לפי הקו היחיד שנכנס לשכונה, נראה שישנה מגמתיות לחבר את השכונה עם שכונות מסויימות מאוד.
כגון, למשקפיים. וממשקפיים חזרה לשדרות נהר הירקון.
שכונת המשקפיים היא שכונה דתית לאומיתבוא תסביר לנו מזה משקפים- למי שלא מבית שמש- איזה מגמה זה?
לפי הקו היחיד שנכנס לשכונה, נראה שישנה מגמתיות לחבר את השכונה עם שכונות מסויימות מאוד.
כגון, למשקפיים. וממשקפיים חזרה לשדרות נהר הירקון.
שכונת המשקפיים היא שכונה דתית לאומיתבוא תסביר לנו מזה משקפים- למי שלא מבית שמש- איזה מגמה זה?
לאו דווקא יש שם גם המון ספרדים , מקצת ליטאים , חב"ד ועוד.שכונת המשקפיים היא שכונה דתית לאומית
שכונת המשקפיים שוכנת בעמק מול נווה שמיר, מהצד השני של שדרות נהר הירקון.בוא תסביר לנו מזה משקפים- למי שלא מבית שמש- איזה מגמה זה?
אכן, אין שום סיבה לחרדי קלאסי לשלם יקר על נווה שמיר, בעוד שברמה ד' (שגם היא לא זולה) מוכרים דירות בפער של מאות אלפי שקלים פחות.אני משום מה לא מכיר חרדים שרכשו שם בשוק החופשי שזה רוב השכונה.
הם (קרובי המשפחה ומכריהם) באופן בלתי מודע שתולים של העיריה שגייסו אותך באופן לא מודע להיות שתול של העיריה כאן באשכול שמכריע את גורלה של נוה שמיר לכאן או לכאן (יחד עם שמות הרחובות)אין לי כח להחזיר את הדישה האין סופית בנושא ללא כל מטרה ותועלת.
רק אציין שיש לי קרובי משפחה דתיים אמריקאים (סרוגה שחורה) שגרים כבר שנים ברמה א' שאמרו לי שהם מכירים הרבה חברים שלהם שמתעניינים בשכונה ושזו אמורה להיות שכונה מאד מוצלחת...
אני משום מה לא מכיר חרדים שרכשו שם בשוק החופשי שזה רוב השכונה.
אנחנו זכינו ולפי איך שעקבתי אחרי ההודעות ,לא ראיתי כאן עוד משהויש פה מישהו שזכה בהגרלה 996 של אלי יוחנן?
מנסה לארגן קבוצה כדי לנסות להזיז עניינים בעז"ה..
יש לך נתונים מה ההפרש??אכן, אין שום סיבה לחרדי קלאסי לשלם יקר על נווה שמיר, בעוד שברמה ד' (שגם היא לא זולה) מוכרים דירות בפער של מאות אלפי שקלים פחות.
לצחוק או לבכות?הם (קרובי המשפחה ומכריהם) באופן בלתי מודע שתולים של העיריה שגייסו אותך באופן לא מודע להיות שתול של העיריה כאן באשכול שמכריע את גורלה של נוה שמיר לכאן או לכאן (יחד עם שמות הרחובות)
ידע הציבור ויזהר
יכול להיות שאם תחשבו את כל השטח של הדירה כולל המחסן, החניה, החצרות , המרפסות וכו' זה יגעיע לאותו מחיר למטר, אבל בד' אין שטחים כאלה, דירת 4 או5 חדרים בד, קטנה יותר מ4-5 חדרים בה'.יש לך נתונים מה ההפרש??
לא השוואה של חדרים אלא השוואה של מטראז'.....
לא חושבת שיש הפרש כמעט!
לא הבנתי את תגובתךיכול להיות שאם תחשבו את כל השטח של הדירה כולל המחסן, החניה, החצרות , המרפסות וכו' זה יגעיע לאותו מחיר למטר, אבל בד' אין שטחים כאלה, דירת 4 או5 חדרים בד, קטנה יותר מ4-5 חדרים בה'.
בדוק.
זה בדיוק מה שהתכוונתי (לא אני כתבתי אלא האברך ממיר) שלחרדי קלאסי אין סיבה לקנות כאלה דירות...לא הבנתי את תגובתך
התכוונתי שתבדקי לדוג' מה המחיר לדירה 100 מטר + מרפסת 10 מטר ברמה ה'
ומה המחיר לדירה בגודל זהה בד'
ואז תשווי.......
ולא להשוות בין מחירי 3 חדרים בה' ל3 חדרים בד' וכד'
כי נראה לי שבה' הדירות יותר גדולות במטראז'
אבל המחיר במטראז' זהה
ע"פ רוב מי שקונה ברמה ה' בשוק החופשי זה אנשים יותר פתוחים שלא מתאים להם רמה ד'זה בדיוק מה שהתכוונתי (לא אני כתבתי אלא האברך ממיר) שלחרדי קלאסי אין סיבה לקנות כאלה דירות...
הדירות ברמה ד מספיקות לו....
בדקתם לגבי כל רמה ד' או בפרויקטים מסוימים בד'?בד' אין שטחים כאלה, דירת 4 או5 חדרים בד, קטנה יותר מ4-5 חדרים בה'.
בדוק.
השאלה היא מה היוםלפני שנתיים שלוש כששניהם יצאו לשיווק
רמה ה היה יותר יקר מד
ב200-250 אלף שקל
היום זה בגדול אותו מחירהשאלה היא מה היום
לא מה לפני שלוש שנים
דיברתי רק על המחיר שהוא היום שווה לחלוטין בין הרמות ד' וה'היום זה בגדול אותו מחיר
אבל יש לך פרויקטים שלמים ששוקו אז
עיר דוד
עץ השקד
נמדר
פסגות זיו
אופק שלי
חלק מאלי יוחנן
אכן, אין שום סיבה לחרדי קלאסי לשלם יקר על נווה שמיר, בעוד שברמה ד' (שגם היא לא זולה) מוכרים דירות בפער של מאות אלפי שקלים פחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: