מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
מצד שני, יש אולי כאלו שזכו באלי יוחנן בפרוייקט שעדיין לא התחיל להיבנות ובזכות ההצרחה קיבלו משהו בד' שכבר מוכן. כך שזה יכול ללכת לכל כיוון.
אני מדבר מרוב המצריחים , ממש רובו ככולו ( למעט משני הפרויקטים הבודדים של אלי יוחנן שזה באמת חריג מאוד )
יש לי חבר יקר - שהוא זכה בדירה טובה בעיר דוד , וברוב תמימותו הצריח לרמה ד' אי שם...
והוא עדיין ממתין לדירה שלו שתהיה מוכנה לפי החוזה... רק בסוף שנה הבאה. בו בזמן שיכל כבר להתרווח בדירתו הפרטית ברמה ה' ולקבל משכנתא בריביות שהיו זולות מלפני שנה.
והוא אמר לי כבר כמה פעמים שהוא מתחרט על זה - והוא לא יכול לסלוח לכל אלו ששיתפו פעולה בתוכנית המרושעת הזו.
כשאלי התקשרו לשאול אם אני רוצה הצרחה, שאלתי אם תהיה לי דירה יותר מהר הם אמרו מפורש שאין סיבה שזה יקרה יותר מהר בד'.
ההצרחה נעשתה בתקופת חתימות החוזים בעיר דוד.
חודשים בודדים לפני חתימות החוזים בנמדר.
גם עץ השקד חתמו חוזים תקופה קצרה לאחר מכן.
אבל עזבו את העניין הזה.
מבחינה סטטיסטית, במקום כל זוכה חרדי שבחר לממש את ההצרחה, נכנס זוכה חרדי אחר.
הרבה כאב ראש לעליזה בלוך בשכונה הגיע מאותם זוכים חדשים. מי שגר בשכונה מכיר אותם מצויין.
והמצריחים, המתונים יותר, שהעדיפו לגור בד' במקום להתקוטט, הם אלו שיצאו מרשימת הרוכשים.

די

משתמש סופר מקצוען
והוא עדיין ממתין לדירה שלו שתהיה מוכנה לפי החוזה... רק בסוף שנה הבאה
טוב שאתה מדייק לכתוב לפי החוזה, כי באמת זה אמור להיות מוכן בחדשים הקרובים.
גם ברמה ה' יש הרבה פרויקטים שעדיין לא מוכנים ומי שהחליף מהם לרמה ד' הקדים את מסירת הדירה (לא אומר בהכרח שהיה כדאי להחליף, רק צריך להעמיד את הנתונים על דיוקם).

avi11

משתמש פעיל
מבחינה סטטיסטית, במקום כל זוכה חרדי שבחר לממש את ההצרחה, נכנס זוכה חרדי אחר.
למה?! הרי אין רוב חרדים בזוכים וא"כ מי שהצריח הוא 100 אחוז חרדי והזוכה שנכנס במקומו הוא אולי 50 אחוז חרדי שגם לו אולי הוצע להצריח...
@avi11
@chanacha
יש לכם דירת חמש חדרים?
יתכן ויש לי הצעה מצויינת בשבילכם.
לא, יש לי דירת 3 חדרים [עם אופציה...]
תודה רבה בכל אופן!

ברוס

משתמש פעיל
ההצרחה נעשתה בתקופת חתימות החוזים בעיר דוד. חודשים בודדים לפני חתימות החוזים בנמדר. גם עץ השקד חתמו חוזים תקופה קצרה לאחר מכן. אבל עזבו את העניין הזה. מבחינה סטטיסטית, במקום כל זוכה חרדי שבחר לממש את ההצרחה, נכנס זוכה חרדי אחר. הרבה כאב ראש לעליזה בלוך בשכונה הגיע מאותם זוכים חדשים. מי שגר בשכונה מכיר אותם מצויין. והמצריחים, המתונים יותר, שהעדיפו לגור בד' במקום להתקוטט, הם אלו שיצאו מרשימת הרוכשים.
הרבה כאב ראש לעליזה בלוך בשכונה הגיע מאותם זוכים חדשים. מי שגר בשכונה מכיר אותם מצויין.
והמצריחים, המתונים יותר, שהעדיפו לגור בד' במקום להתקוטט, הם אלו שיצאו מרשימת הרוכשים.
בידעי ומכירי קא אמינא - עם עליזה בלוך היתה יודעת מי יזכה בהגרלה השניה על חשבון של אלו המצריחים , הוא לא הייתה בכלל מתחילה עם ההצרחה. "ואין כאן מקום להאריך - ומי שיודע על מה אני מדבר וודאי מסכים איתי. "

ברוס

משתמש פעיל
טוב שאתה מדייק לכתוב לפי החוזה, כי באמת זה אמור להיות מוכן בחדשים הקרובים.
גם ברמה ה' יש הרבה פרויקטים שעדיין לא מוכנים ומי שהחליף מהם לרמה ד' הקדים את מסירת הדירה (לא אומר בהכרח שהיה כדאי להחליף, רק צריך להעמיד את הנתונים על דיוקם).
יכול להיות כדבריך - אבל מה שבטוח שכל אלו שהצריחו דירות מפרויקטים " עיר דוד " - "נמדר תחתון ועליון" - " עץ השקד " ואפילו אלי יוחנן ואופק שלי ברחוב קלין וודאי הפסידו מכך באופן משמעותי !!!!!!!!!!
כי גם השכירות בנתתיים עלתה וגם הריביות במשכנתא ואכמ"ל.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
למה?! הרי אין רוב חרדים בזוכים וא"כ מי שהצריח הוא 100 אחוז חרדי והזוכה שנכנס במקומו הוא אולי 50 אחוז חרדי שגם לו אולי הוצע להצריח...
מבדיקה שעשיתי לאחרונה בבניין שלי. אחרי האכלוס הדברים ניתנים לבדיקה בקלות.
בערך 80% מהמשתכן הם חרדים. חלקם נכנסו בעקבות ההצרחה.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
יש לנו דירת 3 חדרים
תוכל לרשם את שם המתווך שיכל לעזור לנו למצוא שוכרים ?
אני לא יודע מי מבקר כאן בפורום, ולכן אני לא רוצה לרשום את שמו בצורה שאני לא יכול למחוק אותו אחר כך. זה יכול להזיק לו. יש דרך להודעה אישית או משהו דומה?

אא-אסתר

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
יש משהו אולי מאלי יוחנן שרוצה להחליף איתנו מנעול ?

יהודי ישראלי

משתמש פעיל

'בקהילה': ר"ע ב"ש עליזה בלוך לא מעוניינת שחרדים יגורו ברמת ה' בעיר. הכניסה לחרדים אסורה. עשרות ילדים מסכנים שהחטא היחיד שלהם שנולדו להורים שבאו לגור בשכונה צריכים מדי בוקר לבחור בין שתי אפשרויות: לנדוד לשכונה אחרת או להצטרף לילדי השכונה בדירה צפופה בלי תנאים נורמליים ועם חשש מתמיד שהפקחים של עליזה עלולים להגיע כל רגע ולדרוש שוב סגירה מידית .

עוד מ'בקהילה': מה שבלוך עושה ברמה ה' - היא מאחדת את החרדים נגדה. היא נלחמת נגד כולם, ליטאים ספרדים וחסידים כאחד. אם היינו שומעים על ראש עיר בשבדיה שמתעקש על שכונה שצריכה להיות נקיה מיהודים, העולם היה מתהפך. ארגונים היו יוצאים למאבק ומסדרונות האו"ם היו מתמלאים בדיפלומטים ומשלחות. והנה בבית שמש ראש העיר מצהירה "כאן לא יגורו חרדים, ואם הם יגורו - הם יסבלו" .

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
והוא אמר לי כבר כמה פעמים שהוא מתחרט על זה - והוא לא יכול לסלוח לכל אלו ששיתפו פעולה בתוכנית המרושעת הזו.
אני לא מכיר בהיכרות אישית, אבל מסתבר שיש הרבה משפחות ששמחות על ההצרחה שהם עשו, בזה שהם גרים היום (או בקרוב מאד) בשכונה חרדית 100%, ולא נתקעו בפרוייקט עם שכנים שלא לפי רוחם, ובכל פרוייקט ברמה ה' יש שכנים כאלו.

Zvibrunner

משתמש פעיל
אני לא מכיר בהיכרות אישית, אבל מסתבר שיש הרבה משפחות ששמחות על ההצרחה שהם עשו, בזה שהם גרים היום (או בקרוב מאד) בשכונה חרדית 100%, ולא נתקעו בפרוייקט עם שכנים שלא לפי רוחם, ובכל פרוייקט ברמה ה' יש שכנים כאלו.
״שכנים שלא לפי רוחם״ ? אתה לא מתחתן אתם, רק עובד על שכנות טובה. ידידי, זה עם ישראל….

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
״שכנים שלא לפי רוחם״ ? אתה לא מתחתן אתם, רק עובד על שכנות טובה. ידידי, זה עם ישראל….
נכון מאד. ועדיין, יש הרבה אנשים שמעדיפים לגור בבנין שכולו שומרי תומ"צ ללא חילונים ומחללי שבת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה