אזרחית אמריקאית
משתמש מקצוען
רוחי המדהימה והנדיבה!
באמת שדרוג אמיתי
תודה לך וחג שמח!!!!
מצרפת תמונה חמה מהתנור
באמת שדרוג אמיתי
תודה לך וחג שמח!!!!
מצרפת תמונה חמה מהתנור
נערך לאחרונה ב:
על טורבו?צפה בקובץ המצורף 1463808
צפה בקובץ המצורף 1463809
הבצק הוא הבצק הרגיל,
אם תרצו אותו בכייף.
הטיפ שלי הוא יותר לאופן והמהלך -
אחרי הלישה של כעשר דקות במקסר,
מכסה בניילון נצמד ומגבת לחצי שעה בערך,
בנתיים נותנת לתנור להתחמם על טורבו 50 מעלות.
מורידה את הניילון לשה עם היד ונותנת עוד עשר דקות מנוחה.
ועכשיו שלב הקליעה, מחלקים את הבצק לחלקים , אני שוקלת, כאן בתמונה עשיתי קליעה של שש, אבל כל קליעה תתקבל בברכה.
לאחר הקליעה מכניסים את התבנית לתנור שמחומם על 50 מעלות בערך לעשרים דקות חצי שעה, כשאת בודקת שהחלות עולות ותופחות עד לגובה הרצוי והמקסימלי.
אחרי שהחלות קיבלו תפיחה יפה בתנור, מעלים את המעלות ל 230 , ותותנים לחלות אפייה של כ 10 דקות רבע שעה, כמובן עם השגחה שהן משחימות יפה ולא נשרפות.
הקטע הזה של ההתפחה בתנור נותנת לחלות רכות מטריפה וחלות שלא מתפוררות.
טעם משגע!! ממליצה מאד.
הצלחות רבות,
ושכל הברכות יהיו חלות על ראש כולנו!!
צפה בקובץ המצורף 1463815
בטח שיש כזה דבריש כזה דבר לתפוח יותר מידי?
אבל יש השפעה על הטעם?בטח שיש כזה דבר
אם עובר יותר מדי זמן התפחה אחרי הקליעה
החלות נופלות ומאבדות מההתפחה ויוצאות פחות יפות
לכן צריך לא לפספס את הזמן להכניס לתנור
זה תמיד החשש שלי כשאני מכינה כמות גדולה של חלות
אני עושה על טורבו.על טורבו?
אפשר לחכות קצת , ואחרי זה להנמיך את התנור ולתת קצת התפחה בתנור.מה עושים עם הנגלה השניה?
מחכים עם הקליעה עד שתסתיים התבנית הראשונה?
נראה לי שכן.זה בעיה בתנור?
@רוחי בלבוחי פעם שלישית שאני מכינה את החלות לפי ההמלצה שלך וכל פעם החלות רק משתבחות יותר ויותר , רכות ומדהימות עם ציפוי קריספי ! (עם כל פעם קולטים את התנור וכמה זמן להשאיר בחום גבוה כדי שיצא אפוי וקריספי)
תודה רבה לך על עונג שבת וחג!!
תודה על המשוב ממש מחמם את הלב.חזרתי לעדכן...
יצא טעים ומדהים ומצויין.
וואו.
לי יש בתנור מצב של טורבו כולל (את המצב הזה הכרתי גם כאן בפורום)@רוחי בלבוחי
אני לא אלופה ככ באפייה
עשיתי לפי המתכון והטיפים שלך..
יצא מדהים!!
יש לי 2 שאלות:
מה עושים עם הנגלה השניה?
מחכים עם הקליעה עד שתסתיים התבנית הראשונה?
אם קולעים את 2 התבניות אז כבר יש התפחה בחוץ . ואז גם יש צורך על חום נמוך??
ראיתי ממש הבדל בין התבנית הראשונה עם התפחה בתנור לתבנית השניה.
אם זה הסתבכתי...
2. זה נראה לי בעיה בתנור
הוא לא אופה לי את התחתית של החלה.
אלא אם כן אני כמה דק אחרונות מניחה את התבנית על קרקעית התנור.
זה בעיה בתנור?
תודה על הכל!!
אפשר פירוט?לי יש בתנור מצב של טורבו כולל (את המצב הזה הכרתי גם כאן בפורום)
אני עושה גם כך בלחמניות אבל תהיי ערנית לתנור.אם אופים לחמניות ולא חלה גדולה - הטיפים אותו הדבר או שיש הדגשים אחרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: