מסכימה.מונית עולה המווווןןן כסף
תחזוקת הרכב שלי והדלק עולה המון כסף
החלטתי ללכת על זה.
זה לא אומר שעשיתי פשע כל שהו.
מסכימה.מונית עולה המווווןןן כסף
נכון לגמרי, גם אני משלם על זה המון, אבל אני לוקח בחשבון שיש אנשים שהיו מאוד רוצים לשלם את ההמון הזה ולהתפנק על רכב ופשוט אין להם את היכולתמסכימה.
תחזוקת הרכב שלי והדלק עולה המון כסף
החלטתי ללכת על זה.
זה לא אומר שעשיתי פשע כל שהו.
כמעט קניתי רכב בשבילך עכשיו...ברור אבל זה קצת קשה כשעוברים עשרות רכבים והם יודעים כמה חם בחוץ ואני משער שלפחות 50 אחוז מגיעים לכיוון שאני צריך ולא עוצרים אבל באמת אף אחד לא חייב לי כלום ומבין את כולם אבל בכל זאת קצת לתמוך בלומדי התורה בלי הרבה מאמץ
את יודעת מה זה זכות?מישהו חייב לעצור לך?????
אתה ממש תובע את זה!!
זה חסד גדול מאד למי שעוצר- אבל מי שלא עוצר-זכותו המלאה! והוא לא חייב לפרט לך למה...
(קצת מזכיר את האשכול של למה לא נותנים דירות לשבת....)
למה נראה לך?איך נשים מסתדרות בחיים ללא טרמפים?
לפעמים זה כמעט גובל בפיקוח נפש, ועדיין לא יצא לי לראות אשה שעוצרת טרמפ.
(אולי במחוזות אחרים משלי זה כן קורה, אין לי מושג)
אולי אפתח אשכול נזעם על בחורים וגברים שלא קמים באוטובוסים מלאים לנשים שחייבות לשבת.
אתה יודע מה זה זכות??את יודעת מה זה זכות?
זכות זה לעזור ללומדי תורה
לבחורים ולאברכים שעומדים עם ארבע מאות שכבות עליהם בחום בלתי נסבל
כשאת עם חולצה דקיקה במזגן.
זכות זה לעזור לבחור ישיבה ולאברך להגיע הביתה
אחרי יום שלם שהוא למד
ובלימוד שלו הוא שמר עלייך והגן עלייך מאלף אסונות אז קצת הכרת הטוב
זה זכות!!!
בצומת גיתי התשובה ברורה, מתוך 8 ישובים יהודיים בכיוון הזה רק אחד חרדי וגם בו לא לכולם יש רכב, וביישובים האחרים בין 1-2, ואף עמנואלי לא יסע לצומת עמנואל, צומת מזעזעת, בניגוד לשאר הישובים הצומת היאהכניסה ליישוב...וזה עוד נקודה שדוקא הדתיים יעצרו יותר מאשר כל החרדים ואני לא מבין למה
אני יודע מה זה זכותאתה יודע מה זה זכות??
זכות זה להבין מה שייך לך ומה לא...
זכות זה להכיר טובה למי שלוקח אותך ולא לספר לכל העולם כמה הם חייבים לך..
והאמת שזה אפי' לא זכות זה
חובה אנושית בסיסית..
גם שתהיה אברך רכב זה סיפור יקר, תחזוקה חודשית, דלק רוב האברכים לא מחזיקים רכב ולא בכדיהחלום שלי
ואם כל התגובות פה אולי אני גם יבין אותם אחרי שיהיה לי רכב
רק מה לעשות אני בחור ישיבה
אנו נותנים בשמחה.התדרדרנו.....לא נותנים דירה לשבת.....לא עוצרים טרמפים ......כי "אפ'חד לא חייב לך כלום ותשתוק.....אה..."דבקים" במידותיו של אברהם אבינו.....אני אישית מאד מתביישת מחלק גדול מהתגובות פה (בעיקר ה"לא חייבים לך כלום ותשתוק".....בושה! מי שמגיב ככה חייב לבדוק עם עצמו איפה הוא אוחז)
אנחנו מכירים את דעותייך מאשכולות קודמים בכל הנוגע לבחורי ישיבות ואברכים.כך כתוב בתורה? ללבוש במזרח התיכון ארבע מאות בגדים בקיץ..?
חולצה דקיקה אסור
זכות לעזור לכל יהודי באשר הוא יהודי גם אם הוא עובד לפרנסתו ואין עליו ארבע מאות בגדים.
תגידו, הכל בסדר אתכם?התדרדרנו.....לא נותנים דירה לשבת.....לא עוצרים טרמפים ......כי "אפ'חד לא חייב לך כלום ותשתוק.....אה..."דבקים" במידותיו של אברהם אבינו.....אני אישית מאד מתביישת מחלק גדול מהתגובות פה (בעיקר ה"לא חייבים לך כלום ותשתוק".....בושה! מי שמגיב ככה חייב לבדוק עם עצמו איפה הוא אוחז)
ולנשיםכך כתוב בתורה? ללבוש במזרח התיכון ארבע מאות בגדים בקיץ..?
חולצה דקיקה אסור
זכות לעזור לכל יהודי באשר הוא יהודי גם אם הוא עובד לפרנסתו ואין עליו ארבע מאות בגדים.
לא?לא ראיתי בשום מקום בתורה שכתוב:
זכות זה להבין מה שייך לך ומה לא...
*אי* לכך.היא לכך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: