ה טשולנט המנצח אשמח לטיפים

סתם פוילישער

משתמש מקצוען
זה וודאי, ומי שמכיר את זה יסכים איתי, שהחלק הטוב ביותר לטשולנט זה "לב צוואר"!! נקודה.
ראיתי את זה פעם בד"ץ. קניתי וזה היה הכי טוב שיכול להיות. נימוח וממלא, משהו מטורף.
אח"כ חיפשתי לא ראיתי איפה מוכרים.
 

שרי ש.

משתמש פעיל
כנראה לא מכירים, אבל שלש-ארבע במבות (בסיר בינוני) מוסיפים המון...
קפה ניסיתי - זה ממש לא טוב...
ואם אתם קצת חצופים - שימו שקית תה קלאסי... הטעם הוא אדיר! (לבישול ארוך ואיטי כמה שעות)
בפוילין היו שמים פקאן אם היה להם... -
-אני בכל אופן שם את זה בפסח עם אגוזים ושזיפים מיובשים במקום הקטניות.
מעניין לנסות.....
תודה לכל המשיבים!
 

בלונדי

משתמש פעיל
אסאדו או פלאנקן או בשר לחמין, לדעתי הם הכי טובים לטשולנט יותר מכל הבשרים האחרים
 

רק תפילה אשא !!

משתמש צעיר
בלת"ק

טיפים:
לשים כמה שיותר בצל ולטגן עליו את הבשר
לטבל עם כמות נדיבה של קטשופ , דבש
וכמובן לא לשכוח מלח

ואם את רוצה באמת מוצלח -תשפכי שמן בנדיבות לפני הבצל
לא אחראית על ההשמנה, כן על הטעם :p
 

סוכריה11

משתמש צעיר
יש למישהו רעיון מה לעשות - הטשולנט שלי תמיד או שנשרף או שבכלל לא חם
אני מכינה בתוך סיר יחסית קטן (אנחנו לא אוכלים הרבה טשולנט)
ואני לא מצליחה להגיע לפשרה איך לשים על הפלטה שישאר טוב אבל חם!
 

אין על עם-ישראל

משתמש מקצוען
יש למישהו רעיון מה לעשות - הטשולנט שלי תמיד או שנשרף או שבכלל לא חם
אני מכינה בתוך סיר יחסית קטן (אנחנו לא אוכלים הרבה טשולנט)
ואני לא מצליחה להגיע לפשרה איך לשים על הפלטה שישאר טוב אבל חם!
זה תלוי מאוד בסוג הסיר...
אנחנו שמים בסיר כשכבות בדפנות...
וגם לכסות עם נייר כסף מתחת למכסה ככה הנוזלים נשארים ...
בחיים לא נשרף לנו..
 

צביקה - היימישTech

משתמש פעיל
פפריקה, מלח גס, וסילאן (חשוב איכותי).
אני אישית אהב קצת חרפרף אז אני מוסיף טיפה סחוג.
 

סוכריה11

משתמש צעיר
בכלל לא
רק יחסית קטן לכן אולי זו הבעיה
כי אני לא מצליחה למצוא את החום האופטימלי
ניסיתי להכניס לתוך תבנית ח"פ מלא מים, כל המים התאדה ורוב הסיר נשרף
מה החום שאתם ממליצים?
זה תלוי מאוד בסוג הסיר...
אנחנו שמים בסיר כשכבות בדפנות...
וגם לכסות עם נייר כסף מתחת למכסה ככה הנוזלים נשארים ...
בחיים לא נשרף לנו..
אוקיי אנסה לשים כמה שכבות מתחת, אולי יעזור
איזה גודל סיר צריך? אנחנו לא אוכלים ככ הרבה
 

סוכריה11

משתמש צעיר
אולי זכית בפלטה טובה מדי ששורפת
וגם אולי אל תבשלי ותר מדי לפני שאת שמה על הפלטה, אולי רק שעתים ולא יותר
האמת ששכתי לציין שזו לא פלטה חשמלית
אלא אנו מכסים את האש על התנור
אולי זו הבעיה?
יש לכם פיתרון?
 

שלום שלומי

משתמש רשום
רק הערה קטנה צולנט זה מאכל שיש לו אינספור מתכונים ושיפורים וזה תלוי כל בית איך שהתרגלו להכין אותו
 

אין על עם-ישראל

משתמש מקצוען
בכלל לא
רק יחסית קטן לכן אולי זו הבעיה
כי אני לא מצליחה למצוא את החום האופטימלי
ניסיתי להכניס לתוך תבנית ח"פ מלא מים, כל המים התאדה ורוב הסיר נשרף
לא הבנתי הצולנט היה בתבנית?
אלא אנו מכסים את האש על התנור
אנחנו עם פלטה ...(ואפי' שהיא דיי רותחת)
אוקיי אנסה לשים כמה שכבות מתחת, אולי יעזור
מספיק שיכבה אחת כבר חוסמת את האדים מלצאת....

אנחנו תמיד מכינים כמות גדולה מקסימום זורקים ...
אבל איך שאני מכין זה שיהיה לפני שבת שיכבה דקה דקה של מים שעודפים את האוכל..
כמובן אחרי שבישלתי וכבר הגריסים/חיטה ספגו את המים....
ואז על הפלטה יוצא לי בינגו!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה