הכנתי פעמיים, בפעם הראשונה את המתכון הרגיל שלי עם ההוראות אפיה שלך
יצא טעים אבל פחות תפח מהרגיל.
יש במתכון שלי פחות שמרים ואני מתפיחה שעתיים לפני הקליעה ושעתיים אחרי.
אתמול הכנתי שוב את המתכון שלך, הבצק יצא קצת דביק
והחלות תפחו בעיקר לרוחב ולא לגובה (חוץ מאחת שאפיתי בתבנית חלה)
אולי שמתי מידי הרבה נוזלים?
ועוד שאלה- באפיה רבע שעה על 230 מעלות רק בשתי דקות האחרונות בערך התנור הגיע לחום הזה
זה מספיק אפיה?
יצא טעים אבל פחות תפח מהרגיל.
יש במתכון שלי פחות שמרים ואני מתפיחה שעתיים לפני הקליעה ושעתיים אחרי.
אתמול הכנתי שוב את המתכון שלך, הבצק יצא קצת דביק
והחלות תפחו בעיקר לרוחב ולא לגובה (חוץ מאחת שאפיתי בתבנית חלה)
אולי שמתי מידי הרבה נוזלים?
ועוד שאלה- באפיה רבע שעה על 230 מעלות רק בשתי דקות האחרונות בערך התנור הגיע לחום הזה
זה מספיק אפיה?