כתוב בחוזה? אנחנו לגמרי בנינו על העניין הזה של האופציה ולא יודעים מה לעשות כרגע.
הכי פשוט לפנות ישיר לוועדה לתכנון ובנייה ולברר, המקור הכי מוסמך לענות בנושא

ברכת מרום

משתמש מקצוען
לגבי המרפסות בנמדר . נמדר עשו עליהם הקלה ולכן אין צורך לחכות שלוש שנים אלא ניתן מיד לגשת ולעשות היתר.
זה לפי ברור שאני ערכתי כי גם לי יש מרפסת שהיא אופציה.
אשמח לדעת כמה עולה לסגור מרפסת לחדר האם בררתם את העניין @אור יום ט
היתר בערך 15 K. השאלה כמה הבנייה עצמה?

ברכת מרום

משתמש מקצוען
היתר זה בערך 5 אלף זה מה שהאדריכל לוקח ויש מודד שעולה בערך 1000 ומשהו ומהנדס שגם עולה ופרסומים לא זוכרת איך עשיתי חישוב וזה מה שיצא לי אברר שוב

אור יום ט

משתמש רשום
לגבי המרפסות בנמדר . נמדר עשו עליהם הקלה ולכן אין צורך לחכות שלוש שנים אלא ניתן מיד לגשת ולעשות היתר.
זה לפי ברור שאני ערכתי כי גם לי יש מרפסת שהיא אופציה.
אשמח לדעת כמה עולה לסגור מרפסת לחדר האם בררתם את העניין @אור יום ט
היתר בערך 15 K. השאלה כמה הבנייה עצמה?
תודה. מאד משמח לשמוע. איך ידוע לכם על ההקלה הזו בנמדר? עדיין לא בררנו אבל הבנו שזה באזור ה30k

ברכת מרום

משתמש מקצוען
בררתי במחלקת הנדסה אצל מנהלת מחלקת היתרי הבניה.
גם אצלי הנושא חשוב מאוד. באיזה גודל המרפסת שלכם?

ברכת מרום

משתמש מקצוען
מה שכן ההיתר הוא לבנית קבע ולא בניה קלה .
חשוב לי לדעת מה המחיר לסגירה אמיתית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה