עדיין לא חושבת ש5000 שח זה משהו לעומת הסכום האפסי ששילמתם על דירתכם3 חדרים. נרשמנו מעל 8 שנים לדירה וזכינו פעם ראשונה ברמה ה'
לא מתכוונים לעשות שיפורים בכלל
ואגב נרשמנו גם ברכסים ואופקים וכד' ולא זכינו
צנרת לבד
בתוך תעלה פלסטיק מכוערת
לא כולל קדיחות וחציבות
מתחיל ב- 180/200 ש"ח למטר
לא נראה לי שלדירה 3 חדרים זה הפרש של 50003 חדרים. נרשמנו מעל 8 שנים לדירה וזכינו פעם ראשונה ברמה ה'
לא מתכוונים לעשות שיפורים בכלל
ואגב נרשמנו גם ברכסים ואופקים וכד' ולא זכינו
כמה הקנס העיריה מבקשת אולי אני יראה מה יותר שווהאז אני קיבלתי הצעה של 100 שקל למטר
זה מוסכם ללא ספקאם יעלו פה הצעות מעניינות וכן כל הדיירים באמת ישמעו להוראות אנחנו לא נהיה מאלו שיעשו אחרת.
אבל עם יהיו הרבה שיעשו אחרת לא רואה סיבה הגיונית לא לעשות זה.
האנשים שעושים את המעקה הזה לא מענין אותם כלום מלבד נוחות שלהם ולכער את השכונה!במיוחד לא למחיר למשתכן...
ששילמו סכומים אפסיים על דירות ששווות הון רב
ואם מדברים על משכנתא הם האנשים היחידים בארץ שהבנק נתן להם לקחת משכנתא עד 90% (ולא עד 75% )
אז ככה שהם ממש לא הכי מסכנים (אאל"כ הם ניצלו את ההזדמנות וקנו דירת 6 חדרים עם גג ולכן..........)
לעומתם אותם אלו שלא זכו במחיר למשתכן שילמו יותר מהם (מי יותר ומי הרבה יותר...)
וזה עם משכנתא של מקסי' 75%
ובכל אופן רוצים להיות יותר מתורבתים ולשמור על חזות הבניין שלהם
וזה לא רק בגלל שווי הדירות בבניין שכזה ....
אלא כי סתם חשוב להם שהבניין ישאר בחיצוניותו יפה ומרשים דבר שללא ספק הוא זכותם
ובוודאי לא זכות של אותם שכנים שלא אכפת להם כלל משמירת הרכוש המשותף
ומתקמצנים על עוד מקסי' 5000 שח על צנרות
אני בטוחה שיש אנשים שלא יבינו את הדברים שכתבתי
וזה חבל מאוד......
ובאמת מי מדבר על מזגנים כשבד' 1 יש אנשים שהורידו את מעקה הקבלן מזכוכית ובמקומו שמו מעקה מברזל שחור עם בטן רחבה לישיבה כמו שרואים הרבה במאה שערים ולא אכפת להם שזה מכער בצורה אנושה את הבניין החדש שרק זה עתה התאכלס..........
פשוט עצוב.
אני מקווה מאוד שאתה טועה, בינתיים דווקא נראה שיש הרבה שאכפת להם, גם בקבוצות של הפרוייקטים הרבה אמרו שיקפידו שלא תהיה חריגה וידווחו לעירייה במקרים של שכנים שיעשו הפוך מכולם, לא ראיתי את זה כל כך ברמה ד'.זה בית שמש וכנראה שכלום לא ישתנה כולל בנווה שמיר
מי שזה מפריע לו שיחפש לו מקום אחר לגור
הנושא מוצה
הבנת לא נכוןאני מקווה מאוד שאתה טועה, בינתיים דווקא נראה שיש הרבה שאכפת להם, גם בקבוצות של הפרוייקטים הרבה אמרו שיקפידו שלא תהיה חריגה וידווחו לעירייה במקרים של שכנים שיעשו הפוך מכולם, לא ראיתי את זה כל כך ברמה ד'.
עצוב מאוד שאתה חושב שמי שאכפת לו קצת מהסביבה שלו שיחפש מקום אחר, אני בכל אופן לא הולך לאף מקום, אני אשאר לגור ואלחם בכל זה כמה שאוכל בדרכי נועם (שיח מתורבת בישיבות וועד למשל).
מקובל.אל תקשו עליו את העבודה
אחרת יצטרכו לסגור את הנושא
הי לכולם!
אני אדריכלית ומעצבת
וראיתי כמה יש ביקוש למעצבת מקצועית בין אם זה למטבח , תקרות גבס , עיצוב חדרים, הום סטיילינג
אשמח לעזור לכם!
ניתן לפנות לכל שאלה או התיעצות.
תינתן הנחה לכל מי שיפנה דרך הקבוצה
בהצלחה לכולם!
אביגיל דיויד
054-859-6356 (ווצאפ)צפה בקובץ המצורף 1024713
לפי הקו היחיד שנכנס לשכונה, נראה שישנה מגמתיות לחבר את השכונה עם שכונות מסויימות מאוד.מקובל.
אז נושא אחר לגמרי, מישהו יודע מה קורה עם תחבורה ציבורית? השכונה הולכת להיות די מנותקת מרמה א' וג', אז אם לא תהיה תחבורה ציבורית נורמלית יהיה ממש קשה להתנהל.
גם עירונית וגם בין עירונית, צריך להילחם שלא נקבל את אותם קווים שעושים סיבובים בכל השכונות ומתמלאים תוך רגע אלא קווים נפרדים לשכונה שלנו (שיחברו אותה עם שאר השכונות/ערים אחרות), מניסיון, קווים שעושים מסלול ארוך מידי נוטים לאחר או לחסר המון (כל פקק בדרך משפיע מאוד על הקצה ואז תמיד יש חצי שעה שאין כלום ואז בבת אחת 3 אוטובוסים של אותו קו).
אוטוטו היתר בניה,מה באמת קורה עם זה?? אנחנו זכינו בתחילת 2019 ועדיין לא שמעתי שום התקדמות יש למישהואיזשהו מידע כל שהוא??
בוא תסביר לנו מזה משקפים- למי שלא מבית שמש- איזה מגמה זה?לפי הקו היחיד שנכנס לשכונה, נראה שישנה מגמתיות לחבר את השכונה עם שכונות מסויימות מאוד.
כגון, למשקפיים. וממשקפיים חזרה לשדרות נהר הירקון.
מניסיון עם עץ השקד, קחו עוד כמה חודשים אחרי התאריך שהקבלן משער.דברתי בסופ"ש שעבר עם המשרד של נמד"ר והם אמרו לי שהם מאוד מקווים לתת כבר את הדירות לחג הפסח הבעל"ט , אולם זה רק מצידם שהכל יהיה מוכן עד אז , ובתקוה שעד אז כבר גם יהיה כל האישורים הרלוונטים מכל הגורמים ( מכבי אש - חברת חשמל וכו' ) , ולגבי שם הרחוב העליון של נמדר 490 בנינים 2 - 6 - 4 הם בעצמם לא יודעים סופי מה שם הרחוב...
הוא מה שאמרתי והדגשתי שלפי קצב הקבלן ומצידו העבודה תיגמר לפני פסח , ולשם הוא שואף להגיע בס"ד עם כל האישורים , הוא ישתדל בזה מאוד , אולם כמו שאתה כותב , הוא שאין לו שליטה על הדברים שלא ברשותו ובכוחו כגון טופס 4' מכבי אש וכו'.מניסיון עם עץ השקד, קחו עוד כמה חודשים אחרי התאריך שהקבלן משער.
תמיד יש עוד דברים (הרבה פעמים לא תלויים בו) שמעכבים עוד.
הקבלן נותן השערה לפני קצב ההתקדמות שלו עצמו, אבל זה לא הדבר היחידי שמעכב את האכלוס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: