חרבות ברזל • נספח שבועי 1

מצב
הנושא נעול.

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
׳כאן 11׳: יש הצעה לעסקת חילופי שבויים על הפרק שהוגשה ע״י קטאר. מעין עסקת בזק - הנשים האסירות בישראל תמורת הנשים החטופות בעזה.
לשחרר פושעות תמורת אזרחיות יהודיות חפות מפשע!!! להבדיל אלף אלפי הבדלות!!
:mad::mad::mad::mad:

אני_רק_שאלה

משתמש צעיר
זה ברור שהיה להם מודיעין מדוייק
ושיתוף פעולה מבפנים.

נכון לעכשיו, אין שום דרך בעולם לדעת את זה כעובדה, אולי כשתקום ועדת חקירה בנושא.
*** אא"כ כוונתך הייתה לשיתוף פעולה של ערבים מקומיים, ואם כן עמך הסליחה***

אנא בזמנים כאלו למדו זכות על עם ישראל.

כֵן מָצִינוּ בְּמִדְרַשׁ שׁוֹחֵר טוֹב וּבִירוּשַׁלְמִי פֶּרֶק א' דְּפֵאָה הֲלָכָה א', שֶׁבִּימֵי אַחְאָב, אַף שֶׁהָיוּ עוֹבְדִין עֲבוֹדָה זָרָה, הָיוּ נוֹצְחִין הַמִּלְחָמוֹת, מִפְּנֵי שֶׁלֹּא הָיָה בָּהֶן לָשׁוֹן הָרָע, וְהָרְאָיָה שֶׁלֹּא הִלְשִׁינוּ אֶת עוֹבַדְיָה, שֶׁהֶחְבִּיא מֵאָה נְבִיאִים בִּשְׁתֵּי מְעָרוֹת, וְלֹא גִּלָּה אָדָם שֶׁיֵּשׁ נָבִיא בְּיִשְׂרָאֵל מִבִּלְתִּי אֵלִיָּהוּ, כְּמוֹ שֶׁאָמַר: ''אֲנִי נוֹתַרְתִּי נָבִיא לַה' לְבַדִּי'', אַף שֶׁכָּל הָעוֹלָם יָדְעוּ מִזֶּה, שֶׁהֵן הָיוּ נוֹתְנִין לְעוֹבַדְיָה לְכַלְכְּלָם לֶחֶם וּמַיִם (וכן כתב הסמ''ק בבאור הדבר עיין שם). וּבְסוֹף יְמֵי שָׁאוּל שֶׁהָיָה בֵּינֵיהֶם דֵּלָטוֹרְיָא, כְּמוֹ דּוֹאֵג וְהַזִּיפִים, אַף שֶׁלֹּא הָיָה בָּהֶם עֲבוֹדָה זָרָה כְּמוֹ בִּימֵי אַחְאָב, וְהָיָה נִמְצָא בָּהֶם תִּינוֹקוֹת שֶׁהָיוּ יוֹדְעִין מ''ט פָּנִים בַּתּוֹרָה, הָיוּ יוֹרְדִין לְמִלְחָמָה וְנוֹפְלִין

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
אני חושב שהניסיון להסביר את המחדל
הוא לא ייתכן

טובי הפרשנים לא מצליחים להסביר את זה
ולכן כל ניסיון להסביר הוא סתם בזבוז זמן

היה מחדל ברמה הכי גבוהה שיש
ואני מקווה שהקונספירצייה שרשמתי למעלה לא נכונה

אריה ים

משתמש חדש
לא נפתח בנטפרי

זה הבעיה המרכזית בתפיסה הישראלית
לתת כל פעם עוד סבב עוד מכה עוד הנחתה
נראה להם מזה
נפרק להם בניניים

כל תוצאה פחות ממיטוט החמס
תהיה כישלון מוחלט

לצערי עד הרגע הזה לא הצלחתי לקבל תשובה איך כזה דבר יכל לקרות
עד שהקונספרציות שזה בגידה מבפנים נשמעת לי לצערי הכי הגיוני

נכון מאוד
הממשלות בישראל לא מבינים שאירגוני הטרור הם כמו מכת צפרדע במצרים ככל שתכה אותם כך הם יתעצמו יותר מחדש כי זה כל מטרתם איך ברירה הפתרון היחיד הוא רק לכבוש את עזה ולשלוט בה מחדש. גם בחיזבאללה צריך לעשות סדר כי הם ילמדו ממה שעשו חמאס ושם זה יהיה הרבה יותר כואב..

מאירלה

משתמש מקצוען
איתי גדסי: גורם מדיני בכיר ביותר בשיחה כעת עם כתבים: ״נתניהו מעריך את מספר הנרצחים במעל 1000. המכה שחמאס יחטוף מאיתנו תעביר לו מסר למשך 50 שנה. אירן דוחפת את חיזבאללה להיכנס למלחמה בצפון״.

הם באמת בונים על זה שחמאס הולך להישאר קיים לצידינו ב50 שנה הקרובות?
נראה לי שלא הבינו למרות שאמר במפורש שכוונתו ל1000 הרוגים לאוייב:
בהתייחסות ליעדי הלחימה אמר הגורם הבכיר כי: "כל מקום שהחמאס נמצא ייחרב, עד כה יש לאויב לפחות 1000 הרוגים,

.TOV

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
1696889622432.png

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
אם אף אחד לא כותב אז אולי אסור לכתוב...?
הרי הכל התחיל שהם ירו עם רחפנים על המצלמות- כך שהתצפתניות לא ידעו מה קורה, הם השתלטו על הבסיסים הצבאים שם ועל המפקדה הראשית או איך שלא קוראים לזה של אוגדת עזה כך שלא היה מי שיענה לקריאות
יש תעודים להכל ברשת שלהם- הם מצלמים הרבה תוך כדי.... ימ''ש. רואים חיילים ישנים, נרצחים ה''י נלחמים בפיגמות. היו שם מעט מאוד בכל בסיס( זה מראה שכשל מודיעני ודאי היה שלא התכונננו מראש אבל בשעת מעשה זה היה מלחמה אבודה)
מוסיפה השערה, בבוקר שמח''ת שכנה חילונית נגשה אלי בהסטריה לספר לי שיש מלחמה ואסון ה' ישמור וכו' והיא ישר תיארה לי שחיילים ישנו ונכנסו והרגו אותם.
במוצאי שמח''ת כבר לא היה אזכור לזה בחדשות כך שיתכן שזה לא פורסם בכוונה אבל מי ששמע חדשות באותו זמן דיווחו על זה

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
ה"י אבל יש סרטון מסתובב תו"כ התקיפה בחורה ישראלית, יהודייה, מכוונת את המחבלים אל עבר החוגגים... תיעוד מחריד.
ככל הנראה הנ"ל נרצחה מיד לאחר מכן.
בלת״ק
פייק גמור.
הבחורה היא בלוגרית פלסטינית ידועה.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
הרי הכל התחיל שהם ירו עם רחפנים על המצלמות- כך שהתצפתניות לא ידעו מה קורה, הם השתלטו על הבסיסים הצבאים שם ועל המפקדה הראשית או איך שלא קוראים לזה של אוגדת עזה כך שלא היה מי שיענה לקריאות
יש תעודים להכל ברשת שלהם- הם מצלמים הרבה תוך כדי.... ימ''ש. רואים חיילים ישנים, נרצחים ה''י נלחמים בפיגמות. היו שם מעט מאוד בכל בסיס( זה מראה שכשל מודיעני ודאי היה שלא התכונננו מראש אבל בשעת מעשה זה היה מלחמה אבודה)
מוסיפה השערה, בבוקר שמח''ת שכנה חילונית נגשה אלי בהסטריה לספר לי שיש מלחמה ואסון ה' ישמור וכו' והיא ישר תיארה לי שחיילים ישנו ונכנסו והרגו אותם.
במוצאי שמח''ת כבר לא היה אזכור לזה בחדשות כך שיתכן שזה לא פורסם בכוונה אבל מי ששמע חדשות באותו זמן דיווחו על זה
שמעתי הערב עדות של ניצולים מהמסיבה שלשוטרים לא עבדו מכשירי הקשר והפלאפונים
לכאורה החמאס שם מיסוך תקשורתי על האיזור

פרחוני

משתמש מקצוען
זה לא רק מצלמה זה רואה יורה

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שמעתי הערב עדות של ניצולים מהמסיבה שלשוטרים לא עבד הקשר והפלאפונים
לכאורה החמאס שם מיסוך תקשורתי על האיזור
אחד האנשים מספר שהגיע ב12:30 למסיבה להצציל את גיסתו והוא טוען שהוא הגיע בין הראשונים.

גיפט

משתמש מקצוען
לצערי עד הרגע הזה לא הצלחתי לקבל תשובה איך כזה דבר יכל לקרות
עד שהקונספרציות שזה בגידה מבפנים נשמעת לי לצערי הכי הגיוני
ההסבר שמסתובב הוא שירו במצלמות.
רק שההסבר הוא לא הסבר, כי תצפיתנית שירו לה על המצלמה לא אמורה להגיד ״אה וואלה ירו לי על המצלמה אז אני לא יכולה לראות כלום, אז בואו נשב ולא נעשה כלום״ אלא להקפיץ מיד את כולם, בשביל זה היא שם
(לא אמרתי שזה מה שקרה ח״ו כי ברור לי שלא, אלא כדי להבהיר כמה ההסבר הזה משונה ובעיקר לא מסביר)
לגבי הבגידה מבפנים לדעתי לא נכון. כי פשוט לא היה פה ארוע מסובך שמצריך בגידה ומידע מבפנים. הכל היה מאד פשוט ובעיקר לא היה אמור להתחיל להצליח (היה אמור להיות ארוע פעוט בתחתית החדשות ״מחבלים ניסו להתקרב לגדר, צה״ל חיסל. סה טו)

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
הרי הכל התחיל שהם ירו עם רחפנים על המצלמות
לא הבנתי.

הם ירו על המצלמות
ואף אחד לא ידע?
איך זה הגיוני?
הרי אם ירו על המצלמות אז התצפניות רואות
שלא רואים שום דבר

מה עם השב"כ והמודיעין שלא ידעו דבר?
מה עם העובדה שאנשים התקשרו ואף אחד לא הגיע לעזור?

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
אחד האנשים מספר שהגיע ב12:30 למסיבה להצציל את גיסתו והוא טוען שהוא הגיע בין הראשונים.
זה מסתדר עם זה שלא הייתה תקשורת, האירוע שם התחיל בסביבות 6:30 בבוקר

כתר מלוכה

משתמש מקצוען
זה מסתדר עם זה שלא הייתה תקשורת, האירוע שם התחיל בסביבות 6:30 בבוקר
אבל היו אזעקות ב6.30 אפי' בתל אביב.
באותו רגע כל המסוקים מטוסים וכוחות היו צריכים להיות בדרך!
לראות בדיוק מה קורה שם, במיוחד כשלא מצליחים ליצור קשר עם החברה שם.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...