אין על עם-ישראל
משתמש מקצוען
נכון כללית הולך אצלנו רסק ע'מהמם
אני לא ממליצה בכלל על קטשופ בבישול ארוך
גם הטוסטים ... יותר אוטנטי... מאשר כל החומרים שיש בקשופ!
נכון כללית הולך אצלנו רסק ע'מהמם
אני לא ממליצה בכלל על קטשופ בבישול ארוך
זהו הגענו למנוחה והנחלה.....בזכות האשכול הזה שמנו המון בצלים ורסק עגבניות...(במקום קשופ אל תדקדקו)
נראה איך יצא!!
איזה מס' זה?זה וודאי, ומי שמכיר את זה יסכים איתי, שהחלק הטוב ביותר לטשולנט זה "לב צוואר"!! נקודה.
ראיתי את זה פעם בד"ץ. קניתי וזה היה הכי טוב שיכול להיות. נימוח וממלא, משהו מטורף.
אח"כ חיפשתי לא ראיתי איפה מוכרים.
מצטרף לשאלהאיזה מס' זה?
לדעתי 8לסיכום: איזה חלק (מס') בקר הכי ממולץ וטעים לטשולנט?
כל מי שיכול שיכתוב את השם המס' של החלק המומלץ.
תודה רבה
בנתח שלם הכל יוצא טוב רק יש חלקים שצריכים הרתחה של כמה שעות קודם בעיקרון אין על 5לסיכום: איזה חלק (מס') בקר הכי ממולץ וטעים לטשולנט?
כל מי שיכול שיכתוב את השם המס' של החלק המומלץ.
תודה רבה
לא תמיד מצליח לי עם 5בנתח שלם הכל יוצא טוב רק יש חלקים שצריכים הרתחה של כמה שעות קודם בעיקרון אין על 5
זה או שיודעים לבשל אותו או שלא דודה שלי עושה עם חמש וזה הבשר הכי טעים שאכלנו ניסינו לחקות לא הלך (אנחנו עושים עם 2)לא תמיד מצליח לי עם 5
זה נראה לי יותר לשון וכזה, שזה מה שמכינים בחגים, לא?בנתח שלם הכל יוצא טוב רק יש חלקים שצריכים הרתחה של כמה שעות קודם בעיקרון אין על 5
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: