לא נפתח... קשור לנטפרי?
יצא מושלם!צפה בקובץ המצורף 1463808
צפה בקובץ המצורף 1463809
הבצק הוא הבצק הרגיל,
אם תרצו אותו בכייף.
הטיפ שלי הוא יותר לאופן והמהלך -
אחרי הלישה של כעשר דקות במקסר,
מכסה בניילון נצמד ומגבת לחצי שעה בערך,
בנתיים נותנת לתנור להתחמם על טורבו 50 מעלות.
מורידה את הניילון לשה עם היד ונותנת עוד עשר דקות מנוחה.
ועכשיו שלב הקליעה, מחלקים את הבצק לחלקים , אני שוקלת, כאן בתמונה עשיתי קליעה של שש, אבל כל קליעה תתקבל בברכה.
לאחר הקליעה מכניסים את התבנית לתנור שמחומם על 50 מעלות בערך לעשרים דקות חצי שעה, כשאת בודקת שהחלות עולות ותופחות עד לגובה הרצוי והמקסימלי.
אחרי שהחלות קיבלו תפיחה יפה בתנור, מעלים את המעלות ל 230 , ותותנים לחלות אפייה של כ 10 דקות רבע שעה, כמובן עם השגחה שהן משחימות יפה ולא נשרפות.
הקטע הזה של ההתפחה בתנור נותנת לחלות רכות מטריפה וחלות שלא מתפוררות.
טעם משגע!! ממליצה מאד.
הצלחות רבות,
ושכל הברכות יהיו חלות על ראש כולנו!!
צפה בקובץ המצורף 1463815
תני לי מייל ואשלח לך לשם.לא נפתח... קשור לנטפרי?
shironet.prog בגימיילתני לי מייל ואשלח לך לשם.
שלחתי.תודה!
אייזה יופי!! שמחה מאד בשבילך!!@רוחי בלבוחי
הכנתי את החלות, המתכון עם הפטנט (כולל תוספת קפה לביצה (אצלי זה ביצה שלמה עם סוכר ושמן))
היית סקפטית...
להתפיח בתנור..... נו נו..
יצא שלמות!!!!!!!
איכשהו מפסח החלות יוצאות לי נוראיות....
והפעם פשוט חוסל!!!!!
מאוד ענין אותי לקנות תבנית לחלות ולא מצאתי את זה בשום מקום
אבל בסוג של התבניות שמבפנים זה זהב ובחוץ שחור.
תבנית קצת יותר קשיחה.
כמובן שהתבנית עומדת על תבנית תנור
אם את שמה את הח''פ על תבנית תנור אין שום בעיה.מאוד ענין אותי לקנות תבנית לחלות ולא מצאתי את זה בשום מקום
עד שמצאתי זה היה במחיר שלא משתמע לאוזן....
ראיתי את התבנית הח''פ הזאת אבל מאד התלבטתי אם זה לא מפריע לאפיה שזה אלומיניום
כי פעם שמעתי שזה יכול לא לאפות טוב מלמטה...
יש פה מישהי שניסתה וראתה תוצאות???????
אני ממש אשמח
תודהאם את שמה את הח''פ על תבנית תנור אין שום בעיה.
שימי לב לא לשים את התבנית הח''פ על הרשת אלא רק על תבנית תנור.
אני אופה הרבה עם ח''פ, לא נצפתה בעיה.
לא הבנתי אייפה תפח לך מידיי? בתנור?אבל לפעם הבאה מה לשפר?
את שמה בתבנית? אולי בגלל שאין להן תוחם הן מתפרסות לרוחב.@רוחי בלבוחי
ניסיתי להתפיח בתנור על 50 מעלות החלות תפחו לרוחב ולא לגובה
יצאו חלות גדולות מאד אבל יחסית שטוחות הן היו טעימות ורכות מאד אבל המראה לא היה יפה כמו שאני רגילה,
בכללי בכל התקופה האחרונה אם אני לא מכניסה את החלות בתוך כמה דקות לתנור הן תופחות ואז צונחות.
ונהיות שטוחות.
אני אופה שנים חלות ועד היום לא קרה לי
יש לך אולי מושג או רעיון מה יכול לגרום לזה? הקמח? השמרים?
לא בתבנית , בתבנית תנור רגילה יש לי בבית גם תבנית אחת של חלות אבל מזמן הפסקתי לאפות איתהאת שמה בתבנית? אולי בגלל שאין להן תוחם הן מתפרסות לרוחב.
הבצק מעולה, זה כנראה אומר מידי התפחה אבל זה מוזרתפחו לרוחב במקום לגובה -בתנור לפני זה הבצק היה מצוין אולי מדי הרבה התפחה?
ופרורים יצאו כמובן אחרי האפיה כשהחלנו בשבת בסעודה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: