מישהו יודע האם אבו מאזן אמר משהו?
או איזה גורם מהרש"פ?
או איזה גורם מהרש"פ?
פשוט, אנחנו בדיונים האם לתת להם את השליטה בעזה
או להשאירה בידי ישראל...
או להשאירה בידי ישראל...
תרגום גוגל של הטקסט:לא כזה בחומרה.
בהתחלה תוך כדי קריאה הייתי בטוח שזה האו"ם, כל הזמן הוא מקפיד להשוות בין הצדדים. והבקשה שלו היא בעצם להרגיע את הרוחות. (זאת אומרת להגיש את הלחי השניה).
יש המוני פלסטינים הרוגים בעזהתרגום גוגל של הטקסט:
בהצהרה, @mofauae קרא להגנה
על אזרחים והדגיש כי העדיפות
המיידית היא לסיים את האלימות ולהגן
על האוכלוסייה האזרחית.
במשרד #איחוד האמירויות הדגישו כי
התקפות חמאס נגד ערים וכפרים
ישראליים הסמוכים לרצועת עזה, כולל ירי של
אלפי רקטות לעבר מרכזי אוכלוסייה,
הן הסלמה חמורה וחמורה. המשרד נחרד
מהדיווחים לפיהם אזרחים ישראלים נחטפו
כבני ערובה מבתיהם. אזרחים משני הצדדים
חייבים תמיד לקבל הגנה מלאה על פי
המשפט ההומניטארי הבינלאומי ולעולם לא
יהיו יעד לסכסוך.
איחוד האמירויות הביעה את תנחומיה
למשפחות הקורבנות וקוראת לכל המאמצים
הדיפלומטיים למנוע עימות אזורי רחב יותר.
יתר על כן, המשרד מבכה מאוד את
אובדן חיי ישראלים ופלסטינים (הערת המעתיק: פלסטינים הכוונה מחבלים רוצחים, מי שמסוגל לבכות על אבדנם הוא בעצמו חיית אדם רוצח). כתוצאה מכך
התפרצות האלימות, וקוראת לשניהם
מפלגות להסלים ולהימנע מ...
אסון קטסרופלי.אנחנו בדיונים האם לתת להם את השליטה בעזה
אם כן סליחה. טעיתייש המוני פלסטינים הרוגים בעזה
אנשים שהבתים שבהם הם היו הופצצו
והם לא היו מעורבים ברצח וכדומה.
א. אין כזה דבר פלסטינים. אין. ערבים. ה"עם" הפלסיטני הוא חירטוט בן מאה שנה בערך.יש המוני פלסטינים
ב. I. מי שנתן למחבלים להשתמש בבית שלו לאיזה מטרה - אשם.אנשים שהבתים שבהם הם היו הופצצו
והם לא היו מעורבים ברצח וכדומה.
שום סליחה ושום נעליים.אם כן סליחה. טעיתי
אין גם כזה דבר "ישראלים" יש את העם היהודי שהוא גם האומה הישראלית.א. אין כזה דבר פלסטינים. אין. ערבים. ה"עם" הפלסיטני הוא חירטוט בן מאה שנה בערך.
לגמרי.צבא בלתי מוסרי הוא צבא שמגן על חיי אזרחי האויב תוך סיכון חיי אזרחי המדינה שלו!
למעשה ישראלי זה יהודי בכל מקום שהוא.אין גם כזה דבר "ישראלים" יש את העם היהודי שהוא גם האומה הישראלית.
בוודאי לא בהקשר של תושבי ארץ ישראל, זה המצאה של פחות ממאה שנה...
בכל אופן "ישראלי" הוא כינוי לאזרחי מדינת ישראל, ו"פלסטיני" הוא כינוי לערבים תושבי יש"ע שאינם אזרחי מדינת ישראל...
ככל הנראה בומים על קוליים של המטוסיםסליחה שאני כך נדחפת באמצע ההתפלספות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי איך זה שבירושלים שומעים כל הזמן הדי פיצוצים?
אנחנו גרים גבוה מול מרחב פתוח, אבל לא זכור לי כזה דבר.
זה כנראה בומים על קוליים ו/או הדי יירוטים והתפוצצויותסליחה שאני כך נדחפת באמצע ההתפלספות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי איך זה שבירושלים שומעים כל הזמן הדי פיצוצים?
אנחנו גרים גבוה מול מרחב פתוח, אבל לא זכור לי כזה דבר.
כיפת ברזל מוגבלת ביכולתה להתמודד עם יותר מידי שיגורים בו זמנית.לאחרונה יותר מידי פגיעות ישירות.
יש סיכוי שמשהו שם בכיפת ברזל לא תקין או חסר? (האויב יודע את זה, לא ממני, גם ישראל ביקשה כיפות מארה"ב, היה נשמע שחסר לה).
בכל אופן, זה אומר שמעתה עלינו להזהר פי מאה בכל אזעקה.
יש אירועים שקרו ויש עליהם צו איסור פרסוםרק אני מרגישה שמשהו פה לא הגיוני?
שקט יחסי, מדי פעם טילים ודיווחים...
מחכים למשהו?
טוב...יש אירועים שקרו ויש עליהם צו איסור פרסום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: