צנרת לבדלא נראה לי שזה כזה הפרש מטורף במחיר..
זה היה בחודש הראשוןרק אומר לכם לברר טוב טוב לפני שאתם תולים מזגן בחוץ כי אני יודע בוודאות שבד' ברחוב אביי חילקו דוחות על תליית מזגנים בחוץ.
למה שהערך של הדירה של השכנים שלך יירד רק בגלל שאתה רוצה לחסוך עוד קצת?חוץ מזה שלהיכנס לדירה זה המון כסף. במיוחד למחיר למשתכן שגם ככה לשלם את המשכנתא זה לא קל.
יש מזוזות שצריך, סורגים, הובלה, במקרה שלי גם מטבח כדי שיהיה לי שתי כיורים
כל הדבר הזה, זה לפחות 50 אלף ש"ח נוספי. מבחינתי כל שקל נוסף להוציא הוא בלתי אפשרי
אני הייתי מוסיף הרבה כדי לגור באיזור מטופח ושמור, אני מעדיף בכלל להתרחק מכל האיזורים עם תוספות הבניה.שאלה לכל מי שכותב שמזגן בחוץ מוריד מערך הדירה
כמה הייתם מוכנים להוסיף במחיר של דירה שמתאימה לכם (יד שנייה) אם אין שם מזגנים בחוץ?
אני חושב שזה לא משפיע בכלל על המחיר או כמעט לא משפיע
יש פרמטרים הרבה יותר חשובים ולא נראה לי שיש מי שמוריד מחיר של דירה על דבר כזה.
פלוס המדד שמטפס בלי הפסקה....חוץ מזה שלהיכנס לדירה זה המון כסף. במיוחד למחיר למשתכן שגם ככה לשלם את המשכנתא זה לא קל.
יש מזוזות שצריך, סורגים, הובלה, במקרה שלי גם מטבח כדי שיהיה לי שתי כיורים
כל הדבר הזה, זה לפחות 50 אלף ש"ח נוספי. מבחינתי כל שקל נוסף להוציא הוא בלתי אפשרי
במיוחד לא למחיר למשתכן...חוץ מזה שלהיכנס לדירה זה המון כסף. במיוחד למחיר למשתכן שגם ככה לשלם את המשכנתא זה לא קל.
לא הכל זה ירידת מחיר..........אני לא ראיתי מישהו שערך הדירה שלו ירד בגלל מזגנים בחוץ
אתם באמת חושבים שמי שקנה בשוק החופשי יש לו כסף מיותר?????יכול להיות שזה עצוב.
אבל מי שקנה במחיר למשתכן קנה דרך שם כי אין לו כסף בדר"כ לכן 5000 ש"ח נוספים הם אצלו המווון כסף
ברור ...........אגב הדירות במאה שערים יקרות מאוד מאוד!!!
דירה של כמה חדרים קניתם אם יורשה לשאול..............מה לעשות הפת לחם שלי ושל ילדי מעניינת אותי ועוד הרבה אנשים מאשר יופי מוטל בספק של הבניינים
מה באמת קורה עם זה?? אנחנו זכינו בתחילת 2019 ועדיין לא שמעתי שום התקדמות יש למישהואיזשהו מידע כל שהוא??מישהו כאן יודע משהו על פרויקט 995 מרדכי אביב?
לא רואה שמדברים עליהם בכלל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: