אם כוונת השאלה הייתה האם הם יחזירו לו את עלות האינסטלטור לא על זה עניתי. אני לא יודע מה הכללים בזה. שיישאל..האם שייך להאמין לחברה שהם יחזירו לו את הכסף על אינסטלטור פרטי????????
אם כוונת השאלה הייתה האם הם יחזירו לו את עלות האינסטלטור לא על זה עניתי. אני לא יודע מה הכללים בזה. שיישאל..האם שייך להאמין לחברה שהם יחזירו לו את הכסף על אינסטלטור פרטי????????
אשמח לקבל את פרטי המתווךאם יהיה לי משהו רלוונטי אני ידאג להעביר פרטי קשר.
בכל זאת אני לא מתווך.
אם אתה רוצה פרטים של מתווך חרדי תושב השכונה (גם הוא בסגנון האמריקאים המדוברים) שמעוניין להביא שוכרים בסגנון הזה, אני יכול לתת לך פרטים.
כרגע מדובר על התחמקות מהאחריות וטענה שזה נגרם ע"י הרוכש. מה שצריך כעת זה חוו"ד מקצועית האם יש בעיה בביצוע או לאבדרך כלל הקבלנים מתקנים בעצמם, אבל אם זה תיקון קטן לפעמים הם אכן שולחים אותך לאינסטלטור פרטי. צריך לוודא מראש את ההתחייבות לשלם.
אני כאן...
אני כותב ומוחק לאחר 5 דקות. בבקשה לא לצטט את ההודעה.אני כאן...
אחרי קבלת הדירה הקבלן יכול להתנער מאחריות על כל מיני פגמים.כתבו לי מאופק שלי שלא ניתן להביא בדק בית במסירת מפתח- או במסירה ראשונית או אחרי קבלת הדירה. אני לא כ"כ מבין את העניין, יש סיבה להביא דווקא קודם קבלת הדירה? אשמח להסבר...
במקרה שלי יש 7 ימים [אחרי הורדת שישי שבת] בין המסירה הראשונית למסירת מפתח. יש סיכוי שיצליחו לעשות משהו בזמן הזה?!ורווח נוסף, כשאתה מקבל את הדירה עם רשימה של פגמים ביד, אתה יכול לדרוש מהם בשטח שיתקנו לך. אני במסירת מפתח דרשתי תיקונים, וחלקם בוצעו מיידית. אחר כך כבר מתחיל סיפור של תיאום.
לא התכוונתי שהתיקונים בוצעו בין המסירה הראשונית למסירת מפתח.במקרה שלי יש 7 ימים [אחרי הורדת שישי שבת] בין המסירה הראשונית למסירת מפתח. יש סיכוי שיצליחו לעשות משהו בזמן הזה?!
הנה פרוטוקול המסירה שלי. אתה יכול לראות כמה פגמים, שלולי דו"ח הבדק לא הייתי יודע מזה, וזה לא היה מופיע בדו"ח של הקבלן.לא התכוונתי שהתיקונים בוצעו בין המסירה הראשונית למסירת מפתח.
אלא שכבר ידעתי מה צריך לתקן, ובעת קבלת המפתח דרשתי שיתקנו פגמים רציניים, כגון פנלים עקומים ושבורים, תיקוני טיח, השלמות רובה, וכדו'.
מכיוון שהדירה נמסרת ע"י אחד ממנהלי הפרוייקט, הוא קרא לפועלים והם תקנו תוך כדי.
כל פגם שלא תוקן, הופיע בפוטוקול המסירה של הקבלן.
ואחרי המסירה אין חסרון?!חיסרון מסוים שיש בהבאת הבודק במסירה הראשונית, עדיין אין מים וחשמל בדירה ולא שייך לבדוק את מערכות המים והחשמל.
עכשיו אני פה אפשר לרשום את הפרטים ?
מצד שני, יש אולי כאלו שזכו באלי יוחנן בפרוייקט שעדיין לא התחיל להיבנות ובזכות ההצרחה קיבלו משהו בד' שכבר מוכן. כך שזה יכול ללכת לכל כיוון.השבוע לפני 4' שנים !!!
והם עדיין מחכים לדירה משלהם אי שם ברמה ד' - בכפר מאחורי כפר ברכיה , בו בזמן שיכלו כבר לפני שנה וחצי להיות בדירה משלהם בפרויקט עיר דוד.
וע"ז אומר הפתגם "עליזה בלוך אין על מי לסמוך" ...
כל מילה נוספת מיותרת על הפשיעה שעשו אז למצריחים התמימים שעדיין משלמים שכירות.
אני מדבר מרוב המצריחים , ממש רובו ככולו ( למעט משני הפרויקטים הבודדים של אלי יוחנן שזה באמת חריג מאוד )מצד שני, יש אולי כאלו שזכו באלי יוחנן בפרוייקט שעדיין לא התחיל להיבנות ובזכות ההצרחה קיבלו משהו בד' שכבר מוכן. כך שזה יכול ללכת לכל כיוון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: