אפונה וגזר
משתמש פעיל
מוזר שאף אחד לא הזכיר את הסכנה שעלולה להיות בעצירת טרמפים לאנשים לא מוכרים... הן בתור הנהג, הן בתור הטרמפיסט.
למה שמשהו יהיה איתי בנסיעה??יש טרמיפסטים שמשגעים את הנהג,והבנ"א אומר לעצמו פעם אחרונה שהעליתי וזהו
אני רעבה!! למה אפחד לא מכין לי אוכל??עכשיו מגיעה תקופה מאוד ארוכה של גל חום ופלוס חגא מוסלמית בתחילת שבוע הבא שיש מחסור בנהגים
אתה נוסע בתוך העיר ואתה יודע שעל הדרך למקום שאתה נוסע מחכים הרבה מאוד בחורים ואברכים
שעוצרים טרמפים או מחכים בתחנה (לתענוג של נסיעה באוטובוס עמוס שחיכית לו רבע שעה והנסיעה איתו עוד רבע שעה) ופשוט ממשיך הלאה ומתעלם רציתי רק להבין למה זה, כי אנשים תמיד ממהרים, או לא רוצה שיחדרו לך קצת לפרטיות
אני עומד רבע שעה בחום עוצר טרמפים עוברים עשרות רכבים עם הנהג בלבד ואף אחד לא עוצר ודוקא מי כן עוצר החברה הדתיים יותר הפחות חרדים למה זה?
אשמח להסבר לא שאני חושב שבדיוק אתה תקרא את זה ומחר תעצור לי אבל אשמח להבין
ממש מנסיון עשיר!מוזר שאף אחד לא הזכיר את הסכנה שעלולה להיות בעצירת טרמפים לאנשים לא מוכרים... הן בתור הנהג, הן בתור הטרמפיסט.
יואו אני באמת רעבה...אני רעבה!! למה אפחד לא מכין לי אוכל??
צורת הסתכלות די הזויה, יכולות להיות 200 סיבות אפשריות, וכל אחד צריך להגביר את מידת החסד אצלו, לא אצל אחרים.
אה אברך יסע לכולל כל יום במוניתחם לך למה אתה אתה לא עוצר מונית
אין אוטובוסים???????אה אברך יסע לכולל כל יום במונית
בחור ישיבה (בישיבה קטנה שנוסע ארבע פעמים ביום) יסע במונית
מונית עולה המווווןןן כסףחם לך למה אתה אתה לא עוצר מונית
אולי בכל אשכול כזה, במקום שכל צד יחנך את השני בטוב טעם ודעת (חסד לא דורשים וכו' וכו')(קצת מזכיר את האשכול של למה לא נותנים דירות לשבת....)
בתור אחד שלוקח הרבה טרמפיסטים אז -תתאר קצת מה זה משגעים את הנהג ומה באמת היחס שהנהגים רוצים
יש, לא לכל מקום, לא בתדירות מספיקה ולא תמידאין אוטובוסים???????
תיארתי על זה בסוגריים ובמשפט הראשוןאין אוטובוסים???????
למה אתה לובש חולצה שחורה בחום הזה?מחילה אני נמצא עכשיו ברחוב זאב לב מול מרכז בק למדע אני עם חולצה שחורה וכובע שמש אם מוכל לאסוף אותי חם נורא אין מים זכות גדולה באו בהמוניכם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: