הם עוקבים סינטטית, והחשיפה למניות היא קרוב ל100% ע"י חוזים.גם ב13245 של מיטב דש שמחקה s&p רואים שכמעט 80 אחוזים מהקרן הם מקמ פקמ ואג"ח
הם עוקבים סינטטית, והחשיפה למניות היא קרוב ל100% ע"י חוזים.גם ב13245 של מיטב דש שמחקה s&p רואים שכמעט 80 אחוזים מהקרן הם מקמ פקמ ואג"ח
את החלק המשמעותי יותר משם לא הבאת -גם ב13245 של מיטב דש שמחקה s&p רואים שכמעט 80 אחוזים מהקרן הם מקמ פקמ ואג"ח
הכוונה בגלל שזה סנטיטי יש כאן סיכון גדול שאם תהיה ירידה גדולה בs&P הברוקר יבקש עוד ביטחונות והקרן תמכור הרבה אג"חים בזולהם עוקבים סינטטית, והחשיפה למניות היא קרוב ל100% ע"י חוזים.
צפה בקובץ המצורף 1823479
https://optimus-member.malam-payroll.com/#/login/infinity-gemeאיך אני יכול לדעת אם הצבירה עבר
אני העברתי לאינפיניטי
לא חייבים להוסיף נציגיםדיברתי עכשיו עם אינפיניטי ענו תוך דקה והיו מאוד בסדר
אמרתי לנציגה בעדינות שיש דיונים בפורמים של חרדים על השירות שלהם
היא אמרה לי שהם הוסיפו נציגים עכשיו כנראה נכנסו ללחץ
רק תחרות עובד
@השקעות R הון
לגבי הראל הלכה, אתה כותב במאמר שבקרוב הם הולכים לשנות לS&P 500, המעניין הוא שההמלצה של גלאט הון (מצורף) למי שלא רוצה לסמוך על הת"ע, לעבור להראל, האם הם לא מודעים לתוכניות של הראל?
קיבלתי במייל
לאחר מאמצים גדולים ב-01.01.2025, חברת הראל תשנה את מסלול ההלכה ב'חיסכון לכל ילד'. הוא יהפך להיות בסיכון מוגבר, והרווחים בו לטווח רחוק, יגדלו משמעותית עבור מי שנמצא במסלול זה, בלי שהוא יבצע שום פעולה, בהמשך נעדכן על הפרטים המדויקים.
גם מי שכתב שהם לא בסדר, לא התכווין שהנציג בטלפון נשך אותו באוזן או סירב לתת לו כוס קפה... התכוונו לומר שהחסכונות לא עברו בזמן..דיברתי עכשיו עם אינפיניטי ענו תוך דקה והיו מאוד בסדר
אמרתי לנציגה בעדינות שיש דיונים בפורמים של חרדים על השירות שלהם
היא אמרה לי שהם הוסיפו נציגים עכשיו כנראה נכנסו ללחץ
רק תחרות עובד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: