מחיר למשתכן חרדים לנווה שמיר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
בית שמש היא עיר יפה מאד!
אבל היא עדיין עיר נסמכת לירושלים ברמה מסויימת.
בפוטנציאל שלה היא קרובה לעקוף את בני ברק במספר התושבים ואף את ירושלים במספר התושבים החרדיים.
אם רוצים להפוך אותה לעיר בפני עצמה ולא כעוד קריית ספר+ צריך להשקיע במקומות תעסוקה רבים ומקומות מסחר רבים אבל בעיקר בעיקר במקומות תעסוקה.
יש לה שטחים ויש הכל רק צריך מישהו שיודע איך עושים את זה ולהפוך אותה לעיר מבוססת יותר מירושלים
בשביל זה צריך בולדוזר של עשיה ולא אחד שמכיר את כל הניואנסים של כל המחלוקות של הקהילות בעיר על שברירי הקצאות.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אני נמצא בקבוצה של אופק שלי ורוכשים מספרים שסוגרים איתם במחיר האלו
אין לי שום אינטרס לייקר את השכונה אני לא משכיר שם דירה....
גם אני יודעת מידיעה אישית ברורה שאלו המחירים באופק שלי
אז כנראה שכן יש משהו מיוחד יותר בפרויקט הזה
ויוקרתי זה כן העינין
והמחירים ביד 2 אלו המחירים שנסגרים חוזים
סתם מעניין.
מתי אנשים הספיקו לסגור חוזים?
רק בשבוע התחילו לחלק מפתחות.
אתמול היה סבב נוסף.
מתי בדיוק הביאו שוכרים לראות את הדירות?

תות פשוט

משתמש מקצוען
סתם מעניין.
מתי אנשים הספיקו לסגור חוזים?
רק בשבוע התחילו לחלק מפתחות.
אתמול היה סבב נוסף.
יש בקוש מאוד גדול ואנשים הסכימו לחתום חוזים על סמך תמונות ותוכנית של הדירה

הם אומרים שהם רוצים לסגור עכשיו לטווח ארוך כי עוד מעט המחירים יעלו כשההיצע ירד

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
תתפלא סגרו עוד לפני שהיה מפתחות
לא מנסה לשכנע שזה פרויקט יפה או יוקרתי זה כל אחד יחליט מה יפה ומה יוקרתי לטעמו
בסך הכל מספר נתונים מהשטח
אנחנו קיבלנו את המפתח שבוע שעבר ביום רביעי

נחת און שמחה

משתמש פעיל
כולל קול ה ברמה רמה ה'.PNG

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
יש כ"כ הרבה אנשים שרוצים לשכור ברמה ה'? הרי זו שכונה יחסית בבניה למה הם לא הולכים לשכונות האחרות?!
זה די פשוט ברמה ד וגם קצת ברמה ג יש הצפה של דירות והמחירים יותר זולים אז כנראה שמי שמתעניין בה' זה אוכלוסייה אחרת ...

avi11

משתמש פעיל
מה הכוונה?
חוץ מקרמיקה יפה על המרפסות ומיני כיכר בכניסה לבניין יש עוד משהו מיוחד שאין בפרוייקטים האחרים?
בניה סינית ולא ערבית, קו ראשון לנוף יפהפה, רווח משמעותי בין הבניינים ופחות היזק ראיה ועוד ועוד

avi11

משתמש פעיל
זה די פשוט ברמה ד וגם קצת ברמה ג יש הצפה של דירות והמחירים יותר זולים אז כנראה שמי שמתעניין בה' זה אוכלוסייה אחרת ...

סגנון אוכלוסיה שונה משאר השכונות
אבל כל הזמן מדברים כאן שהסגנון שם עדיין לא ברור ויש שם גם קנאים וגם חילונים אז א"א לומר שמגדר מסויים ירצה לבוא רק לפה. לא?!

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אבל כל הזמן מדברים כאן שהסגנון שם עדיין לא ברור ויש שם גם קנאים וגם חילונים אז א"א לומר שמגדר מסויים ירצה לבוא רק לפה. לא?!
לא מכיר חרדי וודאי שלא קנאי שבא לגור בשכירות בשכונה כל חרדי שגר שם זה כי הוא זכה במחיר למשתכן אין סיבה לשלם כל כך יקר
והציבור שמעלה את המחירים זה דתיים חילונים וחרדים אמריקאים

avi11

משתמש פעיל
תשובה אולי לא הכי פוטוגנית,
אבל 99 אחוז מהמתענינים בדירה הם דת"ל, השאר חילונים
באמת?!
נשמע מוזר! [מבלי לפקפק חלילה במה שאתה אומר!]
בבחירת דירה וכן בחתימת חוזה האחוזים שנפגשתי בהם היו 75 אחוז חרדים. אז נכון שיכול להיות שבדיוק אצלי היה יחס גדול יותר וזה לא לגמרי מייצג אבל 100 אחוז לא חרדים וודאי לא יכול להיות. לא?!
גם יש קבוצת צ'אט של אופק שלי, יש שם 20 משתמשים שכולם חרדים זה אמנם רק 7 אחוז אבל ברור שזה רק חלק מהדיירים ובכל אופן זה לא 100 אחוז חילונים...
במה אני טועה?!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה