זה רק מאשר את הפוסט של טייס הקרב, שהם ירו במאות מחבלים 45 דקות אחרי שהתחיל האירוע - עוד לפני ששאר הצבא נכנס לפעולה.כתבו עכשיו ידיעה על 1500 גופות מחבלים בעוטף.
זה הגיוני?
לא מסתדר לי כ"כ, עד עכשיו דברו על 300 או 400 כאלו, איך זה קפץ?
זה רק מאשר את הפוסט של טייס הקרב, שהם ירו במאות מחבלים 45 דקות אחרי שהתחיל האירוע - עוד לפני ששאר הצבא נכנס לפעולה.כתבו עכשיו ידיעה על 1500 גופות מחבלים בעוטף.
זה הגיוני?
דיברו על 600 בעזה, ועכשיו ספרו 1500 בעוטף!כתבו עכשיו ידיעה על 1500 גופות מחבלים בעוטף.
זה הגיוני?
תשמחו שזה לא גופות של אנשים אחרים....כתבו עכשיו ידיעה על 1500 גופות מחבלים בעוטף.
זה הגיוני?
אני מדבר על מה שהצבא שלנו מסר עד עכשיו. לא קשור למשרד המוות של עזה.דיברו על 600 בעזה, ועכשיו ספרו 1500 בעוטף!
אבא שלי מגויס כרגע במחלקה לזיהוי חלליםברור, אני, כאחת שקרוב משפחתה, סא"ל נפל בבארי, ומשפחתי, מחכים בסבלנות לגופה. ללוויה.
ה' ישמור
הי"
וחייבים לדייק בלקיחת הDNA,אי אפשר להתווכח עם משפחות שכולות, אבל זוכרים כשהיה 45 הרוגים במירון כמה ימים לקח הזיהוי וכמה המשפחות התלוננו על זה שזה לוקח זמן.
כאן מדובר על פי עשרים רח"ל, והקצב חייב להיות בהתאם. עם הכאב האינסופי. והטראומה לנצח.
על אחד מההרוגים, שאני יודעתקראתי ראיון עם עובדת סוציאלית שנמצאת שם ב433
היא אומרת שזה הולך לקחת ימים ארוכים מאד הזיהוי
ד' ישמור, את חלק מהגופות ניתן לזהות רק ע"י די אן אי
לא פשוט בכלל, נשאר רק לשבת ולבכות עם המשפחות
מה הכוונה כיבוש מחדש של עזה?
מה יקרה ביום שאחרי? ישראל תשלוט שם?
זה נורא! ימותו הרבה חיילים.
נהפוך אותם לאזרחי ישראל? כדי שיהיה רוב ערבי במדינה?
נראה לי המטרה שיהיה להם שלטון מקומי מוחלש. סוג חמאס מוחלש.
נתן צבי בן חיה אסתר (ולא אסתר חיה)הילד שנפצע קשה בביתר עילית - נתן צבי בן אסתר חיה לרפואה שלימה.
איך יודעים שזה מחבלים ולא חלילה ...?אלמוג בוקר: בעוטף אותרו 1500 גופות של מחבלים.
בינתיים מרכזים הרבה מהגופות בצריפיןואלו שזוהו, האם יצאו כבר הלוויות? לא ראיתי תיעוד או כתבות ע לוויות.
לבוש.איך יודעים שזה מחבלים ולא חלילה ...?
דבר נוסף, מה הכוונה "פירוז של עזה"?
בנתיים יצאו הלוויות של אנשי כוחות הביטחוןאיך מזהים גופות?
אם מוצאים ת.ז., רשיון וכו זה מספיק? חייב קרוב משפחה שיזהה? איך הדבר הזה עובד?
ואלו שזוהו, האם יצאו כבר הלוויות? לא ראיתי תיעוד או כתבות ע לוויות.
ממש לאחרונה במסגרת הסיכסוך על חבל הארץ נגורנו קרבאך אזרבייז'ן גרמה למאה אלף אזרחי ארמניה לברוח מחבל הארץ הזה.מה הכוונה כיבוש מחדש של עזה?
ככה מישהי מביתר עידכנה אותי, אין לי מושג מה נכון...נתן צבי בן חיה אסתר (ולא אסתר חיה)
ילד בן 11, מתוק וצדיק שלומד בת"ת ממש ליד זירת הנפילה (לא בחניכי הישיבות אלא בת"ת הצמוד, החסידי)
בתחילה חשבו שהוא פצוע קשה, בסוף ב"ה התברר שאין רסיס שעבר בו נכנס ויצא מהגב ופגע באיברים פנימיים
אלא מדובר בשתי רסיסים- מקדימה ובגב, וזה כבר הרבה יותר קל בעז"ה
תמשיכו להתפלל עליו, ולזכות כל עמ"י
מה הכוונה כיבוש מחדש של עזה?
למה כועס? אני שואלת שאלות כי אני מנסה להבין. אשמח אם מישהו יסביר לי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: