עוגה חדשה.
שכבות של קוואקר פריך ומעליו שכבה משובחת של שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים.
מליצה לנסות.
תבנית חד פעמית ענקית
לשכבת הקוואקר
3 כוסות קוואקר חצי מעובד
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס סילאן
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס סוכר חום דמררה
בין השכבות
1.5 כוסות קרם נוגט ממרח שוקולד איכותי [פרה, השחר]
לשכבת השוקולד צ'יפס-חמאת בוטנים
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
3/4 כוס חמאת בוטנים
2 כוסות שוקולד צ'יפס
הכנה:
מערבבים בקערה, עם כף, את רכיבי שכבת הקוואקר. משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה.
מורחים קרם נוגט או ממרח שוקולד מעל לשכבה זו. מורחים בעדינות
באותה קירה שבה ערבבנו את שכבת הקוואקר, מערבבים את רכיבי שכבת השוקולד צ'יפס-חמאת בוטנים ומשטחים מעל לקרם הנוגט/ממרח השוקולד.
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות להתייצבות של העוגה ולא יותר.
פרוסים את העוגה לאחר שהצטננה.
שכבות של קוואקר פריך ומעליו שכבה משובחת של שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים.
מליצה לנסות.
תבנית חד פעמית ענקית
לשכבת הקוואקר
3 כוסות קוואקר חצי מעובד
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס סילאן
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס סוכר חום דמררה
בין השכבות
1.5 כוסות קרם נוגט ממרח שוקולד איכותי [פרה, השחר]
לשכבת השוקולד צ'יפס-חמאת בוטנים
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
3/4 כוס חמאת בוטנים
2 כוסות שוקולד צ'יפס
הכנה:
מערבבים בקערה, עם כף, את רכיבי שכבת הקוואקר. משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה.
מורחים קרם נוגט או ממרח שוקולד מעל לשכבה זו. מורחים בעדינות
באותה קירה שבה ערבבנו את שכבת הקוואקר, מערבבים את רכיבי שכבת השוקולד צ'יפס-חמאת בוטנים ומשטחים מעל לקרם הנוגט/ממרח השוקולד.
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות להתייצבות של העוגה ולא יותר.
פרוסים את העוגה לאחר שהצטננה.
נערך לאחרונה ב: