אני חושב שלמי שרוצה להשקעה עדיף שהשכונה לא תתחרדמי שבונה על השקעה עלול באמת להיתקל בקשיים מסויימים.
כי לדעתי אין מספיק חרדים שזכו כדי שתהיה שם שכונה חרדית
ואם לא ינסו לחרד אז לפחות זו תהייה שכונה חילונית מבוקשת והמחירים יעלו
אתה מסכים איתי?
אני חושב שלמי שרוצה להשקעה עדיף שהשכונה לא תתחרדמי שבונה על השקעה עלול באמת להיתקל בקשיים מסויימים.
עלה ל236נכון לעכשיו אוחזים כבר ב 198 נרשמים מבני המקום !!! ...
בנ"ל פ"ת כולם באותו סירה... במקרה קיצון שכל מחירי הדירות יקרסו...תביא מקום אחד בארץ שאתה יכול לומר בוודאות שעוד 7 שנים המחירים לא יירדו.
אוקיי בא נסכם כרגע איפה עומד הדיון...כתבתי במפורש שזה בגלל המרחק - עיר כ"כ רחוקה ולא אטרקטיבית שמתווספות לה בבת אחת כ"כ הרבה דירות, אין לה הרבה סיכויי הצלחה
א. יש אזור תעשיה מפותח צמוד, שוכנים בו מפעלים מפורסמיםבאמצע שום מקום, כמעט ללא שום מקורות תעסוקה
אז חצור הגלילית כבר עדיפהא. יש אזור תעשיה מפותח צמוד, שוכנים בו מפעלים מפורסמים
ב. יש באזור אזורי תעשיה נוספים במרחק נסיעה של עד חצי שעה - חצור, צפת
ייתכן מאד שהתשואה הגבוהה בקצרין כוללת בתוכה צימרים ודירות נופש,לכתי לבדוק באתר מיוחד שנקרא דירובוט: כדי לבדוק את המצב העדכני של אחוזי התשואה והשכירות פ"ת שכונת מחנה יהודה. מול קצרין, תאמינו לי שהופתעתי והרי הוא לפניכם:
פ"ת שכונת מחנה יהודה: מצורף קובץ, לסיכום, תשואה של 2.07 אחוז בלבד. ושכירות של 4500 אש"ח ממוצע בלבד.
קצרין: מצורף קובץ, לסיכום, תשואה של 3.99 אחוז! ושכירות ממוצע של 3450 אש"ח!!
אז על עובדות קשה להתווכח, אז נכון שפ"ת היא מרכזית ועם ביקוש טבעי, אבל תראו את התשואה, כנראה שעדיין יש שם כבר עכשיו הצפה זמנית של דירות שיתעצמו עם בניית שכונה חדשה של 2000 דירות.
כמה מפעלים מפורסמים אתה מכיר בחצור?אז חצור הגלילית כבר עדיפה
אולי בהגרלה הבאה תעשו קמפיין ?
כמה חרדים אתה מכיר שעובדים או מוכנים לעבוד במפעל מפורסם של מים מינרלים?כמה מפעלים מפורסמים אתה מכיר בחצור?
כמה משרות של מזכירות וניהול יש בחצור?(אני מעריך שרוב המשרות שם אינם של מזכירות וניהול)..
איני יודע,כמה משרות של מזכירות וניהול יש בחצור?
אדרבה, לא מסתבר שיש בתוך חצור משרות לכל הקהילהאיני יודע,
אבל אני כן יודע,
שאין הרבה חרדים שעובדים במפעלים כמו שהוזכרו שיש שם...
לא נכנסתי לוויכוח על חצור או קצרין,אדרבה, לא מסתבר שיש בתוך חצור משרות לכל הקהילה
אם יש לך מידע על התעסוקה שם אתה מוזמן לפרט
על זה בדיוק כתבתי שעצם העובדה שיש קהילה בחצור שמתפרנסת מחוץ למושב מעידה שהציבור באמת לא מחפשלא נכנסתי לוויכוח על חצור או קצרין,
באתי להעיר את תשומת ליבך ושל שאר הצופים,
בכך שגם בקצרין לא נשמע שיש שטעל'ס איאיאי...
הנושא הוא באמת לא חצור או קצריןשטעל'ס איאיאי...
טענו בחיטים והודה לו בשעורים. הטענה שאני מעלה על קצרין היא על העתיד, מה יקרה כשיבנו 1560 דירות ביישוב שיש בו לעת עתה כ3000 יח"ד בסך הכל, והוא כבר עתה במצב מדשדש למדי עקב מיקומו התקוע (עיין בכתבה מ'גלובס' שהבאתי לעיל). ואתה עונה לי על תשואה עדיפה כיום. גם אם התשואה כיום בקצרין היתה 20% ומעלה לא הייתי מתקרב אליה נוכח החשש מהעתיד.אוקיי בא נסכם כרגע איפה עומד הדיון...
@בית שמשניק טוען חי וקים, שמי שמשקיע בקצרין שם כספו על קרן אי ההצלחה...
מחמת הסיבה הגדולה שהולכים לבנות כמויות של דירות בלי שיש שם באמת ביקוש... ואין סיכוי להשכיר את הנכס, (כמו בהגרלה באופקים..) והולכים להיתקע עם הדירה לאורך ימים.
לכתי לבדוק באתר מיוחד שנקרא דירובוט: כדי לבדוק את המצב העדכני של אחוזי התשואה והשכירות פ"ת שכונת מחנה יהודה. מול קצרין, תאמינו לי שהופתעתי והרי הוא לפניכם:
פ"ת שכונת מחנה יהודה: מצורף קובץ, לסיכום, תשואה של 2.07 אחוז בלבד. ושכירות של 4500 אש"ח ממוצע בלבד.
קצרין: מצורף קובץ, לסיכום, תשואה של 3.99 אחוז! ושכירות ממוצע של 3450 אש"ח!!
אז על עובדות קשה להתווכח, אז נכון שפ"ת היא מרכזית ועם ביקוש טבעי, אבל תראו את התשואה, כנראה שעדיין יש שם כבר עכשיו הצפה זמנית של דירות שיתעצמו עם בניית שכונה חדשה של 2000 דירות.
ונכון שקצרין זה קצה הארץ, אך עדיין יש שם כבר עכשיו חוסר בדירות תשואה ממש יפה של 4 אחוז, ונכון שיהיה כמה שנים הצפה של דירות, אבל סטיסטית בעוד שבע שנים יהיה מחסור יותר גדול בדירות ברחבי הארץ גם בקצרין...
אז עכשיו למומחי הנדלן מה דעתכם @שתים @szn u ועוד...
אגב, הקרקע לא נמכרה ליזמים בחצי משוויה, אלא ב2% (שתי אחוז) משוויה בלבד (לא טעות). 1.2 מיליון ל1560 דירות!!! כנראה שגם היזמים, שיודעים דבר או שנים על הסיכון הרב במקום, לא מוכנים לשים יותר מזה על המקום הנפלא הזה. מצ"ב המקור מגלובס(הקרקע נמכרה ליזמים בחצי משוויו ע"פ שמאי רמ"י!!!!),
לא ראיתי בארץ שהתחרדות מורידה מחירים. ודאי לא בעיר מסורתיתאני חושב שלמי שרוצה להשקעה עדיף שהשכונה לא תתחרד
כי לדעתי אין מספיק חרדים שזכו כדי שתהיה שם שכונה חרדית
ואם לא ינסו לחרד אז לפחות זו תהייה שכונה חילונית מבוקשת והמחירים יעלו
אתה מסכים איתי?
מן הסתם תקום סוכנות תיווך לצימרים...ייתכן מאד שהתשואה הגבוהה בקצרין כוללת בתוכה צימרים ודירות נופש,
שכבר דובר פה שמי שאינו גר בקרבת מקום יהיה לו קשה עד בלתי אפשרי לתחזק כזו דירה...
צריך לבדוק תשואה מהשכרה למגורים בלבד..
הם לא יכולים .מן הסתם אין שם הרבה זכאים (כלומר חסרי דירה שגרים בשכירות במשך שנים אחורה. בד"כ גרים שם בבעלות - הקניה היתה די זולה)שאין שם אפילו 250 בני מקום שרוצים להירשם אליו.
זה לא ענין המפעלים אלא היצף גבוה של עבודות לדוג' שוחטים ומשגיחי כשרות וכן הרבה עבודות של הוראהכמה מפעלים מפורסמים אתה מכיר בחצור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: