האברך ממיר
משתמש מקצוען
אני עכשיו כאן.עכשיו אני פה אפשר לרשום את הפרטים ?
אני עכשיו כאן.עכשיו אני פה אפשר לרשום את הפרטים ?
מצד שני, יש אולי כאלו שזכו באלי יוחנן בפרוייקט שעדיין לא התחיל להיבנות ובזכות ההצרחה קיבלו משהו בד' שכבר מוכן. כך שזה יכול ללכת לכל כיוון.
אני מדבר מרוב המצריחים , ממש רובו ככולו ( למעט משני הפרויקטים הבודדים של אלי יוחנן שזה באמת חריג מאוד )
יש לי חבר יקר - שהוא זכה בדירה טובה בעיר דוד , וברוב תמימותו הצריח לרמה ד' אי שם...
והוא עדיין ממתין לדירה שלו שתהיה מוכנה לפי החוזה... רק בסוף שנה הבאה. בו בזמן שיכל כבר להתרווח בדירתו הפרטית ברמה ה' ולקבל משכנתא בריביות שהיו זולות מלפני שנה.
והוא אמר לי כבר כמה פעמים שהוא מתחרט על זה - והוא לא יכול לסלוח לכל אלו ששיתפו פעולה בתוכנית המרושעת הזו.
ההצרחה נעשתה בתקופת חתימות החוזים בעיר דוד.כשאלי התקשרו לשאול אם אני רוצה הצרחה, שאלתי אם תהיה לי דירה יותר מהר הם אמרו מפורש שאין סיבה שזה יקרה יותר מהר בד'.
הציעו לכל הזוכים בשכונה.גם לזוכים באופק שלי הציעו להחליף לרמה ד'
טוב שאתה מדייק לכתוב לפי החוזה, כי באמת זה אמור להיות מוכן בחדשים הקרובים.והוא עדיין ממתין לדירה שלו שתהיה מוכנה לפי החוזה... רק בסוף שנה הבאה
למה?! הרי אין רוב חרדים בזוכים וא"כ מי שהצריח הוא 100 אחוז חרדי והזוכה שנכנס במקומו הוא אולי 50 אחוז חרדי שגם לו אולי הוצע להצריח...מבחינה סטטיסטית, במקום כל זוכה חרדי שבחר לממש את ההצרחה, נכנס זוכה חרדי אחר.
לא, יש לי דירת 3 חדרים [עם אופציה...]
יש לנו דירת 3 חדרים
ההצרחה נעשתה בתקופת חתימות החוזים בעיר דוד. חודשים בודדים לפני חתימות החוזים בנמדר. גם עץ השקד חתמו חוזים תקופה קצרה לאחר מכן. אבל עזבו את העניין הזה. מבחינה סטטיסטית, במקום כל זוכה חרדי שבחר לממש את ההצרחה, נכנס זוכה חרדי אחר. הרבה כאב ראש לעליזה בלוך בשכונה הגיע מאותם זוכים חדשים. מי שגר בשכונה מכיר אותם מצויין. והמצריחים, המתונים יותר, שהעדיפו לגור בד' במקום להתקוטט, הם אלו שיצאו מרשימת הרוכשים.
בידעי ומכירי קא אמינא - עם עליזה בלוך היתה יודעת מי יזכה בהגרלה השניה על חשבון של אלו המצריחים , הוא לא הייתה בכלל מתחילה עם ההצרחה. "ואין כאן מקום להאריך - ומי שיודע על מה אני מדבר וודאי מסכים איתי. "הרבה כאב ראש לעליזה בלוך בשכונה הגיע מאותם זוכים חדשים. מי שגר בשכונה מכיר אותם מצויין.
והמצריחים, המתונים יותר, שהעדיפו לגור בד' במקום להתקוטט, הם אלו שיצאו מרשימת הרוכשים.
יכול להיות כדבריך - אבל מה שבטוח שכל אלו שהצריחו דירות מפרויקטים " עיר דוד " - "נמדר תחתון ועליון" - " עץ השקד " ואפילו אלי יוחנן ואופק שלי ברחוב קלין וודאי הפסידו מכך באופן משמעותי !!!!!!!!!!טוב שאתה מדייק לכתוב לפי החוזה, כי באמת זה אמור להיות מוכן בחדשים הקרובים.
גם ברמה ה' יש הרבה פרויקטים שעדיין לא מוכנים ומי שהחליף מהם לרמה ד' הקדים את מסירת הדירה (לא אומר בהכרח שהיה כדאי להחליף, רק צריך להעמיד את הנתונים על דיוקם).
מבדיקה שעשיתי לאחרונה בבניין שלי. אחרי האכלוס הדברים ניתנים לבדיקה בקלות.למה?! הרי אין רוב חרדים בזוכים וא"כ מי שהצריח הוא 100 אחוז חרדי והזוכה שנכנס במקומו הוא אולי 50 אחוז חרדי שגם לו אולי הוצע להצריח...
אני לא יודע מי מבקר כאן בפורום, ולכן אני לא רוצה לרשום את שמו בצורה שאני לא יכול למחוק אותו אחר כך. זה יכול להזיק לו. יש דרך להודעה אישית או משהו דומה?יש לנו דירת 3 חדרים
תוכל לרשם את שם המתווך שיכל לעזור לנו למצוא שוכרים ?
היום הייתי במסירה ראשונית באופק שליבערך 80% מהמשתכן הם חרדים
ערב טוב
אני לא מכיר בהיכרות אישית, אבל מסתבר שיש הרבה משפחות ששמחות על ההצרחה שהם עשו, בזה שהם גרים היום (או בקרוב מאד) בשכונה חרדית 100%, ולא נתקעו בפרוייקט עם שכנים שלא לפי רוחם, ובכל פרוייקט ברמה ה' יש שכנים כאלו.והוא אמר לי כבר כמה פעמים שהוא מתחרט על זה - והוא לא יכול לסלוח לכל אלו ששיתפו פעולה בתוכנית המרושעת הזו.
תספור….בינתיים בשכונה אין בניינים עם יותר משמונה קומות, מעל הכניסה הקובעת.
נמדר בנה שמונה קומות, עיר דוד שבע, עץ השקד שבע, אלי יוחנן חלק שש וחלק שבע, אופק שלי שבע.
״שכנים שלא לפי רוחם״ ? אתה לא מתחתן אתם, רק עובד על שכנות טובה. ידידי, זה עם ישראל….אני לא מכיר בהיכרות אישית, אבל מסתבר שיש הרבה משפחות ששמחות על ההצרחה שהם עשו, בזה שהם גרים היום (או בקרוב מאד) בשכונה חרדית 100%, ולא נתקעו בפרוייקט עם שכנים שלא לפי רוחם, ובכל פרוייקט ברמה ה' יש שכנים כאלו.
נכון מאד. ועדיין, יש הרבה אנשים שמעדיפים לגור בבנין שכולו שומרי תומ"צ ללא חילונים ומחללי שבת.״שכנים שלא לפי רוחם״ ? אתה לא מתחתן אתם, רק עובד על שכנות טובה. ידידי, זה עם ישראל….
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: