ה טשולנט המנצח אשמח לטיפים

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לגבי תבלינים- לא לשפוך הרבה פפריקה, כי זה נותן טעם מר לתבשיל.
הטעם המר נהיה אם הפפריקה נשרפת, צריך או לדעת איך לטגן אותה מעט בלי שתישרף(לא הגיוני על הפעם הראשונה)
או להוסיף אותה אחרי שיש מים בסיר אז זה לא נשרף.
מה שכן הפפריקה נותנת טעם רק אם מטגנים אותה, בלי טיגון זה רק לצבע אם אוהבים.
 

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
לאלו שהתפלאו על הוספת קטשופ-
האמריקאים מוסיפים המוןןןןןן וזה יאמי!

אישית-משתדלת להוסיף קטשופ בשפע לרוב המאכלים שלי...
סוג של תערובת תבלינים פיקנטית-מתוקה
 

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לאלו שהתפלאו על הוספת קטשופ-
האמריקאים מוסיפים המוןןןןןן וזה יאמי!

אישית-משתדלת להוסיף קטשופ בשפע לרוב המאכלים שלי...
סוג של תערובת תבלינים פיקנטית-מתוקה
לא ממש מסתדר בלשון לאוהדי האוכל הקלאסי והמלוח.
מה המקור של התיבול שכולל: הרבה מלח, הרבה שמן והרבה פלפל שחור?
הונגריה? רומניה? ירושלים?
מישהו יודע?
אולי @צ'אלמרית?
 

חכם עתיק יומין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
לא ממש מסתדר בלשון לאוהדי האוכל הקלאסי והמלוח.
מה המקור של התיבול שכולל: הרבה מלח, הרבה שמן והרבה פלפל שחור?
הונגריה? רומניה? ירושלים?
מישהו יודע?
אולי @צ'אלמרית?
כפי הידוע לי דווקא ההונגרים תיבלו המון את האוכל.
 

ושמה תמר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
הפקות ואירועים
אני מנסה כל שבוע דברים אחרים בטשונט
מה שבטוח טעים ומוסיף, ואלו הדברים הקבועים שאני שמה זה ככה:
לפני הכל בצל מקורמל עם קצת סוכר חום.
אחכ שמים את כל המרכיבים (קטניות , בשר וכו')
תבלינים אני שמה
פפריקה מתוקה
קטשופ (ואני דווקא לא אמריקאית בכלל...)
א. מרק עוף
א. מרק בצל
סילאן
טיפונת מלח גס
בזמן האחרון אני שמה גם
קפה (וואו! זה משבח אותו!)
קולה (לא בטוחה שמועיל בהרבה, בטוח לא מזיק)
והשבוע שמתי גם רוטב צ'ילי מתוק וזה היה מעולה!

בתאבון לכולם שיהיה!!
 

שומרת החומות

משתמש מקצוען
להשרות לילה קודם חיטה ושעועית בהתאם לכמות הרצויה
בשר-מס 9 מכסה הצלע פלאנקען(לא אסאדו רגיל)
לצרוב אותו טוב בשמן הוא מוציא בעצמו הרבה שומן
אין צורך בבצל
להוסיף קוביות תפוחי אדמה
חיטה וכמות כפולה מהחיטה של שעועית אדומה וחומה
להוסיף מים שיכסו כמה סמ מעל הכל ורק אז להוסיף תיבול

תיבול:
כמה לחיצות טובות של קטשופ
צילי גרוס
פלפל שחור
אבקת מרק עוף ובצל
אבקת שום
מלח
סילאן
בישול במשך שעה וחצי על אש קצת גבוהה
ואחר כך כמה שעות על אש נמוכה ואז לפלטה עם כיסוי מגבת
 

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מנסה כל שבוע דברים אחרים בטשונט
מה שבטוח טעים ומוסיף, ואלו הדברים הקבועים שאני שמה זה ככה:
לפני הכל בצל מקורמל עם קצת סוכר חום.
אחכ שמים את כל המרכיבים (קטניות , בשר וכו')
תבלינים אני שמה
פפריקה מתוקה
קטשופ (ואני דווקא לא אמריקאית בכלל...)
א. מרק עוף
א. מרק בצל
סילאן
טיפונת מלח גס
בזמן האחרון אני שמה גם
קפה (וואו! זה משבח אותו!)
קולה (לא בטוחה שמועיל בהרבה, בטוח לא מזיק)
והשבוע שמתי גם רוטב צ'ילי מתוק וזה היה מעולה!

בתאבון לכולם שיהיה!!
אני לא רוצה לדמיין מה קורה כשכל התערובת הזאת מתערבלת לי בגוף...
בטוח שזה טעים? :oops:
ואגב, מישהי ספרה לי שהיא שמה נקניקיות בשריות וזה מוסיף מאד.
 

סווצ'אר.

משתמש מקצוען
אני לא רוצה לדמיין מה קורה כשכל התערובת הזאת מתערבלת לי בגוף...
בטוח שזה טעים? :oops:
ואגב, מישהי ספרה לי שהיא שמה נקניקיות בשריות וזה מוסיף מאד.
על זה נאמר לכל שבת יש מוצאי שבת....
 

s.y

משתמש מקצוען
את הבצל לטגן עם כוס סוכר-לקרמול שנהיה זהבהב לטגן על הבצל בשר להזהבה קלה
אני שמה כוס קולה וכפית קפה פפריקה ומלח
להוסיף שעועית וגריסים
יוצא כמו של החנויות אפילו יותר טעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה