ההבדל הוא באיזה מדד מניות מדובר.למה? במה זה שונה מאינפיניטי? או שיש הבדל באחוזי החשיפה ואני מפספס פה משהו?
באינפיניטי זה מדד MSCI ACWI.
ובמיטב זה יהיה במדד S&P 500.
ההבדל הוא באיזה מדד מניות מדובר.למה? במה זה שונה מאינפיניטי? או שיש הבדל באחוזי החשיפה ואני מפספס פה משהו?
מה עדיף?ההבדל הוא באיזה מדד מניות מדובר.
ומה בהקשר של ילדים גדולים מידי?זה מעיד על בשורה בעניין רמת האינטלגנציה הכלכלית במגזר שלנו.
ובנוגע לחשש? שאלו יהיו הבעיות של צרכני הכשרות! אם כי בהחלט יש כאן בעיה מסוימת שנובעת מכך שהכספים מושקעים בחברות שלא יתחזקו מסלולים שאינם רווחיים, מה לעשות?!
אוההמה עדיף?
עיין כאןמה עדיף?
אולי תחכים את כולנו, תעביר אחרי גמר העברה למיטב [לא ממליצה לפני] ואח"כ תספר לנו באיזה חברה השירות היה יותר טוב?שאלה: העברתי את הילדים ממיטב לאיניפיניטי לפני חצי שנה, ביטו"ל התחל להעביר אך הצבירה לא עברה, האם אפשר לבטל הכל בלי פרוצדורה או שצריך להמתין להשלמת ההעברה ואז להחזיר?
פשוט השירות הלקוי של אינ' מעצבן אותי.
לא שלחו שום הודעה לא בדואר ולא באתר באזור אישי, וגם באתר עדין לא מעודכן בפרטי הקרןהאם מיטב הודיעו לעמיתים על השינוי?
אחוזי החשיפה זהים?ההבדל הוא באיזה מדד מניות מדובר.
https://www.meitav.co.il/media/dzym...עה-לשנת-2024-עדכון-מספר4-מיטב-גמל-ופנסיה.xlsx@השקעות R הון @מקצועי בלבד @ה. שלמה איפה רואים שזה מחכה מדד s&p 500?
באתר שלהם כתוב שזה אג"חצפה בקובץ המצורף 1811571
זו בדיחה?שירות הלקוחות של מיטב הוא הפלא ופלא לטובה! מניסיון רב
באורח פלא ב 16:04 קיבלתי מייל מאנפיניטי שהחיסכון לכל ילד של אחת מבנותי הועברה...יש"כ גדול, בשורה טובה תדשן עצם.
לפני מספר חודשים ביקשתי להעביר את בנותי לאינפיניטי, ועד היום זה לא בוצע.
כעת אעביר אותן למיטב דש.
מקווה שזה יעזור גם לשרות לקוחות של אינפיניטי, החיסכון לכל ילד של הבן שלי שם...
באתר ביטוח לאומי.איך אני יודע איפה הכסף של הילדים שלי נימצא ?
מנורה מבטחים | הלכה | ₪2,945 | לא | ₪0 | ₪2,945 |
וואו דיבררתם אותי בכל מילה ומילהשאלה: העברתי את הילדים ממיטב לאיניפיניטי לפני חצי שנה, ביטו"ל התחל להעביר אך הצבירה לא עברה, האם אפשר לבטל הכל בלי פרוצדורה או שצריך להמתין להשלמת ההעברה ואז להחזיר?
פשוט השירות הלקוי של אינ' מעצבן אותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: